Санкції? Смерть росії!!!

  • 12.10.22, 21:01
Що росія це імперія зла і вона має бути знищена - однозначно! Але, чи можна знищити санкціями те, що не існує? І чи варто на це розраховувати?
Що таке російська промисловість? Це видобувні нафто-газо промисли, які наповнюють бюджет мордору, що потім витрачається, переважно, на озброєння.
Частка цих грошей падає населенню цих територій, щоб вони не захляли з голоду. В дєрьовнях менше, в гарадах больше, бо вони являються "центрамі прінятія рєшеній", не нагодуєш - будуть бунтувать...отак вони і жили три десятиліття після розвалу союзу.
Всесвітня революція 1917-го, не відбулась, та Росія не заспокоїлась. Натомість прийшла ідеологія ворожого оточення і сталінська росія, провівши індустріалізацію, за рахунок виморених голодом українців, наштампувавши танків і літаків, пішла на Європу під час Другої світової.... Далі вже радянський союз продовжив ці потуги, аж до свого розпаду, поширюючи по світу ідею "соціальної рівності" та інтернаціоналізму, а, насправді, латентний російський нацизм!
Підірвавши свій пупок у змаганні з провідними економіками світу СРСР почив у бозі... та, видно, спадкоємиця, цього аморфного утопічного утворення, - Росія, не заспокоїлась! Вона продовжує поширювати свій стиль життя, не зрозуміло вже який, по решті світу... Правильно про це сказав Президент Ічкерії Джохар Дудаєв -" мета Росії, сидячи в гімні - затягнути туди інші народи".
Санкції... складно знищити цивілізованоми методами те, що не існує - промисловість РФ.
Колись почула вислів - в ядерній війні виживуть таракани і росіяни, тобто найпримітивніші форми життя...важко не погодитись! Людей, яких привчили 73 роки виживати по мінімуму при радянському союзі, важко знищити. Але знищити їх треба! Інакше вони знищать весь світ! Заради примарної ідеї справедливості, яку вклали більшовики російському народу, що вони несуть людству ідеальний світовий устрій.
Неонацизм зараз не етнічний, він державно-імперський, і центр його у Москві! Чим небезпечний російський нацизм? На пожертву примарній ідеї "соціальної справедливості", правонаступницею якої залишилась росія, носії цього квазіутворення можуть самознищитись ядерною зброєю і потягнути в це пекельне вогнище решту світу! Не дамо цього зробити! Смерть Росії!!!

Украинцы ничего не могут

  • 16.09.22, 20:28
путин встречается с шойгу для отчёта:
- Так что там произошло на Харьковском направлении? Ты ж говорил, что хохлы ничего не могут?
- Да, не могут нас догнать!
- А как же блестящая операция?
- Ну, это мы совершили отвлекающий маневр и тысячами сверкающих пяток ослепили ВСУ!

Для Lzarichna і іже с німі...

  • 03.09.22, 23:24
Якщо ви до сих пір не знаєте - то в Україні зараз триває війна! Так, війна, коли гинуть люди! На нас напали...сусіди, які до сих пір стверджують, що вони братський народ і рятують нас...правда невідомо від кого...
Мета російських окупантів не тільки знищити український народ, а, насамперед, завалити його владу в особі Зеленського(Президента, якого обрала більшість українського народу в демократичний спосіб). Головна мета Росії - знищити Україну як державу! Натомість поставити колаборантів шарікових тіпа царьова, януковоча і т.д. Тому бажаю успіху в знищенні України всім порохоботам, які невблаганно намагаються зараз прибрати з кресла президента Зеленського. Путін тільки й чекає цього! Слава Путіну і порохоботам?!! Та йдіть ви подалі - порошенківці!!!!!!!"псевдопатріоти"!!!
Слава Україні! Слава ЗСУ!!! P.S. Власне, з чого почалась ця замітка. Вона почалась з іншої у блозі Lzarichna "Хай буде мир", де користувач Крилами віри стверджує, що ЗСУ і Україну славити не треба, а необхідно співати славу тільки Богу, який заслужено карає українців щоб вони змінилися. Це мене обурило і прийшлось йому палко відповісти. Ймовірно, за це власниця блогу мене заблокувала у коментарях. Хоча особисто проти неї нічого не маю і за саму замітку закликала ставити плюсики. https://hromadske.radio/podcasts/myslennia-bazova-funktsiia/informatsiyna-viyna-pryvablyva-tym-shcho-nevelykymy-resursamy-mozhna-dosiahty-velykykh-politychnykh-tsiley-balaban/

Гордон - Штирлиц или дон-дон?

  • 18.08.22, 01:57
Этот персонаж жёлтой бульварной прессы давно пытается себя преподнести как Рихард Зорге, спасающий Родину. Он берет свое "интервью" у одиозных личностей, ну, типа Гиркин(Стрелков)или крымской Няши псевдопрокурорши Поклонской, утверждая, что это материал для будущей Гааги.
19 марта 2021-го года он называет Арестовича аферистом и вступает с ним в полемику на ТВ
https://youtu.be/AKmD0Alo-tE
А потом, через год прогуливается улочками, освобождённого от рашистов Киева, и общается с ним, как ни в чем не бывало.
https://youtu.be/dtAbQYffGhg
И эти люди мне говорят, что плохо в носу ковыряться пальцем?!! К чему это я? Эти люди в украинском медиапространстве формируют картинку про войну у рядовых серых украинцев. К тому же, Арестович гонит на Подоляка, который с ним в одной должности, т.е. советник главы Офиса Президента. Сравнить обоих - один пижон, который рисуется с Фейгиным перед бабами, а второй всемогущественнее своего начальника Ермака вместе с Зеленским разом взятым... Пойду смотреть Жданова, в крайнем случае Ягуна, ну или экспертов Хланя или Кривоноса. Последний - мужик, за базар точно отвечает!

