хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

В Австрії засуджений фігурант схеми оформлення Межигір'я!

Суд в Австрії засудив до 5 років ув'язнення Йогана Вановіца, ключового фігуранта схеми незаконного оформлення резиденції  Межигір'я на підставних осіб.

 У п'ятницю ввечері брокер Йоганн Вановіц був засуджений до п'яти років позбавлення волі за шахрайські схеми оформлення земельних ділянок на підставних осіб. Крім того, разом з уже засудженими у цій справі менеджерами Telekom Austria він повинен відшкодувати шкоду, заподіяну Україні в розмірі близько 10 млн. євро », - сказано в повідомленні австрійського прес-агентства APA.



Вановіц  до засудження був керівником віденської компанії Euro east beteiligungs gmbh.  Вановіц дуже тісно і постійно працював  з найбільш корупційною владою у світовій історією - владою сучасної України.  Резиденцією Межигір'я  - це лише один епізод  з тисяч незаконних  угод , які він здійснив на території  України.

Саме компанія Euro east beteiligungs gmbh,   заснувала фіктивну фірмочку  Танталіт,  яка і значиться номінальним власником резиденції  Віктора Януковича  у Межигір'ї.   Але ж всі оборудки цієї фірми незаконні  !!!

Крім того,  Вановіца повинні «дуже добре знати» і брати Клюєви,  і  Азаров,  і  Льовочкін,  і  Ринат  Ахметов, …, тому,   що він особисто допомагав розміщувати на австрійській біржі їх сімейне  багатство  вкрадене  у  українців  через  підприємство  Slav AG,   ... ???



Чому мовчить  і  не діє Генеральна Прокуратура ???  Чому  не  відкриваються  кримінальні  справи  проти  злодіїв  Януковича,  Азарова,  Ахметова,  Льовочкіна,  Бойка,  Клюєва,  … в  Україні !!!???

22

Коментарі

112.04.13, 11:11

Туда ему и дорога

    212.04.13, 11:14Відповідь на 1 від верь

    в Австрії закон діє і виконується а коли вже в нас в Україні почне хочаб трішечки трішечки виконуватися законодавство, адже зараз повна анархія

      312.04.13, 11:18Відповідь на 2 від Іванка**

      Наивная. Народ имеет тех правителей, которых заслужил. Жаль лишь, что страдают и те, кто не выбирал этих козлов.

        412.04.13, 11:24Відповідь на 3 від верь

        а хто їх обирав ??? Ніхто їх і не обирав !!! Вони купили лічильні комісії і ті перевернули цифри !!! І президентські вибори і парламентські на 50% сфальшовані - подивися наукові дані по масовим фальсифікаціям виборів в Україні !!!

        Ми маємо нелегітимного президента і нелегітимну верховну раду !!!

          512.04.13, 11:25

          "Чому мовчить і не діє Генеральна Прокуратура ???"
          Ну да.., хіба ж може Служивий ПЕС - ГАВКАТИ НА СВОГО ХАЗЯЇНА?

            612.04.13, 11:28Відповідь на 4 від Іванка**

            Удивляюсь тебе. Подтосовать конечно можно, но не 100 процентов! А виноваты те, кто повелся на призывы Юща и компании, голосовать проти всіх. Вот их голоса и пошли в зачет рыгионалам.

              712.04.13, 11:38Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

              погоджуюся, бо з 14 467 справ про катування вязнів ментозаврами-садюгами прокуратура відкрила провадження лише у 300 випадках !!! Воістину, побудована бандитська держава, якої світ ще не бачив !!!

                812.04.13, 11:39Відповідь на 6 від верь

                я завжди спираюся на наукові дані, ... зверни увагу я ж написала на 50%, може трішечки і більше, але не менше !!!

                  912.04.13, 11:43Відповідь на 8 від Іванка**

                  Не забывай кто оплачивает эти "научные данные". Но даже если бы и так, то среди 50 процентов сфабрикованных, 25-30 протывсихив. Честь им и хвала

                    1012.04.13, 11:45Відповідь на 9 від верь

                    я веду мову не за "українських" куплених експертів, а за незалежних міжнародних експертів міжнародних громадських організацій, які це роблять по велінню совісті, повністю безкоштовно, бо вони ЛЮДИ !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна