Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

***

  • 17.02.24, 00:06


   Яскраве сонце щедро ділилося своїм теплом, залишаючи приємні відчуття по всьому тілу. А позаду плескалося хвилями таке жадане море. Омріяне в думках, чаруюче ласкою своїх хвиль, даруюче надію на нові побачення зі своїми синіми просторами. 
  Вона лежала на теплому піску і ніжилась в променях сонця. Її мрія збулась, але на душі залишався ледь помітний сум. Пам’ять знову і знову переносила її в ті дні, коли їй було приємно навіть від простого спілкування з ним. І вона була впевнена, що і в нього були такі ж відчуття від спілкування. 
  Але ті часи вже в минулому. І вона не розуміла чому, коли вже ніщо не заважає, не насолоджуватись буттям і взаємними теплими стосунками. 
  Дивні люди в своїх діях. Зробивши в житті помилки і відчувши біль, вони назавжди будують навколо себе стіни байдужості і зневіри в життя. Наче окрім негативу в житті більше нічого позитивного не може бути. Лишаючи себе такого можливого щастя і душевного тепла. 
  Вчора йшов холодний дощ, а пориви пронизливого вітру перетворили море в недружелюбну стихію. Прийшлося весь день відсиджуватись в приміщенні. А сьогодні знову неймовірно приємний день. Чому ми можемо забути про вчорашню негоду і сповна насолоджуватись чудовою погодою, а в житті на довгий час, якщо не назавжди, залишаємо в собі спогади про душевну непогоду і відгороджуємося від душевного сонця і тепла? Це ж зовсім не логічно. Ми самі крадемо в себе своє щастя.
  Вона проснулася віш зміїного шипіння двигунів ракет в небі. Її улюблене море залишилося десь в покинутих снах. А колюча реальність боляче вдарила по серцю. В такі хвилини хочеться підтримки рідної душі. Але він залишається далеко і не бажає відчути її душевний порив.
15

Коментарі

117.02.24, 07:09

    217.02.24, 09:21

    Если она лежала на песке, то чому море позаду? Мы же не знаем как она лежала. Может головой к морю. Значит она стояла задом к морю, но думала что лежит.
    Сорри. Это я на насмотрелся Смерть в Раю и Чисто английское убийство.)

    Когда то и мы валялись на берегу нашего Азовского моря, а над нами пролетали гражданские самолёты...

      317.02.24, 11:53

      Дааа.. та сказка, в которой мы живём.

        417.02.24, 17:31Відповідь на 2 від The Martian

        Если она лежала на песке, то чому море позаду? Мы же не знаем как она лежала. Может головой к морю. Значит она стояла задом к морю, но думала что лежит.
        Сорри. Это я на насмотрелся Смерть в Раю и Чисто английское убийство.)

        Когда то и мы валялись на берегу нашего Азовского моря, а над нами пролетали гражданские самолёты...
        А патом рєшилі что тєбя ущемляют на всєх направлєніях і в язикє і в економікє,ведь дамбас всєх карміл і яник з азіровимитак гаваріл.І вот ти,чмо,рєшило что тєбє далжни всє єті бандєровци і нужно пєрєсматрєть курс на таможенний саюз.Что із єтого вийшло,ти знаєшь,но і теперь тебе нужно две хороших аплєухі чтоби ти стал назад в стойло

          517.02.24, 18:19

            617.02.24, 18:28Відповідь на 4 від Nah

            Больше матов. А такого я с 2014 начитался выше крыши. Лучше напиши про свою гидность. Но не тут, а в отдельной заметке.

              717.02.24, 18:54Відповідь на 6 від The Martian

              Больше матов. А такого я с 2014 начитался выше крыши. Лучше напиши про свою гидность. Но не тут, а в отдельной заметке.Там нєт матов,ущємльонний.Нічєго я тебє пісать нє буду,тєбє просто нє панять что такоє гідність,ти нащадок тєх кацапов которих засєлілі в 1933 в хати умєрштх от голода украинских семєй.Твоє мєсто в ярмє,в уздє как і всєх кацапов,ето в крові в гєнах.Вам нєльзя давать думать,иметь какоє то мнєніє,вас нужно только гнобіть,тогда ви похожи на чєловекообразних.

                817.02.24, 18:57Відповідь на 7 від Nah

                Хватит флудить в чужом блоге. С Виски пообщайся.)

                  917.02.24, 19:06

                  Паабщаюсь,нє пєрєживай.Нє прітворяйся што ти нєтпрічастєн.Ти-прічіна войни.Перєстань флудіть ваабщє,пайді гдє нібудь падцепі натавскій короновірус наконєц то.

                    1017.02.24, 23:41

                    Жадiбне, недоброзичливу, вiд . Повиправляй.
                    Море то теперь только Турция и тому подобное....+

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна