Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ответ из интернета

  • 12.11.12, 00:45

Фашисты? Сегодняшние националисты все же не соответствуют фашистам. В Европе сейчас в парламенты проходят националисты и часто это вызвано их поддержкой населения из-за защиты своей страны от наплыва иностранцев. Скорее сегодняшние наци. выполняют защитную функцию. (не оправдываю нац. идеологию) Даже нацизм в России, посмотрите, распространен в Москве, все так же по простой причине, что в Москву заселяют выходцы с юго-востока, что не нравится москвичам. Результат, взрыв национализма. В других городах России такого национализма нет потому, что там меньше приезжих наемных рабочих. Даже в сегодняшней Германии националисты не есть фашисты. Их цель, борь против засилия Германии иностранцев.

А вот фашизм имеет немного другую природу. В Германии 33 года фашизм вспыхнул из-за обиды немцев на несправедливый раздел Европы. Немцам захотелось реванша, то есть сначала возвратить свою территорию, а потом и захвата чужих территорий. Итог - мировая война. Думаю, что захватывать Россию украинские нац-ты не собираются. И даже не ставят задач присоеденения чужих земель к Украине. Если у Вас есть данные о программе в которой говорится про претензии на чужие территории, сообщите. А вот русские националистические партии "Единство" и "Родина" ставят задачу аннексировать часть территории Украины в пользу России. Это ближе к фашисткой идеологии.

Мне очень понравилось определение незнакомого блогера. Четко и ясно. Но сомневаюсь, что люмпенам и типам в черных куртках и шапочках-кондомчиках, а также бесноватым бабкам дойдет это объяснение. Хотя, возможно кому-нибудь для дискуссии здесь пригодится.

13

Коментарі

112.11.12, 00:53

    212.11.12, 02:15

    У тебе взагалі неправильна уява про націоналізм. Він до нацизму та фашизму взагалі ніякого відношення не має. А те, що ти бачиш у Москві це саме нацизм переважно.

      312.11.12, 06:51

      тим кому це адресовано все рівно не дійте. А так

        412.11.12, 09:00

        Прошу не плутать Член з Пальцем!
        Бо є НАЦІЗМ (приблизно те саме, що Фашизм), а є НАЦІОНАЛІЗМ = любов до Батьківщини і її народу!
        Про націоналізм дуже гарно заткнув пасть еврейські пресі Олег Тягнибок:
        "КОЖНА ПАРТІЯ, яка представлена у ізраїльському Кнесеті - є НАЦІОНАЛІСТИЧНОЮ!
        КОЖНА!!! Тому дай Боже, щоб і в НАШІЙ УКРАЇНСЬКІЙ РАДІ всі були націоналістами!".
        Статя про це - http://blog.i.ua/user/295100/1114553/
        Відео: http://video.i.ua/user/295100/51651/388350/

          512.11.12, 10:28Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

          А я би не став ідеалізувати Тягнибока, його вислів звичайно "в точку",він добре підготовлений, у більшості його опонентів немає аргументів на відповідь, саме тому, що націоналістична риторика є самою правильною, з точки зору корінного населення, або нації, якщо вона є.Про те багато його висловів, які він говорив раніше, вкладаються не в проукраїнську риторику, а саме в націонал-соціалістичну ідеологію, більшість прихильників "Свободи", з якими я мав дискусії, по визначенню є націонал-соціалістами, да і сама партія "Свобода", це ребрендинг СНПУ http://www.vatra.cc/sotsial-natsionalizm/prohrama-sotsial-natsionalnoyi-partiyi-ukrayiny.html

            Гість: lkjmn

            612.11.12, 10:44Відповідь на 2 від Танк_

            У тебе взагалі неправильна уява про націоналізм. Він до нацизму та фашизму взагалі ніякого відношення не має. А те, що ти бачиш у Москві це саме нацизм переважно.100%

              712.11.12, 10:59Відповідь на 2 від Танк_

              У тебе взагалі неправильна уява про націоналізм. Він до нацизму та фашизму взагалі ніякого відношення не має. А те, що ти бачиш у Москві це саме нацизм переважно.Это не я писала. Но точка зрения правильная, как на меня. просто сейчас ПиаРасты стали усиленно вопить,что в Раду пришли фашисты. Здесь все достаточно грамотно изложено, по-моему

                812.11.12, 11:01Відповідь на 5 від Нормальний

                А я би не став ідеалізувати Тягнибока, його вислів звичайно "в точку",він добре підготовлений, у більшості його опонентів немає аргументів на відповідь, саме тому, що націоналістична риторика є самою правильною, з точки зору корінного населення, або нації, якщо вона є.Про те багато його висловів, які він говорив раніше, вкладаються не в проукраїнську риторику, а саме в націонал-соціалістичну ідеологію, більшість прихильників "Свободи", з якими я мав дискусії, по визначенню є націонал-соціалістами, да і сама партія "Свобода", це ребрендинг СНПУ http://www.vatra.cc/sotsial-natsionalizm/prohrama-sotsial-natsionalnoyi-partiyi-ukrayiny.htmlПовірте, я ніколи не була прибічнецею Тягнибока. Справа не в ньому, а в ідеології. Але там нечало дійсно достойних людей. Я їх поважаю.

                  912.11.12, 11:03Відповідь на 5 від Нормальний

                  І в продовження мого попереднього поста. Тягнибок - звичайний функціонер, який опинився в потрібний час у потрібному місці. Але мені здається, він не дотягує до рівня своїх же соратників. Імхо. Дай Боже, щоб їм вдалося все і щоб їх ніхто не зрадив. Бо надто вже на пам"яті тушки.

                    1012.11.12, 13:00

                    фашизм - союз, объединение. Нацизм - возвышение одной рассы над другими, а национализм - этноса.
                    А в головах оголтелых бабулек и боевиков-гопников всё смешалось в одной куче.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна