хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

«…Нести Різдвяну зірку це – нести світло, нести мир, нести щось

  • 08.01.18, 22:51

«…Нести Різдвяну зірку це – нести світло, нести мир, нести щось добре і затишне для всій нашій багатостраждальної землі…»

Головним символом ХІІ Різдвяного фестивалю «Спалах Різдвяної звізди», що відбувся у Львові стала  звізда «Героїчна», створена із предметів військової амуніції. Цю звізду виготовив майстер Богдан Новак разом з волонтерською групою «батальйон мужніх жінок».  Сам автор  через хворобу не зміг бути присутнім на дійстві. Тому його твір несли воїни – учасники АТО.

-         Кожного року в нас є тематична звізда, - розповіла організатор фестивалю Надія Дзвоник. – Звичайно, що коли наша держава веде таку важку боротьбу ми не могли не вшанувати наших героїчних захисників. «Героїчна звізда» символізує героїзм, звитягу, відвагу наших мужніх воїнів. Це наша подяка всім військовослужбовцям.

Одним з військовослужбовців, яким випала честь нести «Героїчну звізду» став колишній стрілець, рядовий Ярослав Стасів.

-         Так трапилось, що одне своє Різдво я зустрічав на лінії оборони поблизу Світлодарська, - розповів боєць. – Ми варили кутю, співали колядки і навіть організували невеличкий вертеп. А от Різдвяну звізду не робили. Нашим бойовим побратимам, що прийшли в армію зі сходу України було цікаво подивитись та долучитись до традицій Різдвяних святкувань. І незважаючи на шалені обстріли, з появою на небі першої зірки, над передовими позиціями нашої оборони все ж таки зазвучала українська коляда. Нести Різдвяну зірку для мене це – нести світло, нести мир, нести щось добре і затишне для всій нашій багатостраждальної землі.

Загалом в фестивалі взяли участь близько ста звізд зі всіх куточків України.

Тарас Грень. 

4

Коментарі

18.01.18, 23:19

    29.01.18, 06:43

      39.01.18, 12:22

      мальчуган , я тебя знаю)
      нет!
      какого под ногами путаешься
      Вот и отлично...

        49.01.18, 14:50

        Вітаю всіх з Різдвом Христовим! Щасти!

          59.01.18, 14:53

          Слава львівським карателям АТО, які несуть світло, мир і добро на Донбас!
          Якщо таргани народились на чужій кухні - це не значить, що кухня вже належить їм, тому воїни АТО дизинфікують Донбас від паразитів, які, зрозуміло, незадоволено пищать про карателів.