Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Помилковий діагноз веде до смерті пацієнта...

  • 01.07.19, 11:00

Постійно зустрічаю в коментах на адресу говорючих голів, що говорять з Зекоманди - "які дебіли", "який тупий", "безмозкі, що вони творять" і т.д. Дуже погано, що люди не розуміють, з чим вони зіткнулися. Версія, ніби до влади прийшли некомпетентні дурники, "мавпа з гранатою", які самі не розуміють, що роблять, ця версія не варто ламаного гроша.
Треба нарешті відкрити очі і чітко усвідомити - виконавчу гілку влади в Україні шляхом масового обдурення виборців захопив ворог. Не дурники, не клоуни,не дебіли, а ворог. І цілі свої вони знають прекрасно, і з керівного центру цієї масштабної диверсії виконавцям регулярно спускають вказівки, корегують дії, розписують плани.
Мета виконавців - всієї цієї завербований жадібної продажної шушери, що на поверхні - казково збагатитися на грабежі України та на надзвичайних гонорарах від замовника. Мета ж організаторів цього перевороту - знищити Україну. Не просто дрібно напаскудити, не просто десь щось урвати, а зруйнувати країну, знищити економіку, посварити і відвернути від західних союзників, увергнути в хаос і далі - повністю поневолити.
ЗеРеванш, це не просто ЗеРеванш. Це підсумок багаторічної масштабної і добре організованою спецоперації Кремля по знищенню України зсередини, раз кавалерійським наскоком ззовні їм це не вдалося в 2014 - нарвалися на Пороха, його команду і всіх тих самовідданих патріотів, хто зумів зупинити і обламати плани окупантів.
І з тієї ж секунди Кремль почав копати зсередини. "Третій майдан", "бариги-бариги" сексот-авантюрист Міхо, скупка Гордон-Бутусова та іншої недорогенької зрадонечісті і вбудовування її в Мінпропаганди Кремля. І під кінець - використання Коломойського з його спрагою пограбувати Україну, і операція реЗедент.
Ворог увійшов до Києва. Часу у них мало, вони будуть діяти дуже швидко - руйнуючи і знищуючи все, до чого зможуть дотягнутися, попутно продовжуючи задурювати 73% овочів, щоб ті ще й дякували. Все та ж тактика - зеленські чоловічки будуть прикриватися жінками і дітьми, яким вони засмітили мозок ненавистю до Порошенка.
Це війна, і вона розгорається не на жарт. І якщо їх не зупинити, Україна буде знищена. Так що про "блазнів" забудьте, нічого смішного немає вже давно.
Wolf Aleks 

6

Коментарі

11.07.19, 14:34

як все точно !

    22.07.19, 07:47

    Згоден!

      32.07.19, 13:24

      но не надо и мыслить по этому поводу поверхностно...
      гитлера демократическим путём пропустили...и все жулики то-же идут во власть по демократизму...и все жулики дружно за демократо-принципы...то есть демократия есть но для кого???... для тех кто хочет власть захватить демократия есть...а для тех кто хочет просто нормально жить НЕТ никакой демократии а есть некое бесправное рабство-грабёж каждый день...
      то есть демократию не там где надо включили !!!...структуры власти должны строиться не по демократизму а по монархическому принципу...а вот работать должны по демократическим принципам...(что и как отдельная тема...)

        42.07.19, 16:01