хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Перспективний план розвитку Довгинцівського району до 2020 р.

Додаток № 2

 

 

КТЯЖ Г-31

«Перспективний план розвитку Довгинцівського району"

 

1. Підготовчий етап до до кінця 2020 року.

2. Початок практичного виконання планується  до кінця 2021 року.

                                                                                       

Актуальність пропозиції.

  Сьогодні у політичному житті міста створені передумови   для системної зміни фінансування організацій  соціального захисту. Ознакою таких змін є шлях до постіндустріального суспільства і поява нового відношення територіальної громади до фінансування цих організацій і виконання ними своїх Статутних обов’язків, для досягнення «Найвищого рівня здоров’я клієнтів»  використовуючи для цього людський потенціал самих організацій.

 

Основна частина

Розглядаючи досвід країн, які досягли високого рівня економічного розвитку, стає зрозуміло, що є нескладна можливість більш ефективно використовувати деякі особливості людської природи.

Приймаючи цей факт, здається логічним використати його в проекті «КТЯЖ Г-31», де  заявлена можливість «… фінансового забезпечення лікування хворих на ВІЧ, Гепатити різних форм, туберкульоз, онко, та інші, у заявленному обсягу + 20%, з видатків міського бюджету…»

Пропозиція

На виконання цього просимо розглянути можливість створення нового територіального оздоровчо - розважального центру, значна частина території якого буде надано під сучасні комп"ютерні технології віртуальної реальності.

 Отриманий прибуток в значній мірі, 70%, направити на фінансове забезпечення  благодійних організацій соціального захисту, 15% на створення міської мережі пунктів тестування та психологічної допомоги постраждалим і  15% -це прибуток самого  комунального підприємства.

Бачення розвитку подій

 Сучасне комплексне розважальне об’єднання інноваційних технологій  – створить потужні фінансові джерела, які істотно  знизять фінансову напругу в благодійних товариствах міста.

Під час цього процесу зросте організаційний тягар на благодійні організації, тому здається передбачливим паралельно вести спеціалізовані курси для персоналу організацій (Школа патріотів-Кривий Ріг), використовуючи світовий досвід навчальних  систем.

Якісне кадрове забезпечення істотно знизить втрати серед клієнтів благодійних організацій  і знизить дефіцит  місцевих кадрів у скорому майбутньому.

Закінчення

Принципові пропозиції цього проекту створять працездатну систему соціального захисту  в місті. З часом робота цих організацій виявить спільні концепції розвитку і ця обставина зумовить появу гармонізованих законотворчих установок, що  в свою чергу створить передумови для побудови високодуховного суспільства у Кривому Розі.

Друге, це забезпечення  Довгинцевського району висококласною роботою по обслуговуванню відпочиваючих. (Таксі, охорона, сервіс, тощо)

І третє, по суті це є інвестиційна пропозиція ; міста Кривий Ріг для протидії розповсюдження ВІЛ – СНІД

 

***

                                                                           О. Котовський 

1

Коментарі

110.02.19, 22:26

Олександ Вікторович Котовський, Ольга Володимирівна Журавель, цигани... ))