Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Корисне чтиво



  Не буду тягнути інтригу - шановні громадяни, читайте на самоізоляції і без неї дуже корисну книжечку - "Правила дорожнього руху"!!
  Вони написані не для автовласників, а для ВСІХ учасників руху. Але якщо ви автовласник, або тільки вчитесь на безлюдних дорогах азам водіння - теж ПРОЧИТАЙТЕ. Будь ласка, хоча так хочеться ось тут звернення написати матом...
  Мене вчора сюрреалістично, на абсолютно пустій дорозі в чотири смуги, ледве не збила машина. Й досі не можу зрозуміти - як, ЯК можна не розуміти, що якщо ти хочеш повернути на бічну дорогу, а в цей час по головній в цьому місці непоспіхом їде велосипедист - пропускаєш його і повертаєш спокійно, а не летиш позаду і бібікаєш, так ніби велосипедист як мінімум мав космічним розумом здогадатися, що тобі хочеться, а як максимум піднявся в повітря, поки машина пролетить, а тоді знов опустився на асфальт і поїхав
 Весь цей текст страшенно хотілось через пару слів вставляти такі слова, за які дітей сварять і в пристойних місцях не вживають. От просто і досі не можу відійти - абсолютно пуста дорога, тільки я під вуличним ліхтарем їду, і оте "чудо". Раніше завжди думала, що звичайно не завадить перед походом в автошколу з її теорією навчитись азам водіння авто самому. Але як виявилось те, що мені є само собою якомусь малолітньому дебілу взагалі невідомо...
  Я й досі в шоці, причому навіть не від загрози моєму здоров'ю, а от саме від такого егоцентричниго невігластва, в мене просто в голові не вкладається, що він реально повернув навіть не гальмуючи... І потім отаке водило їздитиме дорогами?? 
6

Останні статті

Коментарі

120.04.20, 11:42

Я понимаю, что шок, все дела. Но в будущем запоминай номера, марку авто и звони в полицию

    220.04.20, 11:49Відповідь на 1 від Zmeelove

    Я понимаю, что шок, все дела. Но в будущем запоминай номера, марку авто и звони в полициюОй, я думаю та колимага вже списана на металобрухт, це було щось зі зразків першої хвилі радянського автопрому - велика горбата машина з такими випуклими надкрилками. А номер роздивитися, якщо він там був, через увімкнене дальнє світло взагалі неможливо. І пацаня років 16-ти за кермом

      320.04.20, 12:17

      это версия велосипедиста. но, неплохо было бы, услышать версию водителя .

        420.04.20, 12:40

        Очень нужная и мудрая книга, как для велосипеда, так и для авто... Для водителя авто беда в том, что велосипед не видно на дороге особенно в сумерках и если нет светоотражателей то это страшно, видишь в последний момент, плюс водители не воспринимают велик за транспорт, а велосипедисты часто нарушают ПДД. смотрю глазами и тех и тех. На велике раз к обочине прижали перед светофором, что пришлось падать... , второй раз в сумерках во дворах, задним ходом сбили. Сам стараюсь внимательно относится к велосипеду, но постоянно жду подвоха.

          520.04.20, 12:41

          Христос воскрес и хорошего дня...

            620.04.20, 12:49

            Ситуація не дуже зрозуміла..
            Повертав праворуч і не встигав обігнати і одночасно не бажав втрачати швидкість? Ну, навіть блискуче знання ПДР не додасть терпіння і врівноваженості, якщо цього не було до початку вивченння.
            Повертав ліворуч? Звісно мав пропустити всіх на зустрічній...
            Але і тут справа не в ПДР навіть, а в тому, що жлобам не заборонено водити авто. А жлоби, вони завжди жлоби, хоч пішоходом, хоч на колесах.

              720.04.20, 13:21Відповідь на 3 від рпщшлоти

              это версия велосипедиста. но, неплохо было бы, услышать версию водителя .Я б йому вуха повідривала, а так тільки виїхала перед капотом стала, і в світлі фар покрутила пальцем біля скроні одночасно яскраво показавши мімікою все те, що він не почув через відсутність глушника на його розвалюсі.
              Сам небось такий водій-лихач?

                820.04.20, 13:35Відповідь на 4 від kettlebell

                Ця книга дуже корисна навіть для пішохода, я свого часу прочитала її не один раз, ми вивчали "обране" на парах років два на ОБЗЖ.
                Сама буваю з обох боків вітрового скла, і є велосипедистом зі стажем 31 рік, і "за кермом", хоча й тихохода, але 24 роки, та з таким випадком зустрілась вперше.
                Там вуличне освітлення, він мене чудово бачив, там якраз річ в тому, що я виїхала на заїзд, на якому зручно розвертатись, і він мені здається реально вважав, що то я маю йому дорогу уступити, він же машина, а я так, на вєліку. Я б ще зрозуміла, якби це була дівчина, нам властива своя логіка, але хлопець!!!
                А може просто такий от егоїзм на дорозі, що йому начхати на інших, хоче так і робить, я не знаю. Знаю тільки, що якби я не вивернула руля вліво - він би мене збив, бо він навіть не думав гальмувати

                  920.04.20, 13:40Відповідь на 6 від Lulu

                  Ситуація не дуже зрозуміла..
                  Повертав праворуч і не встигав обігнати і одночасно не бажав втрачати швидкість? Ну, навіть блискуче знання ПДР не додасть терпіння і врівноваженості, якщо цього не було до початку вивченння.
                  Повертав ліворуч? Звісно мав пропустити всіх на зустрічній...
                  Але і тут справа не в ПДР навіть, а в тому, що жлобам не заборонено водити авто. А жлоби, вони завжди жлоби, хоч пішоходом, хоч на колесах.
                  Їхав позаду мене, мені його не видно було, почав бібікати, я ще вправо взяла, вже аж на обочину, бо подумала, що переживає, що жінка на велосипеді здатна на несподіваний маневр а він водій-початківець, і вирішила показати, що я його чую і дорога вільна, вихляти не буду. А виявилося, що він мріяв на швидкості повернути вправо, з центральної на бічну. А там я їду.

                    1020.04.20, 13:44Відповідь на 8 від Акварель

                    Может пьяный был... есть садятся за руль во хмелю, таких надо раз и навсегда лишать прав.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна