Знаєш та вмієш? Заходь!
- 01.06.19, 23:10
Субота минала просто прекрасно, поки не з'явився родич з гостинчиком...
![](http://os1.i.ua/3/1/15480021_b916ed72.jpg)
Це семилітрова каструля, що щільно набита запашним дивом. Так от: хто знає рецепт лікеру або ще чогось смачненького (варення не пропонувати!!!) з чайної трояндочки - не соромтеся ділитися.
Ось вам ще відео на тематику свята тиць
12
Коментарі
DimedrolИЧ
11.06.19, 23:17
сахарку треба добавлять до дрожжей, бо самі пелюстки бродіння не потянуть.
DimedrolИЧ
21.06.19, 23:18
ми колись робили шампанське з квіток одуванчиків
Міс Марпл
31.06.19, 23:21Відповідь на 1 від DimedrolИЧ
Цукор та дріжджі - то ж самогонка буде?
Лиса_ ТА
41.06.19, 23:23Відповідь на 3 від Міс Марпл
DimedrolИЧ
51.06.19, 23:24Відповідь на 3 від Міс Марпл
треба бродіння, інакше воно в вас згниє як букет у вазі. Чого роблять вино з винограду? на кожурі е дріжжові грибки, від вінограда пердять. Від пелюстків не пердять
Сyрi
61.06.19, 23:27Відповідь на 5 від DimedrolИЧ
Тому тре листя з винограду, то вже буде винне бродіння.
Геннадий М
71.06.19, 23:33Відповідь на 2 від DimedrolИЧ
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
Робочі мігранти з Китаю з'їли всі кульбаби в одному зі свердловських селищ в Російській Федерації, злякавши місцевих жителів.,Сyрi
81.06.19, 23:35Відповідь на 7 від Геннадий М
Ген, а що у нас їдять?
Ми Ла
91.06.19, 23:36
Я не знаю.![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
Тому просто потопчуся тут
Геннадий М
101.06.19, 23:37Відповідь на 8 від Сyрi
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
Не знаю, що у вас там їдять, а я зараз їм ...цибулю з огірками.