хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

oksi81

попередня
наступна

Шо зараз деградація чи деформація?

    Коли все важливе стирається,народна свідомість думає не про ідеологію,а про набивання  шлунку,правляче коло так стисло обліпило бідне населення тяжкими податками і нотатками,де Нація під поштовхом ворожих сил перетворюється у сукупну масу,одного незадоволення.
   То як зрозуміти,що відбувається із волелюбних і  вічно прагнучих до ідеалів народом,шо його гноблять, так свідомість стирають,і він мовчить,чи спить він,і час.? Висновок програма деформації проводиться успішно і знищення проводиться так уміло.Потрібно розібратися,що зараз являється Українець і новий вид.
    Українець прагне Волі, веде боротьбу за неї дозагину,у минулому боротьба велася на полі бою, на сучасному етапі,просто йде винищення-нові технології-стиснути і не давати людям жити,у них одне виникає бажання вити-від умов,шо так уміло зробили ті,шо поставленні верховодити Народ!
   Спочатку ціни на все необхідне-зробити такими,шо бідний Українець,не має коштів,у нього одне питяння,де знайти гроші,шоб зробити життя стабільним.
   Чому прагнення до накопичення таке важливе-у підсвідомості Українця-залишається вічний спомин про Голодомор,шо все забрали,тепер мати своє вирощенне руками,важливе у будь-якому віці.Навіть,якшо людина вже вийшла з праце-продуктивного віку,тремтячими руками йде на свій городик і то більше має він земельного угіддя, і там проводить ритуали до якого звик,і так вимагає Пам"ять про минуле часи-говоре травма,котра у Нестійкі часи виходить і можливо виручає Українця. Своїми руками вирощенне то вже великий внесок,шоб перебути зиму,говоре Пам»ять.
    Українець він добряк,і щира душа,тому так багато часу витратив народ,шоб сформувати у собі сили до нав"язливого сусіда,і скинути його з своєї шиї.
Велична пам"ять народу,котрий має Спадщину Історичну і шанує,своє він Любить,і не дозволить,шоб інший чужорідний поливав брудом його історичні джерела…
  Тепер подивимся на новий вид: він мешкає всюди,говорит на мові окупанта- вороже ставиться до щирого Українця,квітчить,ти Бандерівець,сам це новий вид,любить москву,чи не любить ту сусідську державу,основне він сидить у Державі,жере хліб,не шанує традиції,глибоко і далеко йому історична Пам"ять народу,а мова українська йому немила,дивина із дивин,цей Нововид,важає себе Українцем!!!!!!!Який це українець?Якшо він все чуже ставить на перше місце,а основний ідентифікатор-мова він зневажає,йому тільки набити свій живіт,і репетувати «Я УКРАИНЕЦЬ»так і хочеться послати таких українців…у  бібліотеку!!!!!
  Вони злі,морал низька,і тормозять рух до світлого Майбутнього,їхні думки нововиду живуть у часи совізму, пам"ять наскільки профілактична перемита чужим впливом.
Не забути що у формуванні деяких міст,грали  і вихідці іншого етносу,котрий був завезений на вимерлі села і міста,звісно про Голодомор звідки їм це знати,хтозна через шо вони перейшли,можливо у ті часи 1932-33 р.р. лижали всюда тіла,і шоб забути про страхіття поширювався алкоголізм.
   Алкоголізм вимиває все людське,він стає допінгом і стимулятором до агресій і втеч віл реальності.
А чого дивуватися,а хоча і треба,але просто коли комунізм своїми бридовими ідеями нахлинув брудною хвилею і такою,як не одне цунамі,шо зараз потрошать землю,у свій час совізм потрошив Граніт сімейного християнського устрою,до чого завжди прагнув Українець. Плями червоноти знищували церкви,інтелігенцію,у більшості у тих місцях де зараз процвітає нововид,котрий слабий по своїй моральності,смардючо від нього тхне-чужою поведінкою-агресора,котрий щупальцями нахабства чіпляється до Чистого Сприйняття Українця.
  Як з тим бути,такі різні,це боротьбі Добра і зла.У свій час,коли комунізм був тільки у зародку,єдина сила,шо вела боротьбу протів потім вже  всесвітового зла- стала Одна Україна з Українцями,котрі Своїми Синами і Дочками зупиняла цю ідею хвору і трохи замахами дибилізму. Все таки комунізм був,але сама основна сила знищення була кинута на Націю,котра вже давно існувала .І далі є та зверхність,навіть у тих нововиду,а Вічне прагнення до зверхності-це прояви слабкої особи,котра своїм сичанням хоче перекричати трепотіння свого тіла від страху.
   Майбунтє за,ким?????????Ой Доле,не знаю,бо всі перемішалися,у більшості варіації,є одна деформації у деградацію. Коли Народ,шо Українці не перемекне ОДНУ передачу Деградації у своїй голові,шо там десь у тілі,чи то  у Києві,а якшо це частина(людина) шкодить,то потрібно його вирвати,і послати…..у бібліотеку суртувати книжки. Потрібно згуртувати сили,бо нововиди,перемішаються і буде не життя,а одна «малина».
То кого більше на Нашій Богом Даній Землі?
11

Коментарі

114.02.11, 23:43

Надсилаю друзям.Прочитайте уважно.

    214.02.11, 23:58

    .МОЛОДЦІІ СКАЖІТЬ щодня як мож На Службі Божій або ВДОМА "Христе, що Петра з кайданів і в'язниці вивів і неушкодженого Церкві Твоїй показав, і рабів ТвоїхТРИЗУБУ Андрія, Пилипа, Романа, Андрія, Олексія, Віталія, Василя, Степана, Максима, Євгена, Ростислава, Сергія, Юрія і всіх політичних в'язнів, що за них ми сьогодні молимося, як Милосердний, помилуй і від кайданів визволи, за молитвами всіх святих а найбільш БОГОРОДИЦІ молимось Тобі, Всемилостивий Спасе: вислухай і помилуй! Просим Тебе Боже ХРИСТЕ ЗА ВСЕ ТЕ ЩО для героів і друзів УПА Є ПОТРІБНО НА СВЯТЕ !!!!" “Ганьба окупаційній владі в Україні її прибічникам та “меценатам” - кремлівським карликам! Ганьба репресіям та переслідуванням з політичних мотивів та з національних поглядів ! Лише в єдинстві наша сил

      314.02.11, 23:58Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

        415.02.11, 02:22

          Гість: Shynshyla

          515.02.11, 06:10

          Дуже болюча і особиста для мене тема...Я вчора взагалі почула від однієї екзальтованої дамочки,що ми ,українці,народ,якого перед Богом не існує...

            615.02.11, 06:40

            "Неоцинізм", що при владі - Ні!

              715.02.11, 06:47

              Вважаю що багато проблем українців в Україні
              закорінені у тому, що в етносоціокультурній структурі
              українського суспільства особливо значною є група етномаргіналів.

                815.02.11, 07:32

                Якщо вчасно не виправляти деформації - вони поступово можуть перейти у деградацію! Приклад тому - більш ніж 70 - тирічне панування комуністичної ідеології в СРСР, наслідки якого ми до цієї пори не можемо усунути!

                  анонім

                  915.02.11, 08:02

                  Ще білшою проблемою щирого Українця є його пацифізм та толерація. Він, у своїй суті, мрійник та романтик. Але дуже слабкий у ннього дух мілітаризму, агресії в захитсі свого життєвого простору. Одна з причин -- понівечині християнством душі. Великий Святослав сьогоднішньому Українцю не милий. Він буде вшановувати Хмеля і Мазепу, Грушевського і Ющенка, Жертви Голодомору і героїв Крут. І то правильно, але мало. Чому ми забуваємо Сірка, Гонту Залізняка, Кривоноса? Чрму десь на маргінесі Міхновський і Донцов? І чому, врешті, ми ігноруємо досвід наших недалеких попередників, які не тільки виявляли спільні погляди, а й здійснювали дієву кооперацію. За її допомогою Українець не тільки забезпечував матеріальні статки а надавав вагому підтримку культурному розвитку. Та й просто був успішним.

                    1015.02.11, 08:41

                    З другим типом доводиться щоденно перетинатись...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна