Новий Гімн України(нова редакція) обговорюємо!

Буде жити Україна! Її слава й воля!
Вже нам браття українці усміхнулась доля! Душу й тіло ми кладемо за свою свободу,
Й показали всьому світу - козацького роду! 10 березня в Україні святкують День Державного гімну. Для українців гімн – це урочиста пісня, яка відображає дух нації з нелегкою історією боротьби із загарбниками. Автором тексту гімну є Павло Чубинський, який написав його ще у 1862 році.

Кієв за трі дня!

Стиральна машинка импортна брал, унитаз отечественный брал, трусы б/у женские брал...снял... єнота брал...Киев за 3 дня не брал! 3 штуки...
P.S. Язык Гулагов, нация воров!

17 миттєвостей "рускай вєсни"...

У очах замість страху - гнів,
В душах наших нестримна лють!
Мить кацапських останніх днів,
На землі їм вкраїнській не буть!
Хочеш жити, москалю, біжи!
Від козака, однак, не втечеш,
Ти насіння в кишені ложи -
Соняхом по весні процвітеш!

250+ україномовних YouTube каналів

Контент на будь-який смак.
https://nachasi.com/creative/2023/01/18/ukrainian-youtube/
Мені попався канал MOROZENKO, в якому хлопчина з енциклопедичними знаннями спілкується з російськими грамотіями, розбиваючи їх "знання" в пух і прах...
Український інформаційний фронт і спротив в підтримці воїнів ЗСУ.
Слава Україні!

Российские негодяи, как вы?!!

Живите, мрази, пока живите...И не забывайте, русские нелюди, что после десятков убитых вами ракетой мирных днипрян на старый новый год, мы прийдем к вам в гости...а, может, и прилетим...да,да,да,да...ваша сатана, булава и другие ракеты изготовлены у нас на Южмаше в Днипре! Как говорится - алаверды! Сотни ракет в благодарность от Днепропетровска по Москве в ответочку - это будет справедливо! Не простим...никогда не простим!!!

Ну точно орки...

  • 12.01.23, 19:39
Наші бійці, що знаходяться під Бахмутом розповідають, яка тактика у російських окупантів в наступі. Група рашистів з 8-10 пригожинських собак йдуть до наших позицій, прихопивши якомога більше БК, гранатометів тощо...у багатьох з них немає навіть автоматів... нещодавно наші воїни взяли в полон чмобіка з пакетом...повним гранат, які він майже допер до наших окопів, іншої зброї у нього не було. За цими смертниками відразу накочується інша хвиля, знову і знову...що підхоплює цей боєкомплект. От такий логістичний ланцюжок постачання, українські поля всіяні трупами рашистів й залізяччям - органічні добрива і металобрухт!
Орки з "Володарів перснів" нервово курять в стороні, виглядаючи в порівнянні з суїцидною руснею, як жалюгідні невдахи.

Популярні вислови, символи і меми російсько-української війни

Добрий вечір, ми з України!
https://youtu.be/S6pNOnjnQSg
І добавляйте, друзі, все що тут могло бути пропущене, або те, що ще відбудеться чи буде створено українцями. Посміятися над москалями - то святе!
Ще від мене вам пропозиція. Введіть в пошук на ютубі Акордич і реготайте, як наш акордеоніст Коля своїм інструментом палить дупи тупим п'яним кацапам)))
Все буде Україна!!!

100 років потому...Зеленський=Петлюра?

Минули страшні бої... придушені багатотисячні повстання...Україна стекла кров'ю...вороги захопили наші землі і встановили своє право, якому повинні були підкорюватися всі українці...
Це стало згодом історією...читаємо
https://osvita.ua/vnz/reports/history/4677/
Пробачте, друзі...в мене не вистачає сили, енергії завершити думку, але вистачить можливості ще викласти одне посилання... Викладаю... Щедрик проти "руського міра" https://youtu.be/OjQr-IP3Qsk І допоможіть мені знищити "русскій мір"!

Донбас ніколи не був "новоросією", "малоросією" або "росією"

Прочитай далі і вбий в собі рештки москаля!
https://www.istpravda.com.ua/articles/2022/12/27/162220/
В моєму паспорті записане місце народження - Ясинувата, Донецька область, Україна(це за 30 км від Донецька, хто не знає). Це моя українська земля і ми туди повернемося!
Слава Україні!