хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Першотравневі свята в Європі






Перше травня - міжнародний День солідарності трудівників. Завдяки саме солідарності працюючих у відстоюванні своїх прав Европа досягла високого рівня соціальної захищенності. Зарплати  у 2000 евро і пенсіі у 1000 евро дозволяють гідно існуватити і впевненно дивитись у майбутне. Профсоюзи відігравали головну роль в цій нелегкій боротьбі. На жаль українські профсоюзні лідери зрадили інтереси робітників і по різним схемам продали інтереси робітників. Сучасні пройдисвіти  виштовхнули профсоюзи з процесу прийняття державних рішень, а тепер  вже не можливо навідь в інформаційному просторі найти згадку про них.
 Якщо ми дійсно хочемо відстоювати европейські цінності  і жити в Європі то треба брати приклад як вони діють не перше травня. 
 Ось наприклад в Іспанії:

https://rossaprimavera.ru/news/2297ecf4

 
2

Коментарі

12.05.22, 20:54

Испания очень специфическая страна. Это продуктовый рай и туристический. Но среди испанцев очень редко попадаются трудолюбие. Многие живут за счёт жён. Пример короче неудачный)

    23.05.22, 08:26Відповідь на 1 від Манго

    Испания очень специфическая страна. Это продуктовый рай и туристический. Но среди испанцев очень редко попадаются трудолюбие. Многие живут за счёт жён. Пример короче неудачный) Мова не про національні особливості, а про захист інтересів трудівників і коли на мітінги в іспанії виходять десяткі тисяч то це свідчить про їх громадянську активність і свідомість. Нажаль в Україні більшість працелюбні але активності дуже мало.