хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Репост для думаючої аудиторії ...


        Боротьба з корупцією, це як субсидії для компенсації завищених тарифів. Проблема не вирішується, причини не усуваються, зате можна постійно бути в процесі "боротьби".

     Єдині реальні ліки від корупції - реіндустріалізація та розвиток власної економіки. Працюють виробництва - працюють люди. Працюють - заробляють. Заробляють - стають вільнішими, більше поважають себе і вимагають цього від інших. Стають багатшими - вимагають від влади якісних інституцій.

     Бідні люди ніколи не бувають замовниками витончених та ефективних соціальних інститутів. А система без замовника - приречена на занепад. Це тільки питання часу.

     Настворювали нових антикорупційних інституцій - НАБУ, НАЗК, Нацагентство з виявлення, розшуку та управління корупційними активами... а інститутів економічного розвитку - зась. Тільки прямих видатків на антикорупційні органи в Держбюджеті-2017 заклали 1,5 млрд грн (і це без ГПУ, МВС, СБУ), невідомо скільки ще грантами додатково дофінансують "головне питання країни". А на експортно-кредитне агентство, підтримку малого бізнесу та розвиток промисловості - коштів знов немає. Співпадіння?

     А може їм взагалі не потрібен економічний розвиток? Може їм потрібна вічна імітація боротьби з корупцією в хронічно бідній і залежній країні, якій ця корупція іманентна? Показове лікування симптомів замість усування причин хвороби?

     З такою економічною політикою влади "антикорупціонер" скоро стане самою стабільною професією в країні. Може це такий план боротьби з безробіттям та переходу до "постіндустріальної" економіки?

P.S. Прошу репост для думаючої аудиторії.

(Віктор Галасюк, голова Комітету ВР з питань промислової політики та підприємництва)
6

Коментарі

111.12.16, 20:27

Ну копипаст видим. А где твоё мнение?
А ты своё уже высказал?
Что касается меня, я не репощу того, с чем не согласна.

    211.12.16, 20:39

    Я тоже считаю что коррупцию в какой то степени надо легализовать.. то есть упорядочить.. И называть вещи своими именами.. воровство воровством.. кумовство кумовством.. а использование служебного положения в целях обогащения.. бизнесом..

      311.12.16, 20:49

      Я тоже считаю что коррупцию в какой то степени надо легализовать.. то есть упорядочить.. И называть вещи своими именами.. воровство воровством.. кумовство кумовством.. а использование служебного положения в целях обогащения.. бизнесом.. И шо? Раду называют мудаками... Семки решают наши проблемки?А их вообще разогнать к такой то матери.. Не надо нам столько депутатов..да и министерств столько не надо как и бюджетных организаций..

        411.12.16, 21:04Відповідь на 1 від е н г

        Ну копипаст видим. А где твоё мнение?А ты своё уже высказал?
        Что касается меня, я не репощу того, с чем не согласна.
        отвратительно все,к чему прикасаетесь

          511.12.16, 21:49

          як ви не зрозумієте? що вони самі себе за корупцію і крадійство - ніяк посадить не зможуть...

            611.12.16, 22:01Відповідь на 4 від Doppler

            Ну копипаст видим. А где твоё мнение?А ты своё уже высказал?
            Что касается меня, я не репощу того, с чем не согласна.
            отвратительно все,к чему прикасаетесь

            Вот как!.. Личная неприязнь?.. А есть причины?.. Впрочем, откуда взяться здоровому духу в очень нездоровом теле, о котором Вы в каждой своей заметке с удовольствием, достойным мазохизма, пишете.
            Относитесь к окружающему миру и людям доброжелательно, если хотите такого же отношения к себе со стороны этого мира. Желаю Вам здоровья!

              711.12.16, 22:02Відповідь на 5 від уазз

              як ви не зрозумієте? що вони самі себе за корупцію і крадійство - ніяк посадить не зможуть...
              В тому ж й справа!

                811.12.16, 22:45

                Слова правильные, ну и что?... таких галасюков на каждой кухне полно. Все всё понимают, но хаты. как всегда, с краю... "Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков"

                  919.12.16, 13:04Відповідь на 3 від Хармс

                  Президент КУЧМА в свій час ЗНЕВАЖИВ Волю народу(на референдумі) про скорочення ЧИСЛА нардепів ВР удвічі!!! Чому його не притягли до відповідальності??? Росплодили дармоїдів.типу Омельяновича, який із 50 засідань ВР НЕ БУВ на 38 !!