Я спонсор рашистських мук

Отримую неабияку насолоду
Коли можу гривні лити, як воду,
Для ЗСУ, що палять нещадно сук.
Я спонсор рашистських мук! https://youtu.be/hdLeJIuauTk Слава ЗСУ і животворящим Хаймарсам!

За Україну!

Щоб усім кацапам Ногу свело!
https://youtu.be/nSfWKA0qrok https://youtu.be/_HNyl-Thqik https://youtu.be/_HNyl-Thqik

Цивільні російські окупанти feat military occupier

  • 11.08.22, 19:48
Сьогодні нетрі ютуба винесли мене на руїни українського Маріуполя, знищеного російськими окупаційними військами, з десятками тисяч вбитих мирних мешканців нашого багатостраждального міста, стертого рашистами з лиця землі!
Спочатку це була така собі екскурсія дальнобійника, який віз будівельні матеріали з російського Таганрога, потім на Маріуполь через окупований Донецьк. Його коментарі були нейтральними, лише зрідка те, що попадало в камеру, свідчило про війну...розбиті будівлі, згорівша техніка...
Наступне, після цього відео, винесло на канал в ютубі! Так і введіть в пошук у Гуглі - Хорошие люди ютуб Мариуполь.
Що можу сказати. Додивилась декілька фрагментів до кінця. Якісь російськомовні "сестрички-жалібнички" чоловічої статі розвозять тіпа гуманітарку по зруйнованому Маріуполю і смакують у відповідь вдячність місцевих мешканців за свою "допомогу". Немає відвертих призовів, на цьому каналі, ні за Україну, ні за росію... але в один прекрасний момент, смакуючи очищеними від сміття вулицями Маріуполя, "сміття" з гір зруйнованих будівель і трупів його мешканців, один із "гуманітарних" ізвозчиків промовляється - одну з центральних вулиць Маріуполя, називаючи її "фєдєраль..." а потім осікшись, значімой! у простого рядового волонтера, який тіпа бєзмоздмєздно допомагає вижившим мешканцям Маріуполя(а чи лишились у них гроші взагалі?!!) і стверджує, що не належить ні до якої державної чи, взагалі якоїсь, гуманітарної організації. Звідки гроші для розмаху щедрості такої широти душі людської? Так от, цей русскій підарас роздає безкоштовно людям те, що у них і так було і що з приходом російських орків відібрали!
Здохніть, кацапські недотварини!!! Як же я вас ненавиджу!!!!!!!!! P. S. Це ще не дійшла мова до тих цивільних російських окупантів, які вселились в оселі українських громадян, що були змушені покинути власне житло. І, взагалі, невинно убієнні Голодомором, Українці, в хати яких потім заселили лапотніків з росії, піднімаються з могил і рвуть плоть російських окупантів, проклинаючи їх з їхніми родинами до 40 коліна!!! Амінь.

Українці мої! З Днем Державності!

  • 28.07.22, 00:04
Рідні мої! Ми все переживемо! Треба тільки вірити в силу наших Збройних Сил, наших Хлопців і Дівчат, які нас захищають! Ми всі, маємо згуртуватись на всіх фронтах, допомагати одне одному і вибити з нашої землі цю кацапську мерзоту!
Боляче, смертельно боляче...нам роблять ті, хто клявся колись в сусідській, а то, навіть, в братській любові. Але ми вистоїмо, дамо відсіч нелюдам. Мене щодня кидає від гірких сліз до піднесення, коли чую про втрати, але і яскраві здобутки наших військ на фронті.
Єднаймося, українці! Підтримуємо і годуємо тих, хто цього потребує. Тримаймося, віримо в перемогу, віримо в свої Збройні Сили і робимо в тилу для цього максимально все з наших сил!
Живемо з Україною в серці! Як казав наш Великий Кобзар, що тільки в своїй хаті правда й сила!
Дай, Боже, нам сили! Слава Україні!

Русские кораблики идите на писю!

  • 26.07.22, 21:57
Импортозамещение? Та не вопрос! Только теперь функцию замещать импорт энергоносителей из мировой взбесившейся бензоколонки в страны Европы взяли на себя Казахстан и Азербайджан, поддерживаемые в этом регионе Турцией и Китаем, подписав соответствующие договоры с европейцами. Запрет россией через свою территорию транзита энергоносителей из Азии в Европу сместит его южнее Каспийско-Черноморским путем и далее южночерноморским побережьем в ЕС. Соответственно, Турция как страна НАТО будет гарантировать безопасность этих энергопоставок. Так что, черноморскому победобесному флоту эрэфии прийдется убраться с этих территорий на расстояние пушечного выстрела байрактаров и Himars.
Русские кораблики идите на писю!

Сакральний зміст символів

  • 24.07.22, 16:46
Рутенія. Повернення коду нації
https://youtu.be/9lZy-VX28Oc
https://youtu.be/9-pdnZmKucc https://youtube.com/playlist?list=PL_0P4iIzbLX8j6UJeGRHl0ZoMapa2eTkx Дивитися всім! Для самоусвідомлення себе, для переосмислення того, що зараз відбувається, і як жити далі, та що робити Українській нації, яка відроджується. Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам! Україна - понад усе!!!