хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Чи будуть у нас лідери схожі на Лі Куан Ю.


В березні 2015 відійшла душа на небеса творця сінгапурського чуда Лі Куан Ю.

Всесвітньо відомі досягнення Сінгапуру в економіці, культурі, науці, будівництві і все це було організовано і виконано під його керівництвом.Валовой национальный продукт на душу населення — один з найвищіх в світ і(в 2008 році — 38972,1 долл. США). В рейтінгу конкурентоспроможності ВЭФ экономіка Сингапуру зайняла в 2009 році 3-е місце .

Лі Куан Ю проголосив в країні принципи діяльності - мужність, прагматизм, чесність. І завжди їх дотримувався ,тому країна швидко розвинулась.

Нащі керманичі теж намагалися використати цей досвід але нічого не вийшло тому що не виконували важливий принцип Лі -чесність. Усі наші президенти і премьери хитрували, хто на користь собі , хто на користь олігархів, хто на користь челяді і кланів. Україна дуже ласий шматок і для за кордонних політиків, тому нашу “єліту” завжди старалися підкупити. І вона на це погоджувалась.

Але зі всього треба робити висновок і перш за все свідомим громадянам. Потрібні лідери які проголосять принципи прийнятні для всіх громадян країни і самі їх будуть втілювати в життя

Виходячи з аналізу ментальності громадян, поконвічної любові українців до краси, наційної ідеї -квітуча Україна, актуальними принципами для повсякденної діяльності в державі були б такі- любов, чесна праця, добробут.

Якщо хтось з сучасних діячів зможе це втілити в життя України, він і вся країна стануть в рівень з Сінгапуром, Швейцарією, а може й вище. Як ви гадаєте достатньо цих принципів чи ні?

3

Коментарі

Гість: Мартышка Чита

123.04.15, 13:56

Ніколи в Україні таких лідерів не буде - менталітет інший.

    223.04.15, 13:57

    ...на даний час один принцип буде гарно працювати. Вкрало, брехало? Розстріляти! Тоді будуть притримуватись чесності...

      323.04.15, 13:59

      Чіта- може Квасневский?

        423.04.15, 14:06

        Чіта, шо лиєш нам тут бадягу, нікрофілів у Лембергу пашті немає, чи ти відрила?

          Гість: Мартышка Чита

          523.04.15, 14:08Відповідь на 4 від НеЖриМоэСало5

          Чіта, шо лиєш нам тут бадягу, нікрофілів у Лембергу пашті немає, чи ти відрила?не з"їзджай з теми, шпондере, краще поклади руку на серце й щиро скажи: будеш красти, коли станеш президентом чи ні?

            623.04.15, 14:14

            Чіта, канешно буду, у вселеньських маштабах....

              Гість: Мартышка Чита

              723.04.15, 14:17Відповідь на 6 від НеЖриМоэСало5

              Чіта, канешно буду, у вселеньських маштабах....Достойна відповідь справжнього українця. Коли український можновладець обкрадає державу, то всі пересічні українці вкрай обурені цим явищем, але коли пересічний українець щось черговий раз зпіздив з роботи й його запитуєш: "Чого ж ти обкрадаєш державу?", то він відповідає: "Та облиш, хіба це держава".

                823.04.15, 14:24

                А чем будут подкрепляться те обещания "чеснот"??
                Вот если вернуть высшую меру наказания, в виде расстрела, любому гражданину, вплоть до президента за незаконное присвоение материальных ценностей, например свыше 50 тыс грн.. Тогда я верю, что успех будет и очень скорый.

                  923.04.15, 14:28Відповідь на 8 від Вискарион

                  А чем будут подкрепляться те обещания "чеснот"??
                  Вот если вернуть высшую меру наказания, в виде расстрела, любому гражданину, вплоть до президента за незаконное присвоение материальных ценностей, например свыше 50 тыс грн.. Тогда я верю, что успех будет и очень скорый.
                  Кровожадность еще ни в одной стране не принесла успеха. Успех там где есть неотвратимость наказания и конфискация имущества.

                    1023.04.15, 14:32Відповідь на 2 від Merovingian

                    ...на даний час один принцип буде гарно працювати. Вкрало, брехало? Розстріляти! Тоді будуть притримуватись чесності... Так уже было - расстреливали, выселяли, а честности не прибавилось.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна