Санкции против чиновников Украины будут введены !!!

Общественная организация «Украина без Януковича» передала  бывшему чешскому сенатору Властимилу Сегналу  список политиков  и  список лиц, против которых надо ввести  санкции. В  списке  2763 человека.

Такие санкции, должны быть строго персональными. В список ограничений для украинских высокопоставленных чиновникам и олигархов  применят  такие меры, как запрещение въезда  им  и  членам  их  семей   и  замораживание всех  банковских активов  и  счетов,  как  минимум на 10 лет.

Конечно же, нам,  как гражданам и патриотам Украины,  очень  обидно, что страну ждёт изоляция, ведь  Евро-2012 - это большое событие для Украины, которого так долго ждали простые граждане  и  такие  фантастические  средства  вложили  из  бюджета !!! 

Мы  также  понимаем опасения руководителей европейских государств за своих граждан, которые не могут быть в  безопасности при таком бандитском режиме,  как  режим Януковича.  Ведь  Украина  олигархократическое  государство  с  тотально  коррумпированной  властью  и  бандитским  режимом !!!  Где  любого,  в  любой  момент  времени  могут  арестовать  без  причины,  бросить в  "гестаповские" застенки,  поддать  тортурам  и  пыткам  и  позадить  в  тюрьму  без  каких  либо на  то   оснований !!!  

Бандитская власть сознательно и нагло не выполняет требования П

Cовет Европы «ощущаeт» сознательное  отсутствие у нынешнего руководства Украины какой либо политической воли выполнять обязательства, взятые при вступлении в эту международную организацию.  Об этом сообщила на пресс-конференции содокладчик Мониторингового комитета Парламентской Ассамблеи Совета Европы Мариэтта де Пурбе-Лундин. 

"В Совете Европы имеются ощущение сознательного отсутствия  у  властей Украины политической воли к реализации тех обязательств, которые страна Украина  взяла на себя, вступая в Совет Европы. Ощущение такое, что и  у Совета Европы заканчивается уже  терпение в отношении Украины,  потому  что  власть  Украины  нам  постоянно  лжёт …", – сказала Пурбе-Лундин. 

Она отметила, что содокладчики ПАСЕ приехали в Украину, чтобы окончательно  понять, есть ли у ее руководства хоть какая то политическая воля к продолжению сотрудничества с Советом Европы. 

«Мы считаем, что этот диалог нужен не Совету Европы, а украинскому народу», – добавила М. Пурбе-Лундин. 

"Мы видим, что ничего не делается, наоборот  всё делается  вопреки  нашим  ожиданиям. Нам нужно посмотреть, материализуется ли все  что мы  запланировали, в частности,примет ли парламент Украины  новый Уголовно-процессуальный кодекс. Нам очень  надоело каждый раз слышать о том, что создана новая рабочая группа … !!!???", – сказала Пурбе-Лундин.

Напомню, содокладчики Парламентской ассамблеи Совета Европы по вопросам мониторинга соблюдения Украиной своих обязательств перед Советом Европы Мариэтта де Пурбе-Лундин и Майлис Репс прибыли в Украину с трехдневным визитом для встреч с украинскими  властями.

Анонс резолюції ПАРЄ по Україні !!!

У Парижі відбулося засідання моніторингового комітету ПАРЄ, на якому розглядалася проміжна доповідь про ситуацію в Україні і текст майбутньої резолюції, яка повинна бути прийнята на сесії асамблеї.

 

Традиційно проекти резолюцій після затвердження моніторинговим комітетом отримують гриф секретності та оприлюднюються перед сесіією, але,  враховуючи  унікальність ситуації,  у випадку з українською резолюцією це правило було порушене,  - прес-служба ПАРЄ надала текст документа !!! «Зазвичай ми даємо владі країн час на надання своїх пояснень і змін до доповіді. Але оскільки ця доповідь - проміжний етап (на початку 2014 року заплановано прийняття ще однієї резолюції по Україні.), ми не стали чекати відповіді офіційних  осіб Києва,  тому  опублікували текст відразу ", - пояснила співдоповідач по Україні Майліс Репс (Естонія, генеральний секретар фракції ліберал-демократів в ПАРЄ).

 

Пані Репс наголосила, що дана  резолюція буде присвячена «побоюванням»  ПАРЄ з приводу переслідування опозиційних лідерів  в  Україні, у тому числі за  найбільш відому політичну  справу  лідера опозиції Україні Юлії Тимошенко. У документі висловлюється стурбованість порушеннями  стосовно політичних діячів кримінальних справ за статтями 364 («зловживання повноваженнями») і 365 Кримінального кодексу («перевищення влади»), які  є  недопустимими  в  цивілізованому  демократичному суспільстві,  а також говориться про неприйнятність існування цих статей  для  Європи   і необхідності   їх якнайшвидшого  скасування.

 

Тональність резолюції   є  вкрай критична - раніше ПАРЄ не стверджувала документів з такою кількістю жорстких докорів і зауважень на адресу офіціального  Києва. Відзначаючи, що зараз  накопичилося  надто  багато проблем у судовій системі Україні які  залишилися як  рудименти  ще з часів СРСР,   експерти ПАРЄ рекомендують, її  змінити  і  констатують  факт,  що за чинної влади ситуація лише погіршилася,   - зокрема, у ПАРЄ є претензії до принципу формування Вищої ради юстиції  України. «Цей орган діє всупереч принципу поділу влади  і  підриває незалежність її судової гілки», - йдеться у документі.

 

Моніторинговий комітет вважає,  що є  неприпустимим широке поширення практики звільнення чесних суддів, невдоволення рішеннями яких висловила корумпована в Україну прокуратура. 

Окрему увагу в проекті резолюції ПАРЄ приділяється частому  і  надмірному застосуванні попереднього затримання, часто без обгрунтування чи вагомих для цього причин.

 Експерти ПАРЄ також по-людськи переймаються станом здоров'я українських опозиційних політиків, незаконно заарештованих на період судового процесу і вимагають обов’язково звільнити двох з них - Юрія Луценка та Валерія Іващенка.. 

 

«Станом здоров'я лідера опозиції Юлії Тимошенко, яка піддавалася витонченим сучасним тортурам, ми також дуже стурбовані, але у випадку зі згаданими політиками, як нам відомо, мова йде про загрозу їх життю !!!   Крім того, вони обидва звернулися до Європейського суду з прав людини », - пояснила Майліс Репс.  Член моніторингового комітету ПАРЄ народний депутат Ольга Герасим'юк (Україна, група Європейської народної партії) підтвердила, що ситуація зі здоров'ям Тимошенко обговорювалася, але рішення про внесення її імені в даний список,   поки що не було прийнято. «Доказів про  поганий стан здоров'я Тимошенко у нас немає !!!???,   тому,   що визначити,  що це за хвороба сучасними методами   є  неможливо, а по Луценку та Іващенку   є реальні сигнали   /про  які  ми  знаємо/, …  про конкретні захворюваннях, які становлять небезпеку для   їх  життя   і потребують  втручання  громадськості,  щоб змусити  владу  для   обов'язкового лікування їх  поза межами  СІЗО. Що ж до стану лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко, то обговорення і вивчення цього питання кращими експертами світу триває і ми думаємо,   що надалі в резолюцію ще будуть внесені правки », - додала пані Герасим'юк.

На відміну від резолюцій Європарламенту про Україну, прийнятих 28 жовтня та 2 грудня 2011, проект рішення ПАРЄ не містить окремо виписаних  вимог  забезпечити її участь у парламентських виборах України  в  2012  році. «У ПАРЄ йдеться мова  лише  про  значні проблеми з демократією і корумпованим судочинством в Україні», - пояснила пані Герасим'юк. «Ми вимагаємо, саме вимагаємо, щоб кримінальне переслідування за політичні рішення було негайно скасованіе  - це стосується статей 364, 365 КПК. Як тільки це відбудеться, то автоматично будуть зняті  і  звинувачення щодо лідерів опозиції   і  ми думаємо  що  вони опиняться на волі», - додала Майліс Репс.

 

Представник ПАРЄ, також додала, що народний депутат від Партії регіонів Сергій Головатий, який також є членом моніторингового комітету ПАРЄ,  під час дискусії не лише  не заперечував проти критичних зауважень на адресу Україниале  й  був  з  нами  солідарний.  Правда  у  Головатого були невеликі технічні  поправки  щодо резолюції, але по найважливіших пунктах заперечень від  нього не прозвучало  ніяких заперечень. Комітет одноголосно прийняв проект резолюції і регіонал Головатий також одноголосно голосував за  його підтримку.

Окремий блок резолюції ПАРЄ присвячений прийнятому Верховною радою закону про вибори,   -  а  це,   порада застосувати  в  Україні  єдиний виборчий кодекс та ввести регіональну  пропорційну  систему  голосування  з  відкритими списками !!!

Захист лідера опозиції Юлії Тимошенко стверджує, що стан її здоров'я погіршується з кожним днем і не діагностована на сьогодні хвороба, що викликає пекельні болі в спині, загрожує не тільки здоров'ю лідера опозиції,   а й  її життю. Тим часом джерело в ПАРЄ, що побажав залишитися неназваним, розповів, що на даний момент у моніторингового комітету «немає даних і коректних відомостей з цього питання, тому що цей випадок унікальний  і  ніде,  і ні ким аналогічний  випадок не вивчався і  не  досліджувався. Даних про цю «хворобу»  в світі немає !!!».

P.S.: Дочка Тимошенко Євгенія Карр:  Справа проти моєї мами носить виключно політичний характер. В ході процесу ГПУ  і  СБУ  України було свідомо зроблено  безліч  порушень. В останній момент з порушенням судових процедур було замінено  з невідомої причини  троє суддів !!!???, що розглядають апеляцію.    

    Мамині адвокати не мають ніякого впливу на процес  судочинства,  але все таки вимагають відновити справедливе слідство на підставі чесних показань представників «Нафтогазу», які обгрунтовують, доводять і  стверджують;   використовуючи документи, що звинувачення в тому, що вона завдала компанії збиток, не мають під собою абсолютно ніякого грунту.  Бо його  немає !!!

Ми святкуємо 20-ти річчя проголошення незалежності !!!

КИЇВ. Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 20-у річницю незалежності. Саме цього дня в 1991 році був затверджений Акт проголошення незалежності нашої країни. 

З нагоди свята в центрі Києва сьогодні влаштують декілька концертів, парад вишиванок, а увечері прогримить салют. Учасники  покладуть квіти до пам'ятників Тарасу Шевченку і Михайлу Грушевському а потім біля пам'ятника Святому Володимиру пройдуть урочисті збори "Благословенна і єдина Україна".

До 10.00 в парку Шевченко збирають своїх прибічників  опозиціонери. "Батьківщина", "Свобода" "Фронт змін" пройдуть єдиною колоною по Хрещатику і влаштувати мітинг на Софійській площі.

На Хрещатику розважати киян і гостей з 10.00 будуть народні колективи, услід за ними - молоді виконавці "Покоління U 20". 

В цей час на Європейській площі пройде парад вишиванок. Його учасники будуть зафіксовані на рекордній фотографії - найбільшому у світі знімку у вишиванках.

До 11.00 киян запрошують цілими сім'ями пограти у футбол, настільний теніс стритбол і флорбол в Центральному парку культури і відпочинку, біля арки Дружби народів. А в "Мамаєвій Слободі" пройде ярмарок народних майстрів.

Крім того, в Києві пройде  "Марш молоді" : по центральних вулицях пройде 1,5 тисяч молодих людей - ровесників незалежності з різних регіонів України.

Біля столичної мерії на Хрещатику сьогодні відбудеться конкурс краси "СтудМіс України". У фіналі - 25 дівчат,  кожна з яких представляє свою область. У відбіркових турах брали участь більше 3000 конкурсанток.

У 16.30 на Майдані почнеться концерт військових духових оркестрів, а в 18.00 на сцену вийдуть зірки української естради.

Святковий салют прогримить в 22:00.

Веселого і радісного свята,  Українці !!!

НАШІ ДІТИ МАЮТЬ ЖИТИ КРАЩЕ !!!

Арешт  опозиційного лідера Юлії Тимошенкоі означає перехід влади до диктаторських репресивних методів правління.

"Режим Баньдюковича відкрито продемонстрував  те, що було мені зрозуміло давно - процес над леді Тимошенко вийшов за межі правової площини і носить виключно політичний характер !!!

 Брехливий лозунг олігархів "Поліпшення життя вже сьогодні"  з тріском провалився  і  економіка країни нестримно котиться у безодню  через ненаситну  жадобу  українських олігархів. Тому арешт  леді Тимошенко  -  це  їх ритуальне призначення    «козла відпущення»   за їх провал так   званих "реформ"    хоча ніяких  реформ  на покращення  життя  народу й  не  було, ... а  навпаки !!!  були реформи  тільки  на його  погіршення !!!

Таким чином, режим Януковича намагається відвернути увагу  від власних діянь  /обкрадати народ/  і "перекласти стрілки" на попередників  ???!!!

Цими діями режим Баньдюковича зробив черговий крок до тотальної узурпації усіх гілок влади … і подальшого руху до повної покори їх …  та  знищення української  опозиції.

Баньдюки-регіонали  /читай олігархи/  дали чіткий сигнал українському суспільству:   хто  не підкоряється режиму /тобто не хоче бути безропотним рабом/,  того  чекає  політична  /тобто міліцейсько-бандитська/  розправа !!!

Думаю що правильним  методом боротьби проти  остаточного сповзання  України  до  бандитсько-олігархічної диктатури  /під кремлівським  протекторатом та протекторатом міжнародної організованої злочинності/ залишається організоване протистояння суспільства незаконним  кримінальним діям влади,  в  тому числі  і  збройне !!!

Вважаю, що сьогодні   вже недостатньо закликів до протестів  … і вважаю, що "усі українці, які декларують свою опозиційність діючій владі, повинні зрозуміти  загальну стратегію /відкинути сварки в сторону/,  спрямовану на усунення від влади бандитського режиму олігархів  і почати системні дії /читай  збройні/ з реалізації цієї стратегії.

НАШІ  ДІТИ  МАЮТЬ  ЖИТИ  КРАЩЕ  !!!

Замовна справа є кримінальним злочином для прокурорів і судді !


Замовна сторона звинувачення /прокурори та суддя/ в кримінальній справі про врятування народу України від замерзання в 2009 році проти лідера опозиції Юлії Тимошенко скоює карний злочин !!! Таку думку в інтерв'ю Радіо Свобода висловив адвокат Юлії Тимошенко Микола Сірий.

"Продовження прокурором здійснювати звинувачення, якщо прокурор не може артикулювати подію злочину !!! - це означає, що прокурор не розуміючи подію злочину, переслідує людину гіпотетично !!! /а точніше замовно/, що скоїла якийсь злочин ??? невідомо який ???", - відмітив він.

"А з формальної точки зору є склад злочину передбачений карним законом проти прокурорів та судді. Я не хочу це підкреслювати, але фактично ми міняємося сторонами. Ми перетворюємося із сторони захисту і стаємо боком звинувачення", - заявив Сірий.

Він також звинуватив суд в спробі прискорити слухання справи.

«Крім того, ми бачимо, що замовний суддя Кіряєв звільнений від додаткового навантаження. Тобто, так би мовити перед ним поставлено завдання провести слухання так як замовлено саме в цій справі», - додав адвокат.

"Суд свідомо і зумисне надзвичайно прискорює усі судові дії. Зокрема, день судового слухання з 9-и ранку до 9-ти вечора - 12 годин. Це важко пояснити будь-якою необхідністю, !!! … працювати в такому напруженому графіку ???", - сказав Сірий.

Микола Сірий припускає, що "газова" кримінальна справа проти його підзахисної є політтехнологічним ходом. "Я взагалі дозволю собі припустити, що спочатку з’явився технологічний та політтехнологічний проекти про те, що потрібно всі біди за укладання газових угод покласти саме на Юлію Володимирівну Тимошенко як політика, а потім під цю ідею вже знайти юридичну форму …. - у формі кримінальної справи і, так би мовити, довершити задум знищення опозиції !!!"

Тому, заказні прокурори прийшли у суд з загальними судженнями, які зовсім не підкріплені фактичними обставинами «справи». Якщо обвинувачення впевнено почувалося в попередні дні, то в останній тиждень впевненість у обвинувачення пропадає з кожною хвилиною !!!".

Обіцянка цяцянка, а дурням радість !



...  і  доки ж ми будемо  дурнями !!!???

45%, 23 голоси

2%, 1 голос

53%, 27 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Тимошенко МОГЛА, … а вони не можуть !!!


Голова "Газпрому" Олексій Міллер у черговий раз заявив ДИБІЛАМ від україни, що змін в контрактній системі на газ не планується. І платити злодіям Бойку і Фірташу будуть українці !!!  Про це він сказав на зустрічі акціонерів ВАТ "Газпром".

