Чому Бахмут(Артемівськ) важливіше Донецька(Юзівки)

Російські недолюдки багато чого зробили щоб стерти українську історичну пам'ять на нашому українському Донбасі. Зокрема, перейменування наших споконвічних етнонімів. Так Бахмут став Артемівськом, в честь російського більшовика Сєргєєва(псевдо "Артьом", начальнік "Донєцко-Кріворожской рєспублікі"). Для радянських людей ця назва далі асоціюється з шипучим вином "Артьомовскоє ігрістоє". А Юзівка, заснована британським підприємцем Джоном Юзом, потім двічі міняла свою назву. Спочатку - Сталіно, а після розвінчання культу Сталіна при Хрущові - Донецьк.
Кацапи, ідіть нахуй за своїм воєнним карабльом! Українці самі знають в честь кого назвати свої міста і вулиці!
Смерть "рускаму міру" в Україні! В любих проявах...Слава Україні і українцям! Вічна слава ЗСУ, українській мові і українським назвам! Ні мові російських окупантів і їх назвам! А отут в посиланні, власне, відповідь - чому! https://www.istpravda.com.ua/articles/2022/12/27/162220/ P.S. В Кривому Розі була площа Артема...була... місцева влада там спорудила величезний пам'ятник Володимиру Великому...і також там перейменувала вулицю, названу в честь ще одного кацапобільшовика Мєлєшкіна, яка асоціювалась з тріпдачею, тобто кожвендиспансером. Яка країна - такі і герої! Геть з України, москаль некрасівий!

Зірки кремля зроблені на Донбасі, ми йдемо за своїм!

  • 02.01.23, 13:03
росію створила Україна! Вона її й похоронить!
https://thestrip.ru/uk/holiday/rubinovye-zvezdy-kremlya-sekrety-varki-rubinovyh-zvezd-kak/ https://thestrip.ru/uk/materialy/kak-na-bashnyah-kremlya-poyavilis-rubinovye-zv-zdy/

Українці, з Новим роком!

Україна - поле бою
За життя, за мир, за волю,
Де не буде місця злому,
А загибель роковому.
Ця земля лише для цвіту,
Де народжуються діти,
Діти миру і свободи,
Чим пишаються народи.
Українці - люди світу,
Що завжди не терплять гніту,
Захищають честь і гідність,
Віру у Господню міцність.
Всім бажаю в руки силу -
Класти ворогів в могилу,
І в приціли - зіркість ока,
Українці, з Новим роком!

Кого Ви вважаєте "Людиною року"?

  • 28.12.22, 20:37
Критерій для обрання лауреатів був один - харизма. Звісно, перелік для номінації міг бути і більшим, але обмежимося топ-5.

56%, 20 голосів

36%, 13 голосів

0%, 0 голосів

6%, 2 голоси

3%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Доживёт ли путлер до Гаагского суда?

Так хотелось бы чтобы это сучество посадили в клетку и возили по всему свету и каждый мог плюнуть ему в харю.
Делаем прогнозы

7%, 1 голос

86%, 12 голосів

0%, 0 голосів

7%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Україна - сучасна Спарта

Звісно, не в усіх моментах, але у відношенні стійкості її воїнів, незламності народу, перед переважаючим у кількості й озброєнні ворогом. А саме головне - це сила духу українців!
Про що йдеться мова. Коли перси прийшли до Давньої Греції, то греки перекрили їм шлях у Фермопільській ущелині, а спартанський цар Леонід, на пропозицію персів скласти зброю, відповів лаконічно - "прийди й візьми!". Далі, на погрозу, що «Наші стріли та списи закриють вам сонце!», він посміхнувся й сказав - "ну що ж, тоді ми будемо битись в темряві!"
https://nachasi.com/society/2022/03/09/this-is-ukraine/
Українці сильна й горда нація, яка ніколи не ставала перед ворогом на коліна, скільки її не наважувались поневолити сусідні держави. Ми бились, б'ємось, і будем далі битись в пітьмі, в яку нас хочуть запхати російські загарбники. Світло нашої віри в тисячі разів яскравіше за світло свічок, пауербанків, ліхтариків, якими рашисти змушують нас запасатися зараз своїми ракетними обстрілами , в разі відключення електроенергії по всій Україні. І в мільйони разів сильніше полум'я сердець мільйонів українців в любові до своєї неньки України, сильніше за любі орківські гради, іскандери, кинджали...
Ми переможемо! Нас не здолати! Слава Україні!*ua_flag**flag_ua*

Давать или не давать?

  • 15.12.22, 15:14
Зашлось мне сегодня в супермаркет. Народу много, толпа на кассах. В моей корзинке уже лежало полбатона, чуть картошки и ещё немного овощей. Блуждаю взглядом по полкам. Слышу, ко мне заговорил кто-то. Женщина что-то хочет. На вид - категория не айс. Оказывается она хочет взять продукты и чтобы за нее на кассе заплатили...ну, типа, для ребенка...Говорю, что на хлеб дать? Нет, говорит, надо йогурт и т.д. Подумалось, а может сразу шампанского?!! Молча достала двадцатку и дала...
P.S. Другая женщина, наблюдавшая картину, проходя мимо, кинула фразу - губа не дура!

Демонтаж російскої державності

  • 08.12.22, 19:37
Колись, в 2015-му році мій акаунт, на цьому сайті, за таку назву моєї замітки, було видалено...просто так...спочатку замітку, а потім і весь акаунт... а там були і вірші, які вже не відновити...і багато інших цікавих і корисних речей...
Здавалось би, сайт український й має бути підтримка всього українського. Але ж ні! Модератори тоді тут були чи толерасти, чи відверті кацапські виблядки, які захопили цей протоукраїнський ресурс.
Зараз, схоже, навіть ця підарусня зрозуміла що паРаші - піздєц!
Отже, кацапорилі русішшвайнєри, я вам бажаю зараз подихать з вашою уйобіщною "дєржавой" в огромних колічєствах! І будьте ви прокляті, навіть, не до сьомого, а до сорокового коліна, свого москальського роду!
Це буде справедливо, по-християнськи, тому що це вам бажає мій рід, покоління нащадків винищених українських козаків і хліборобів Лівобережжя, винищених підступом і зрадою москальських негідників, Голодоморами, репресіями та рештою геноцидів, етноцидів й лінгвоцидів!
Смерть Росії і всім, хто підтримує існування такої країни!
Слава Україні!
Слава Героям!
Слава батьку Бандері!
Для цього сучасні Петлюри, батьки Махни і Скоропадські і Винниченки повинні об'єднатись! Інакше ми втратимо нашу Україну, як 100 років тому, бо ворог тільки і чекає поки ми пересваримось! Пересварившись, ми не зможемо знищити корінь зла - Росію! Амінь. https://espreso.tv/putin-gotoviy-viddati-pekinu-dalekiy-skhid

Де дивитись всі матчі Мундіалю 2022 безкоштовно

  • 22.11.22, 15:04
Вводите в пошук в гуглі слова лайф бол
Переходите за посиланням на цей сайт і насолоджуємося грою)

Для кацапів(антимовнюків та решти гімнюків)

  • 20.11.22, 22:12
Нещодавно на нашому сайті активізувались російські "консерви", тобто акаунти, які певний час були індеферентними у політичному відношенні стосовно російської агресії проти незалежної України. А тепер вони розганяють фейки про "безглузду" боротьбу з пам'ятниками(зокрема з Пушкіним), про експорт електроенергії з України, в той час коли українці самі потерпають під час блекаутів з відключенням світла. Горе тим, хто клюнув на їхню вудочку і вони змогли їх "расположить к сєбє".
Читаємо
https://korrespondent.net/ukraine/4536908-rf-razghoniaet-feik-ob-eksporte-elektroenerhyy-yz-ukrayny-tspd