Ты меня не любишь, не жалеешь

Ты меня не любишь, не жалеешь, Разве я немного не красив? Не смотря в лицо, от страсти млеешь, Мне на плечи руки опустив. Молодая, с чувственным оскалом, Я с тобой не нежен и не груб. Расскажи мне, скольких ты ласкала? Сколько рук ты помнишь? Сколько губ? Знаю я - они прошли, как тени, Не коснувшись твоего огня, Многим ты садилась на колени, А теперь сидишь вот у меня. Пусть твои полузакрыты очи И ты думаешь о ком-нибудь другом, Я ведь сам люблю тебя не очень, Утопая в дальнем дорогом. Этот пыл не называй судьбою, Легкодумна вспыльчивая связь, - Как случайно встретился с тобою, Улыбнусь, спокойно разойдясь. Да и ты пойдешь своей дорогой Распылять безрадостные дни, Только нецелованных не трогай, Только негоревших не мани. И когда с другим по переулку Ты пройдешь, болтая про любовь, Может быть, я выйду на прогулку, И с тобою встретимся мы вновь. Отвернув к другому ближе плечи И немного наклонившись вниз, Ты мне скажешь тихо: "Добрый вечер!" Я отвечу: "Добры вечер, miss". И ничто души не потревожит,

И ничто ее не бросит в дрожь, -

Кто любил, уж тот любить не может,

Кто сгорел, того не подожжешь.

C.Есенин

P.S. Нічого автобіографічного просто вірш дууууууже подобається, та й автор геній, жаль що так мало прожив...

Да, я гордая! Да, я ревнивая!

Да, я гордая! Да, я ревнивая!
Да, непокорная! Да, я строптивая!
Да, я упрямая, вредная очень!
Да, своенравная! Приручить меня хочешь?!
Да, я скрываю свои чувства внутри!
Да, я такая! Ну же смотри!
Иногда я тихоня, но и дикой бываю.
Бываю спокойной, иногда заводная.
Иногда я рычу, словно загнанный зверь,
Но я не кусаюсь, ты мне поверь.
Я ведь, как кошка, ласки хочу.
Погладишь немножко, и я замурчу.
Если полюбишь, я буду любой:
Ласковой, нежной и самой родной.
Хочешь, открою тебе тайну свою?
Я нежно на ушко тебе прошепчу:
Я люблю тебя сильно, мой дорогой.
Я вся твоя, а ты только мой.
Я дикою кошкой раньше была.
Никому приручить себя не дала.
Но повстречавшись с тобою однажды,
Я стала котенком ручным и домашним.

Стрелки часов не остановят свой бег...

Чтобы узнать цену года, спроси студента, который провалился на экзамене.

Чтобы узнать цену месяца, спроси мать, родившую преждевременно.

Чтобы узнать цену недели, спроси редактора еженедельника. 

Чтобы узнать цену часа, спроси влюблённого, ждущего свою возлюбленную. 

Чтобы узнать цену минуты, спроси опоздавшего на поезд. 

Чтобы узнать цену секунды, спроси того, кто потерял близкого человека в автокатастрофе. 

Чтобы узнать цену одной тысячной секунды,спроси серебряного медалиста Олимпийских игр. 

Стрелки часов не остановят свой бег.

Поэтому дорожите каждым моментом вашей жизни. И цените сегодняшний день, как величайший дар, который вам дан.

Внимание, нужна Ваша помощь.

Ребята.. очень нужна помощь!!! мне нужно собрать около 400 цытат, хороших философских, но копировать по одной очень долго! во3можно у кого есть сохранено хоть немного.. готовлю подарок.. помогите!!!!!!!!!!!!!!

пишите  в коментарии я сброшу адрес...

я3ык руский украинский!!!!

Что нельзя делать на первом свидании :)

Для девушек

1. Прежде всего девушка должна помнить, что на самом первом свидании она ещё никому ничего не должна делать.

2. Не стоит приходить на свидание уже с цветами.

3. Не следует слишком явно спешить на другое свидание.

4. Запрещено передавать предметы и продукты, запрещённые к передаче.

5. Мешать портвейн с водкой не запрещено. Просто не рекомендуется.

6. Не надо переносить молодого человека через лужу без каких-либо просьб с его стороны, по своей инициативе.

7. Не расчёсывайте волосы, сидя на заднем сидении его машины. Вы спросите, почему? Это долго объяснять, просто поверьте и не делайте этого.

8. Всеми силами постарайтесь не просить показать паспорт. Нельзя даже вскользь упоминать о паспорте. Нельзя даже намекать, например: «Привет, а я думала, ты не придешь, думала, что ты забыл паспорт и передумал». Паспорт – табу на первом свидании.

9. Нельзя сразу соглашаться. Что бы он ни предложил. Даже если сразу предлагает выти за него замуж, сразу соглашаться нельзя. Иначе вы создадите имидж доступной бабёнки, которая сразу на всё согласна.

10. И последнее. Не следует с первого же свидания начинать счёт испорченным годам.

Для юношей



1. Детей. Не следует их делать на первом свидании.

2. При этом не стоит сразу же, при встрече, спрашивать у девушки, какой у неё сегодня день – опасный или прекрасный.

3. Нельзя спрашивать, как девушку зовут. К моменту свидания вы уже это должны знать.

4. Ни в коем случае нельзя курить девушке в лицо. Вдруг девушка беременна, и от дыма её тошнит?

5. Не советуем приходить на свидание с женой. И маму тоже не надо приводить на первое свидание. Пусть мама посмотрит на вас в театральный бинокль, скажем, из-за угла или с дерева.

6. Не следует открывать перед девушкой на выбор все четыре дверцы автомобиля, а также багажник и бардачок. Этим вы покажете свою нерешительность.

7. Не надо задавать девушке участливых вопросов типа: «Ты часом не ударялась головой?», «Кто это тебе нос свернул?», или «Кто это тебе так изогнул ноги? Скажи – я его урою!»

8. Не стоит сразу же, с первого свидания, называть её «родная», «свет моих очей», «мать моих детей», просто «мать» или «старуха».

9. Вовсе не обязательно показывать ей справку об освобождении или о выписке и, тем более, требовать, чтобы девушка показала санкнижку.

10. Плакать. Не следует юноше этого делать на первом свидании.

Когда нет, то очень хочеться

Когда нет крыльев,очень хочется летать,

Когда нет счастья,мечтаешь быть счастливым.

Когда нет воздуха,пытаешься дышать.

Когда любви нет,хочешь быть любимым.

Если нет надежды,веришь в чудеса,

Если веры нет,то не живешь.

Если черный,то виноградная лоза-

Тонкий путь,где ты идешь.

Когда мечтаешь быть собой,не понимают,

Когда сопрано хочешь быть и петь

Когда живешь,но кто-то омрачает,

Так хочется скорее умереть...

Кохання... Кохання...Кохання...

Коханню всього мало. Воно має щастя, а хоче раю, має рай - хоче неба. О люблячі! Усе це є у вашому коханні. Зумійте тільки знайти. Віктор Марі Гюго  Кохання - єдина пристрасть, що не визнає ні минулого, ні майбутнього. Оноре де Бальзак Кохання – найкраща косметика. Джина Лоллобріджида Кохання - найцікавіша й найбільш пробачна з усіх людських слабостей. Чарлз Діккенс Кохання – остання й найважча дитяча хвороба. NN Кохання - справа тих, кому нема чого робити. Діоген Кохання - то не мистецтво, а наука й техніка. Марк Твен Кохання - це бажання жити. Максим Горький Кохання - це безмежне щастя... на обмежений час. Стас Янковський Кохання – це все. І це все, що ми знаємо про нього. Емілі Дікенсон Кохання – це гра в карти, у якій блефують обидва: один, щоб виграти, інший, щоб не програти. Анрі Реньє Кохання - це дурість, чинена вдвох. Наполеон I Кохання – це егоїзм удвох. Перефразована Жермена де Сталь Кохання – це зубний біль у серці. Видозмінений Генріх Гейне Кохання - це і є велике божевілля чоловіка й жінки. Пауло Коельо Кохання – це найбільш перевірений засіб подолати почуття сорому. Зігмунд Фрейд Кохання – це свято уяви над інтелектом. Генрі Луїс Менкен Кохання – це спроба чоловіка задовольнитися однією-єдиною жінкою. Поль Жеральді Кохання – це чудовий обман, на який людина погоджується по добрій волі. Олександр Пушкін Кохання - чудова квітка, але потрібна відвага, щоб підійти й зірвати його на краю жахливої прірви. Фредерік Стендаль Кохання вічне, змінюються лише закохані. Мартін Керол Кохання для дозвільної людини - заняття, для воїна - розвага, для государя - підводний камінь. Наполеон I Кохання засноване на омані, ніби одна жінка відрізняється від іншої. Генрі Луїс Менкен Кохання не плямують дружбою. Кінець є кінець. Еріх Марія Ремарк Кохання ніколи не вимагає, воно завжди віддає. Кохання страждає, ніколи не шкодуючи при цьому й ніколи не намагаючись помститися за себе. Махатма Ганді Кохання одне, а підробок під нього - тисячі. Франсуа де Ларошфуко Кохання, котре кожен день не відроджується, кожен день помирає. Халіль Джебран Кохати – значить бачити диво, яке не бачать інші. Франсуа Моріак Кохати – значить перестати порівнювати. Бернар Грассе Кохати – значить разом дивитися в одному напрямку? Можливо, але лише, якщо дивляться не в телевізор. Жильбер Сесброн

Кохання - єдина пристрасть, що не визнає ні минулого, ні майбутнього. Оноре де Бальзак 

Коханню всього мало. Воно має щастя, а хоче раю, має рай - хоче неба. О люблячі! Усе це є у вашому коханні. Зумійте тільки знайти. Віктор Марі Гюго Кохання перебільшує. В цьому його сила - і його слабкість, джерело його ілюзій і розчаруваннь. Реньє Кохати - це не значить дивитися один нна одного, кохати - це значить разом дивитись в одному напрямку. Антуан де Сент-Екзюпері Кажуть,що брехня вбиває кохання,та відвертість вбиває його швидше…  Кожна пристрасть підштовхує до помилок,та до найбезглуздіших підштовхує кохання.

Незріле кохання каже: "Я кохаю тебе, бо ти мені потрібний". Зріле кохання каже: "Ти мені потрібна, бо я тебе кохаю". (Ерік Фром) 

"Ліс, гриби і я" - розповідь учасника пригод =)

Одного разу я гуляв по лісі, бачу криниця... Ну я підходжу, заходжу в ліфт, сідаю на велосипед, заводжу мотоцик, тут Бац, до мене кондуктор підходить, і каже: ''Дядя, уступи місце'' А я кажу шо не курю. Так ця дитина як почне плакати! Але я не розгубився , і як не дам їй по пиці, а вона хапається за коліно і кричить: ''Моя спина! Моя спина!'' А я думаю, може вона зовсім вже того..? Виходжу я із цієї електрички, дивлюсь, маршрутка стоїть... Ну підходжу і кажу: ''вінстон синій і водяри 0,5'' Ну вона мені і дає Bond і пиво, я беру цю приму і самогон, і втікаю від цих мусорів! Так ці пожежники мене на швидкій наздогнали! Наздогнали і кажуть: ''Ви здачу забули!'' Ну я беру кілограм яблук, і іду на базар торгувати! Приношу, тільки встиг викласти ці банани, тут же ж бабка підбігає, і скупляє в мене всі персики, і каже, шоб я все склав в кульочок! А я думаю, зовсім бабка здуріла, як я їй 20 кавунів в сумку покладу?! Взяв я гроші і пішов додому! Більше я в ліс не ходив....і гриби не рухав...і ти їх не рухай)))

Чому бути мужиком краще ніж жінкою.

1. Твоятелефонна розмова триває 30 сек. 2. У фільмах голими набагато частіше показують жінок. 3. Для тижневої відпустки тобі вистачає однієї валізи. 4. Тобі не потрібно стежити за сексуальним життям твоїх друзів. 5. Черга в туалет коротша на 80%. 6. Ти сам можеш відкрити всі пляшки. 7. Старим друзям глибоко плювати на зміни у твоїй вазі. 8. Коли ти переключаєш канали в телевізорі, тобі не потрібно зупинятися довше ніж на 5 сек. 9. Форма твоєї дупи не має ніякого значення для працевлаштування. 10. Всі твої оргазми справжні. 11. На тебе не нападають хлопці в масках хокейних воротарів. 12. Тобі не потрібно завжди тягати із собою цілу сумку вкрай необхідних предметів. 13. Коли тебе критикують, тобі не потрібно панікувати, що всі навколо таємно тебе ненавидять. 14. Гараж і пульт телевізора – твої і тільки твої. 15. Справи одруження влагоджуються самі собою. 16. Якщо хтось забуває тебе куди – небудь покликати, він усе ще може залишатися твоїм другом. 17. Твої труси коштують 50 грн. за 3 шт. 18. Тобі не потрібно голити нічого, що знаходиться нижче шиї. 19. Жоден з твоїх товаришів по службі не може довести тебе до сліз. 20. Тобі не потрібно кожну ніч засипати поруч з волосатою дупою. 21. Якщо ти 34 – річний холостяк, ніхто не звертає на це уваги. 22. Все, що є на твоєму обличчі – завжди натурального кольору і форми. 23. Ти можеш насолоджуватися тишею, сидячи в машині на місці пасажира. 24. Всі проблеми влагоджуються квітами. 25. Ти думаєш про секс 90% часу, вільного від сну. 26. Трьох пар взуття тобі більш ніж достатньо. 27. Ніхто не перестає розповідати непристойний анекдот, коли ти входиш у кімнату. 28. Ти можеш зняти майку, якщо тобі спекотно. 29. Продавці на авторинку можуть говорити тобі правду. 30. Тобі наплювати, чи помітили навколишні твою нову зачіску. 31. Ти можеш годинами безперервно мовчки дивитись футбол із своїм другом і не мучитися питанням: «Може, він сердиться на мене?». 32. Весь місяць у тебе однаковий настрій. 33. Ти ніколи не поїдеш на іншу заправку тільки тому, що ця – «противна». 34. Ти знаєш як мінімум 20 способів відкривання пивних пляшок. 35. Люди ніколи не вирячуються на твої груди, коли ти розмовляєш з ними. 36. Ти запросто можеш заскочити до друга без невеликого подаруночка. 37. Якщо ти не подзвониш другові в призначений час, він не буде розповідати всім оточуючим, як ти змінився. 38. Ти ніколи не пропустиш можливості зайнятися коханням тільки тому, що в тебе немає настрою. 39. Тобі не потрібно пам’ятати нічиїх дат весіль і днів народжень.

40. Якщо інший чоловік з’явився на вечірці одягненим так само, як і ти, ви можете стати кращими друзями!

P.S. Але всерівно бути жінкою краще!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!