Профіль

Акварель

Акварель

Україна, Кременчук

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Велика родина і конкурси

  

  Той момент, коли втретє печеш заради фото для конкурсу, а фотографувати нічого, вже з'їли unsmile
  А все тому, що їх обідня перерва починається раніше за мою. 
  Але нічого, ось куплю завтра банани, і ще раз спробую.. 

Про торти і одностайність думки.



  Взагалі торти я не печу. Руки не стоять lol Як максимум меренговий рулет, або пиріг "Карпатка". Тому - далі про пироги. І то в мене таке рідко буває. 
  А тут підступний Ютуб на днях спокусив мене відео про шоколадний пиріг з бананами. Закупилась наступного ж дня какао і бананами, і в обід спекла. 

  Менша сестра - замало бананів
  Старша сестра - банани зайві
  Мама - от якби без какао і бананів.. lol

  А так - всім сподобався.
   Одностайність, вона така lol

Лайфхак до 8-го березня

Безкоштовний лайфхак як схуднути до свята, коли хочеться, але залишилось пара тижнів, а не три місяці? Дуже просто - грип, і за тиждень сукня сидить, наче на тебе зшито lol І ще й прес підкачаєш, поки кашель sila lol
  Якщо ж хтось скаже, що нині це дорого, то з мого досвіду - чай домашній, а температуру чудово збиває поєднання банального парацетамолу з аспірином, дешево і дієво podmig
 Головне - не наїсти за свято тортиками і тістечками все назад, а дехто на перед, або на боки podmig lol

Барани і вівці

В мене сьогодні вихідний, день, коли я зазвичай сплю, десь до одинадцятої ранку. Дозволяю собі пару раз в тиждень гарно виспатись, бо зазвичай пізно лягаю і тричі на тиждень рано встаю. От і сьогодні мала намір спати до упору, але чомусь саме в такі моменти по закону підлості - ВСІ ДЗВОНЯТЬ!)) Першим набрав мене брат, в нього температура, хотів проконсультуватись щодо ліків. Ну це таке, думаю засну. Тільки задрімала - звонить замовниця, я зітхнула, але що поробиш, справи то таке ж святе діло як і брат)
Ну, думаю, фігня, спробую заснути. Через 15 хвилин знову дзвінок, невідомий номер, трохи здивувалась, бо знаю всіх, хто може зателефонувати на цей номер телефону, робочий в мене інший, туди часто дзвонять з незнайомих номерів, але саме на цей - хто б міг бути?
Беру слухавку, і починається цікаве - чийсь трохи захеканий голос, явно наче в коридорі, бо характерна акустика, і з голосами на задньому фоні, гучно і з натиском починає говорити :
- Ви мені поможете? Поможете?? І ще щось нерозбірливо.
Я:
- Стоп. Ви кому телефонуєте?
Він:
- Вам!! Ви поможете!? В мене пропав БАРАН, ви поможете??!
Я злегка офігіваю і перепитую:
- Що допомогти? Який баран??
Він :
- Баран пропав, вкрали! Сказали подзвонити вам, ви допоможете!!

Ось тут я вже проснулась))) Ну, думаю, ці школярі, не можуть нічого нового придумати)) Тому просто відключилась і зітхнула вже дужче, бо я ж виспатись хотіла.. Та чорт з ним, спробую ще заснути. Але, як ви здогадалась, не доля. Через пару хвилин з цього ж номеру знову дзвінок.
Тут я зрозуміла, що виспалась. Піднімаю слухавку, там перша ж фраза :
- Сука, ДЕ БАРАН??!!

Більше не дзвонив. Але цікаво навіть - чи то розіграш шкільний, чи справді набрали не той номер і шукають того барана?)))
Але, зараза, я не виспалась!!! Так і підначує набрати його годин в 10-11 вечора, запитати пару раз, чи знайшов барана, чи сам баран?

Поки снідала, зробила висновок - овечки то до солодких снів, а баран - явно до бадьорого ранкуlol

Передчуття весни

Сьогодні день був офігенно прекрасним, як для лютого. Враження було наче кінець березня чи навіть початок квітня, коли морозець надає сонячному ранку отой особливий запах весняної свіжості (який роками намагаються розгадати і додати до прального порошку, а не виходить і близько), і якому надають завершеності синички, цвірінчання яких каже - таки да, тобі не здається, це таки весна!
Але передчуття весни для меня в цей день проявилося геть інакше, і вже майже вночі, коли не видно сонечко, синичок і нічого не пахне.
Я по власному подвір'ї ходжу вночі без світла, маю щастя пам' ятати рельєф і повороти) І тому мені було великим здивуванням повертаючи за кут літньої кухні добре так отримати по спині і нижче чимось довгим, твердим і явно бажаючим мені гарної ночі :).
Дістала мобільний, присвітила - сапа, якась ще городня фігня з трьома пальчиками і граблі, на які я так влучно і стрімко наступила. Це мама, приваблена сонечком і синичками вже наготувала, скоро ж вже можна буде .. :)

Так от власне про передчуття весни. Варто тільки нагнутися чи сісти, і відразу ну просто попою чую - весна скоро!!

Робота мрії

  • 11.02.20, 16:56


  На днях молодша сестра знайшла невеликий підробіток, всього пару тисяч на місяць. Але якщо врахувати, що пару тисяч платять за дві години роботи.. Сестра так і сказала - просто робота мрії, прийти на роботу раз в місяць на дві години, щоб перерахувати собі зарплату lol

 І чого в мене немає таких знайомств... unsmile lol

І я так хочу...

  • 19.01.20, 20:08
Останнім часом стала я якась романтична, що на мене мало схоже, а тут от різні дурниці в голові і все. Дійшло до того, що навіть споглядання сірих мокрих осінніх дахів якоїсь промзони в мене викликає захват, якби тільки в такій от компанії smutili lol



Та навіть більше - дивлюсь і трішки навіть заздрю.. 

І хай насняться слоненята..)))

  • 15.01.20, 19:37


Пару днів тому мені наснився сон. Він був чудовий - зелень навколо, тепло, така загальна атмосфера спокою і впевненості, така буденна і звична, і щось схоже на Індію, листям і архітектурою lol.
  І в мене є слон. Слоник, скоріше, бо молодий, невеликий і вредний страшне lol.
   Але тут подзвонив Михалич, і сон, звичайно, обірвався unsmile lol
   Останє, що було у сні, і що запам'яталося - я їду на слоні своєму, він вередує, намагається зійти з дороги, а я паличкою постукую по потрібному, лівому чи правому, вухові, звертаючи його на шлях праведний і думаю - треба йому більше часу приділяти, щоб тренувати, бо раптом що - кому він такий шкодливий і ненавчений треба? lol

  Розповіла потім своїм, так прогнозовано на запитання - і чого ото таке наснилось? три перші версії були "дурне спить - дурне сниться" draznilka lol
  Але справді весь день згадувався той слон. Чому саме слон? Я розумію, що якщо заснути під кримінальне зведення на ТВ, чи недай боже під битву екстрасенсів - насниться така дурня, що мама рідна! lol. Але ж я за минулий день ну нічого не читала, не слухала і не дивилась пов'язаного з Індією чи слонами. Взагалі. А отаке наснилось.
  
  А вже лягаючи спати знову згадала про нього, посміялась, бо цей слон, маленький і каверзний, був причиною мого гарного настрою цілий день, і подумала - треба заради приколу все ж заглянути в інтернеті в сонник, до чого ж сняться слони? І навіть трохи здивувалась, бо просто "слон" згадується в сонниках рідко, а от "їхати на слоні" - як щось важливе.
  Трактування всюди приблизно одинакове, тому наведу якприклад :
Сонник Миллера К чему снится Слон во сне? Слон - Видеть во сне, что вы едете на слоне, означает, что вы приобретете в высшей степени прочное состояние и заслужите почести, которые будете носить с достоинством. Все сферы деятельности вашего предприятия будут подчинены вам, и столь же авторитетным станет ваше положение в доме.

  Якось так lol Не зовсім розумію, як щось таке може статись з людиною, що веде розмірене тихе життя, зовсім не має кар'єрних мрій, сама собі начальник і навіть не думає щось розширювати, скоріше скоротити. Але раптом нагряне ота удача і засяє щаслива зірка - мабуть не відмовлюсь smutili lol

  Тож хай вам всім насняться слоненята podmig

Вся правда про "домашнє гестапо"


Версій було багато, а насправді ось що :



Я зашивала волейбольні м'ячі для брата-волейболіста, котрий працює на пів ставки фізруком в найкрутішому ліцеї Полтави. Ці м'ячі повністю уособлюють блиск і убогість нашого повсякдення, коли ніби ліцей для дітей непростих батьків, з дуже пристойним "благодійним" і не тільки фінансуванням немає грошей купити нормальних м'ячів на фізру, і брат щоб їх вистачило всім дітям пригадав, що я майстерно вмію їх зашивати. До речі поки батько був живий я їх зашила не один десяток.. І скажу - подобається мені щось в цьому занятті. Хай навіть це не так цікаво, як таємне домашнє відділення гестапо smutili lol 

Аж сама задумалась - гестапо, чи що?)))



  Перечислила сестрі, що мені треба щоб вона привезла, так всі мої висували версії, чим саме збираюсь зайнятись, версії були чудові lol
Перечислю замовлене : моток міцних ниток, мої спеціальні пасатижики, паяльник і гачок для в'язання.

Хто вгадає, чим планую зайнятися? podmig lol