«Ми виявили твердість на переговорах з цін з українським урядом і в результаті наша виручка з українського ринку збільшилася з 42,5 млрд. до 43,9 млрд. долл»

"Газпром" повністю зберіг систему довгострокових контрактів за умовою "бери або плати", а також систему ціноутворення прив'язану до нафтового кошика. "Ніяких радикальних змін в контрактній системі не очікуються і не плануються і не буде", - відмітив Міллер. На основному ринку "Газпрому" попит почав відновлюватися швидше, ніж чекали оптимісти.

Міллер відмітив, що в 2011 році в Європі відмічений абсолютний рекорд споживання газу. Виросли постачання російського газу як в Чехію. Так і в Польщу та Сербію, де імпорт газу в декілька разів перевищив до кризовий рівень.

Глава "Газпрому" також відмітив, що на ринку Франції, Німеччини спостерігався стійкий ріст імпорту газу з Росії і в майбутньому теж спостерігатиметься, тому ніяких знижок Україні не буде !!!

Ринкова доля "Газпрому" на Європейському ринку складала на кінець 2010 роки 23%. Для порівняння доля Норвегії - 19%, Алжіру - 10% і Катару - 6%.

Додружився з баньдюками «до ручки» !!!


У Києві стати сусідом відомих людей можна в середньому за $500 в добу. А деякі політики, як, наприклад, екс-президент Віктор Ющенко взагалі здають свою квартиру в оренду. Пожити в двоповерхових президентських апартаментах можна за $1000 в добу.

Квартира за адресою Мала Житомирська 20-в, яку екс-президент вказує у своїх деклараціях про прибутки, в 1998 році була переобладнана - з двох трійок, /одна з яких комуналка/, була зроблена одна, а над нею замість даху надбудована мансарда. Загальна площа квартири у результаті збільшилася до 370 кв. м /як і в стандартному котеджі/.

На нижньому поверсі розміщені передпокій з гардеробом, кухня з їдальнею, гостьова і сімейна кімнати, кабінет, спальня, санвузли і сходи на верхній поверх. Біля кухні, з якої є ізольований чорний вихід, є засклений балкон. На верхньому поверсі розташовані дві дитячих, два туалети, спортзал, оглядова тераса. Тепло і вода тут працюють в автономному режимі. А вид з вікна дуже красивий.

На питання, чому така велика плата, мені пояснили: "Чесно кажучи, я сама вважаю, що ціна перебільшена. У квартирі нічого особливого немає. Можливо, через те, що вона належить Ющенку. Сусіди Ющенка, яких не так і багато у будинку,. де в основному фірмочки, говорять, що Віктора Андрійовича не бачили у будинку вже давно. "Не пам'ятаю, може, рік тому він тут з'являвся.Адже ведуть вони себе дуже скромно. . А зараз, начебто квартира порожня", - сказав Микола, який неохоче говорив . про колись відомого сусіда.

А як себе репрезентував,… як бив себе в груди … як клявся і божився, … будь же ти проклятий навіки, Клятий БРЕХУН !!!

Ющенко  -  це  брехливий  політик !!!

83%, 29 голосів

9%, 3 голоси

9%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Анекдот

Батьку, скажи, що таке політика? - Поясню тобі синку на прикладі нашої сім'ї. Ось дивися: Я заробляю гроші, це означає що я міністерство фінансів. Мама веде господарство, тобто вона уряд. Дідусь стежить, щоб у будинку був порядок, він - профспілки. Хатня робітниця
виконує усю роботу по будинку - вона робітничий клас. Усе що ми робимо - це все для тебе, це означає, що ти - народ. А твій однорічний братик – перспективне майбутнє.

-Зрозуміло? - Ні. - Ну тоді йди спати. Посеред ночі син прокидається від плачу свого братика (який зробив дитячу «несподіванку»). Він встає і йде в спальню будити маму. Після безуспішних спроб зробити це, він йде на кухню, де батько займається любов'ю з хатньою робітницею, а дідусь спостерігає за цим в замочну щілину. Не бачачи можливості вирішити проблему, він повертається до себе в ліжко і продовжує спати.

На ранок він зустрічає батька і говорить: - Тато, я зрозумів, що таке політика. - Ну, розкажи синку - Це коли міністерство фінансів трахає робочий клас, уряд при цьому спить, а профспілки спостерігають з боку, при цьому на народ усім наплювати, а майбутнє в лайні.