Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

На бетоні аеродрому, в світлі фар автобуса…

  • 04.05.17, 22:31

На бетоні аеродрому, в світлі фар автобуса…

Концерту для захисників Маріуполя – бути за будь-яких умов!

         Три роки війни. Разом з біллю втрат до нас прийшло і інше. Ми нарешті навчились цінувати те, що ми українці. В нас почала з’являтись своя державна ідея, відроджуватись гордість. Крапля по краплі почала вичавлюватись меншовартість «молодшого брата». А ще… ми побачили скільки навколо небайдужих людей готових у важку хвилину підставити тобі своє плече, запропонувати допомогу і підтримку. Особливо в ці буремні часи здивували представники культури. Здавалось би вони – творчі люди, які звикли до тепличних умов концертних залів, виховані у світлі софітів та обласкані любов’ю публіки ніколи не полишать своєї зони комфорту. Та виявилось, що це далеко не так. Коли стало зрозуміло, що антитерористична операція затягується, то до зони її проведення почали приїжджати чимало талановитих артистів, відомих творчих колективів, та й простих співаків і музикантів. Всім їм не потрібно було якихось гримерних, чи супер звуку. І нічого, що замість сцени часто просто грунт, чи кузов вантажівки. А слухачі часто втомлені, з випаленими сонцем і війною обличчями. Саме до таких артистів і належать співаки та музиканти «Творчої сотні Рух до перемоги».

         Організатором і натхненником цього колективу є відома поетеса, письменниця, кавалер ордену Княгині Ольги 3 ступеня Оксана Радушинська. Разом вони вже понад два роки мандрують воєнними дорогами від частини до частини.

-         Ми щасливі від того, що можемо давати розраду і надихати наших захисників, - зазначила Оксана Радушинська. – Наша зброя це творчість. І дуже добре, що нею ми теж вносимо свій вклад в загальну перемогу.

Один з таких концертів артисти дали для військовослужбовців Маріупольського гарнізону. Він відбувся прямо на бетоні місцевого аеродрому. Час виступу дещо затягнувся, і надворі стемніло, та слухачі все ж не хотіли відпускати артистів. Тому гості військових увімкнули фари на своєму автобусі, і спів та музика продовжились. А ще, гості військових, привезли для людей в погонах один з найкращих подарунків в АТО – дитячі малюнки. І просто перед початком концерту роздали їх всім присутнім.

 Та артисти дарують свою творчість не лише військовослужбовцям. Вони намагаються виступати і перед мешканцями звільнених від окупантів населених пунктів Донецької та Луганської областей. Бо саме так, прагнуть показати, що Україна незалежно від біди, яка спіткала нашу державу все ж таки лишається єдиною.  

Тарас Грень. 

7

Коментарі

анонім

14.05.17, 22:39

    24.05.17, 22:52

    "Все ж таки лишається єдиною" ....
    А по їхньому задуму мала розділитися на чотири частини.

      Гість: сонный

      34.05.17, 22:55

        44.05.17, 23:00


        Молодці які!