Профіль

derkatsch

derkatsch

Україна, Луцьк

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Коли не спиться. Вони вже близько.

Мабуть у кожного буває безсоння. Хтось цим страждає досить часто, хтось рідко. Але саме тоді в голову лізуть всіляки думки. Пропоную тему для роздумів. Ми живемо в час космічної ери. Дослідження космосу заходять далі і далі. Особливо вчені шукають доказів існування позаземних цивілізацій. Отож уявіть,що вас викрали косміти. Але не для проведення над вами дослідів. Влаштували вам екскурсію. Показали свою планету,жителів,звичаї,спосіб життя,наукові досягнення. І перед відправкою на Землю...

Читати далі...

Що таке любов? Роздуми вголос. Істина десь поруч.

Любов. Кохання. Кохання з першого погляду. Існує чи ні? І що це взагалі? В кожного знайдеться своя відповідь. Можливо природний інстинкт до продовження роду? Закохались-одружились-діти. Чому ж тоді часто буває так що:" Вибач,я закохався в іншу",чи "Я зустріла іншого"? Потім "Я зустрів другу...Третю...Четверту... Вибач! Вибач! Вбач!". Чому ж цей інстинкт ніяк не зупиниться,штовхає далі і далі? А може це хвороба? Полюбив одну. Зустрів другу,першу покинув. Зустрів...

Читати далі...

Район номер 9

Дуже класний фільм. Початок нічого не обіцяючий зате кінцівка досить напружена. Любителям наукової фантастики.

Пагорби мають очі 2

Фільм досить цікавий. Попри звичайний сюжет(ядерні випробування-мутанти-мочілово)є зовсім неочікувані повороти. Рекомендую для любителів гостросюжетного та жахів.

Пірати карибського моря. На дивних берегах.

Якось мляво,нудно,не гостросюжетно. Таке враження,що фільм писали на швидкоруч,аби поскоріше видати на екрани. Попередні ж частини набагато захопливіші.

"Аполон 18"

  • 01.12.11, 23:47
Фільм на всі 100. Весь час тримає глядача в напрузі, яка до кінця фільму тільки зростає. Рекомендую любителям наукової фантастики.

"Мачете"

  • 01.12.11, 22:25
Гоніво якесь,повне! Одне питання: Що там робить Стівен Сігал? Вийшов до магазину купити хліба і випадково потрапив в кадр,чи що.

" Сутінки"

Фільм Сутінки.Як на мене фільм для тих, хто в "спідницях". Щодо сильної половини, то можуть піти на фільм заради своєї подруги, так би мовити за компанію.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна