хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Львівські десантники ламають «совкові стереотипи» про строкову с

  • 25.01.18, 23:07

Львівські десантники ламають «совкові стереотипи» про строкову службу

На базі 80 десантно-штурмової бригади вперше в Україні відбулись відбіркові змагання на всеукраїнські військові чемпіонат по САМБО серед військовослужбовців строкової служби.

Перше, що спадає на думку  після словосполучення «строкова служба» - це напевно нескінченні наряди на кухню, прибирання плацу, і взагалі даремно витрачений час. Саме такий стереотип, було вкладено в мізки українців кремлівською пропагандою. За метою створення негативного іміджу Збройних Сил України, через підконтрольні кремлю нібито національні ЗМІ була спроба підірвати мобілізаційний і оборонний ресурс нашої держави. Та війна, і проведені у війську реформи доводять всю необґрунтованість цих побрехеньок.

Яскравим прикладом тому є проходження служби строковиками у 80 десантно-штурмовій бригаді.

-                    Звичайно від прибирань територій, чи якихось господарчих робіт по казармі ми нікуди не дінемось, - розповів тимчасово виконуючий обов’язки командира бригади полковник Дмитро Братішко. – Проте все це зведено до мінімума. А максимум часу військовослужбовці витрачають на вивчення своїх військових спеціальностей покращення власного фізичного стану, знань та умінь вести бій з загарбником як за допомогою техніки та зброї, так і голіруч. Результатом тому став цей чемпіонат по САМБО.

За словами командування, всі хлопці охоче прийняли пропозицію вивчати крім стандартного рукопашного бою, ще й таку потрібно кожному воїну боротьбу. Тренування проводились  під керівництвом досвідчених інструкторів, що мають підготовку та сертифікацію міжнародного класу.

-                    Відповідно до проведених реформ в підготовці військовослужбовців, значно збільшилась кількість годин щодо фізичної підготовки та спеціальної військової підготовки кожного бійця, - розповів інструктор  Андрій Вихованець. -  Тепер тренування у нас ідуть щодня, двічі на день:   зранку і в обід. В збільшені годин на фізичну підготовку, наші строковики побачили додаткову можливість власного самовдосконалення. І тому займаються охоче.

Змагання видались запеклими і жвавими. Перемогу ніхто не віддавав просто так. Тому судейській колегії часто-густо доводилось приймати важкі рішення. Про те суддівство було хоч і суворим але справедливим. І перші переможці в різних вагових категоріях тепер є претендентами на поїздку до всеукраїнських змагань.  Тепер чекатимемо нових перемог.

Тарас Грень. 

6

Коментарі

Гість: petit caporal

126.01.18, 00:24

ну а вообще, всё гудиди, василиса, и им покажи как надо

    Гість: petit caporal

    226.01.18, 00:31

    ну а вообще, всё гудиди, василиса, и им покажи как надомогу тебе показать .. пару удушаюших приёмчиков ... потом не плачьнене, ты своего "змея" сам души.