Кому портібно лікування - суттєва допомога.

  • 25.10.13, 15:00

Буквально днями з'ясувалося, що в мого старовинного (знайомі більше 20 років) приятеля є син який у свою чергу є власником/головним лікарем лікарні під Мюнхеном. До чого я це? Сподіваюся, що Ви і Ваші рідні здорові люди. Але... Якщо комусь потрібне серйозне медичне втручання - звертайтеся. Можу організувати лікування у Німеччині (не тільки у клініці другова сина). Онкологія, кардіологія (шутування, стентування) і т. ін. І головне - ви не повірите, але це правда. Лікуватися у Німеччині виходить ДЕШЕВШЕ ніж у нас. Звісно мова не йде про простуду, а про більш тяжкі хвороби.

Так що намотайте собі на вуса і запам'ятайте про це. Не дай боже щось - звертайтеся.

Абдуллиной грозит до 5 лет тюрьмы

  • 12.10.13, 18:21

Всі бачили новину?

Дивіться!

Співтовариство "Свидомисть - это диагноз".  Я знаю, що багато хто з ваших підписаний на мій блог - отож мотайте на вуса, це ваше майбутнє. А якщо не прийдете до тями, то вашим майбутнім може стати це  kill

Полтавчани взяли міськраду штурмом через підвищення комунальних

Мер Полтави втік від розлюченого натовпу перевдягнувшись у міліцейську форму.

roflrofl rofl

Близько 500 жителів Полтави успішно штурмували міськраду, намагаючись таким чином змусити місцеву владу скасувати підвищення тарифів за комунальні послуги.
Як пише інтернет-видання Полтавщина, мер міста Олександр Мамай був вимушений поспілкуватися із громадянами і спробував викласти власні аргументи на користь підвищення тарифів, але люди почали вигукувати на його адресу образи і просто кричати.
Як повідомляють нардепи Арсен Аваков та Валерій Головко ("Батьківщина"), Мамай утік із приміщення міськради через чорний хід перевдягнувшись у міліцейську форму. Його супроводжували правоохоронці.

Олександр Мамай пообіцяв повернутися в будівлю міськвиконкому і поспілкуватися з протестувальниками знову.

Джерело

Від себе додам: прокуратура опротестувала підвищення. Переляканий мер відмінив рішення про зростання тарифів.

Браво, Полтава!







В українській розвідці працює ціла агентурна мережа Москви

  • 16.08.13, 13:15

Лист офіцерів розвідки від 14 серпня.

На електронну скриньку редакції інформаційно-аналітичного порталу OSP-UA.INFO прийшов лист від імені групи колишніх та діючих офіцерів Служби зовнішньої розвідки України, які звернулися до президента Януковича. Офіцери заявляють, що в українській розвідці з числа цілої низки генералів була сформована російська агентурна мережа, яка, як стверджують автори листа, діяла всупереч національним інтересам України.

 Подаємо лист дослівно: /далі текст подано як картинка, тому даю, як є - Танк_/



А ось тут другий абзац мене особисто вразив. Я в це не вірив. Та й зараз не дуже, але вже не так впевнено. 





ДЖЕРЕЛО


Для тих, кому дорогий СРСР

Якщо ви є поціновувачем СРСР, комунізму - дивіться оцей фільм. Розумію, що вам по-барабану, ви реальність не сприймаєте. Ви сприймаєте якісь свої, чи чужі ілюзії, але може хоч в одної людини мізки провітряться.

Моїм друзям дивитись не обов'язково, але зроблено фільм добротно і правдиво. Мені сподобалось.

Кращі підводні фотографії

  • 06.06.13, 19:00

Мої друзі знають, що я "нерівно дихаю" до подібного. Тому хочу поділитися з вами. 

Школою морських і атмосферних наук Розенстиел(Rosenstiel School) при Університеті Майамі(RSMAS) був проведений черговий щорічний конкурс підводної фотографії. Цього року було представлено більше 650 знімків від учасників з різних країн, що приїхали сюди, щоб продемонструвати свою майстерність.

"Довгокрила акула на Багамах" - трете місце в "Студентській категорії". Автор Остін Галлахер з Флоріди (Austin Gallagher from Florida).

"Велетенська акула-молот" - друге місце - "Студентська категорія". Автор Лаура Рок(Laura Rock) з Флоріди.

"Голіаф" - перше місце в "Студентській категорії". Автор Джуді Таунсенд(Judy Townsend). Атлантичний велетенський групер - величезна морська риба, що належить до сімейства кам'яних окунів.

"Повний рот яєць" - самець большерота, що зберігає ікру у роті, поки з неї не з'являться мальки. Ця робота зайняла третє місце, категорія "Риби або морське життя". Автор Джуді Таунсенд(Judy Townsend).


"Маленький, але отруйний" - синекольчатий восьминіг у водах Тихого океану. Фотографія зайняла друге місце, категорія "Риби або морське життя". Автор Марселло Ди Франческо(Marcello DiFrancesco) з Італії.


"Крилатка" - фотопортрет крилатки зайняв перше місце в категорії "Риби або морське життя". Знімок зроблений під час нічного занурення в Роатане, Гондурас, Стівеном Ковачом(Steven Kovacs).


"Підводний світ" - фотографія на якій зображені риби-ангели і метелики-єноти(лунула), плаваючі навколо рифа в Червоному морі поблизу Шарм-ель-шейха, Єгипет. Стала переможницею в категорії "Широкий кут огляду" і зайняла третє місце. Автор Пьетро Кремоне(Pietro Cremone) з Італії.

Від себе додам, що таке пощастило бачити на власні очі вживу.


"Дельфіни на Гаваях" - ця фотографія зайняла друге місце в категорії "Широкий кут огляду". Автор Йосип Теппер з Нью-Йорка(Joseph Tepper from New York).


"Крилатка у затонулого корабля" - крилатка, плаваюча з косяками риб у британського озброєного суховантажа " Тистлегорма", потопленого 6 жовтня 1941 року в період Другої світової війни в Червоному морі під Рас-Мохаммедом(Ras Muhammad), Єгипет. Нині це улюблене місце для дайверів. Ця фотографія зайняла перше місце в категорії "Широкий кут огляду". Автор-переможець Олексій Таттерсалл(Alex Tattersall) з Борнмута, Великобританія. - Я спустився на глибину 20 метрів і зробив там багато знімків, але цей виявився найвдалішим, - розповідає Алекс.

Знов додам - на Рас Мухамеді і мені пощастило по пірнати smile  


"Краб" - фотографія анемоногво плямистого краба від Фредеріка Бемби(Frederica Bambi) зайняла третє місце. Категорія "Макрозйомка.


"Троє друзів" - фото імператорської креветки, плаваючої з двома молюсками, зайняло друге місце в категорії " Макрозйомка".


"Анемонова креветка" - фотографія, що зайняла перше місце в категорії " Макрозйомка". Цей знімок був зроблений в Пуэрто Галера на Філіппінах, фотографом Бетом Уотсоном(Beth Watson) з Міссурі.


"Один в лісі" - фотографія-переможець, що зайняла на конкурсі перше місце. Тюлень, плаваючий серед ламінарії в Морі Кортеса у берегів Сан-Диего, Каліфорнія. Знімок був зроблений американським фотографом дикої природи Кайлом Мак Барни(Kyle McBurnie) і заслужено отримав перемогу.

Джерело



Земля для бізнеса, пропозиція.

  • 28.05.13, 20:58
Земельна ділянка для розміщення комплексу
( автозаправного комплексу, мотелю, складсько-логістичного комплексу ) біля прикордонного переходу України з РФ

Інформація :

1. Місце розташування :
Автомобільна дорога М- 02 Кіпті-Глухов-Бачевськ км 242+380 праворуч, Глухівский р-н Сумської області.
Розташований уздовж автодороги в 100 м від КПП прикордонного переходу, митної зони і кордону з Росією( Брянська область). Ділянка знаходиться на відстані, приблизно, 340 км від Києва у напрямку до Москви.
2. Документи :, що встановлюють право
- Договір оренди земельної ділянки строком на 49 років.
- Дозвіл Державної служби автомобільних доріг України (Укравтодор ) на розміщення Комплексу дорожнього сервісу.
- Інші дозволи і узгодження.
3. Цільове призначення землі :
Для комерційного використання - розміщення комплексу дорожнього сервісу (АЗС, мотель, кафе, магазин супутніх товарів, автостоянка легкового і вантажного транспорту ).
4. Комунікації :
ЛЕП з ТП в 10 м від ділянки землі. Майданчик на ділянці забезпечений електроенергією. По периметру ділянки освітлення.
По периметру ділянки встановлено обгороджування сітчастою огорожею типу " рабиця". Майданчик ділянки заасфальтований за тимчасовим типом.
5. Під'їзди до земельної ділянки :
Заїзд/виїзд з перехрестя автодороги М- 02 Кіпті-Глухов-Бачевськ .
6. Характеристики земельної ділянки для комерційного використання і довкілля :
Місце розташування ділянки ідеально підходить для будівництва: - АЗС( найближча АЗС на українській території приблизно в 60 км у бік Києва );
- Готельного комплексу і кафе (на даний момент біля прикордонного переходу на українській території немає жодного мотелю або готелю з пунктом живлення); 
- автостоянки і магазину(на даний момент біля прикордонного переходу на українській території немає жодної обладнаної автостоянки і магазину);
- складського логістичного центру або митного складу (на даний момент біля прикордонного  переходу біля прикордонного переходу на українській території немає жодного митного складу або логістичного центру ).

Будівництво перелічених вище об'єктів стане дуже перспективним і вигідним для їх власників. Особливо актуальне розміщення логістичного комплексу з кафе і мотелем.

1 га - 300 000 дол. США, 200 м. від межі, усі дозволи на будівництво готелю, заправки, СТО

За наявності серйозної зацікавленості можливий торг. Власні інтереси обговорюються. 


До уваги киян.

  • 27.05.13, 17:44

Прохання до друзів розповсюдити.


Про смертну кару

  • 23.05.13, 15:57

Обіцяв написати про це замітку - виконую. Одразу розставлю крапки над ї - я проти смертної кари, категорично. Тепер детальніше.

По-перше навіть і мови взагалі не може бути про якусь там смертну кару за ненасильницькі злочини. Тобто крадіжки будь-якого розміру і тепе. Так, зараз цього немає (як і, на щастя, смертної кари взагалі). Але за такого омріяного деяким совдепа було - ще й як! Назву тільки декілька гучних випадків. У 60-ті Файбишенко та Рокотов - валютні махінації у особливо великих розмірах - розстріляли. У 80-ті діло Єлисеєвського гастроному у Москві - директора розстріляно за крадіжку у особливо крупних розмірах. Було ще багато, але вистачить і цього. Так думаю, що з приводу П. 1 суперечок не має виникнути.

По-друге. Не знаю, як для вас, а для мене не існує такої людської установи/організації, тощо, який би я довірив завдання вирішувати жити людині, чи ні. Не існує, і ніколи не буде існувати такої країни, уряду якої, або там судовій системі, я б довірив вирішення такого питання. Просто через те, що людині властиво помилятися. А іноді, у країнах з недемократичним режимом, можуть бути присутні і інші міркування при винесені смертного вироку. Скажімо, знов-таки за совдепії, у процесі розшуку відомого ростовського маніяка Чикотило було засуджено та страчено 2-х чи 3-х безневинних людей (точніше не пам'ятаю, кому цікаво - гугл у поміч) поки не впіймали самого Чикатило. Тут зрозуміло, ментам тре було "розкриваємость", обком з начальника управління внутрішніх справ питав безперервно по "партійній лінії". Тому так і відбулося. Але й у демократичних країнах типу штатів та Британії (там раніше була смертна кара) також не все гуд у цьому питанні. І в них, не дивлячись на верховенство права, суд присяжних та інші досягнення правової держави також трапляються помилки. І якщо людину безневинно засудили, то це дуже погано, але можна, хоча б частково, виправити. Держава виплачує чималу компенсацію і все нібито більш-менш в порядку. У випадку зі смертною карою виправити нічого не можливо. І навряд грошова виплата може компенсувати рідним незворотну втрату близької людини. А випадки, коли страчували безневинних були, на жаль.

Стосовно конкретно нашої ситуації - ви тільки уявіть собі, що може бути, якщо цій владі і цим судам надати законне право вбивати людей! Я собі більшого жаху не можу навіть і уявити. Але й навіть при наявності нормальних умов - див. вище. 

По-третє. Міф про те, що наявність смертної кари стримує злочинність. Навіть не хочу обговорювати цю маячню. Злочинність стримує високий професіоналізм правоохоронних органів та наявність легальної зброї в населення. Приклади - Молдова та Литва (чи Латвія?), де є продаж короткостволів населенню. І ще - яка різниця, є смертна кара чи її немає, якщо злочинець на 99% впевнений, що його не впіймають?

У четверте. Частково розумію тих людей, які кажуть, що нелюди типу Онупрієнка мають бути покарані найсуворішим чином маючи на увазі смертну кару. Шановні, ви помиляєтесь. По життєве ув'язнення  і є найсуворішою карою. Це набагато страшніше, ніж смертна кара. Що таке смертна кара? Вистрелили у потилицю - і все. А на по життєвому людина довгі роки гниє у кам'яному мішку... бррр... Тільки включить свою уяву, наскільки це гірше!

Ну й на останок - не такі вже й великі втрати несе бюджет від утримання "довічників". Нмд один золотий унітаз та пара кришталевих люстр з Межигір'я коштують більше. Тим більше, що я, скажімо, не проти примушення "довічників" до праці, аби вони самі себе утримували. Причому самими жорсткими методами. Не хочеш працювати - не отримаєш пайку. Це все припустимо, аби тільки обійтись без вбивства.

 І на останок. Запевняю вас, що переважна більшість людей, що кричать про смертну кару, самі ніколи не змогли б її виконати. Тому що вбивство людини суперечить людській природі. Звісно, якщо ти не маніяк, А ще й виконати вирок - це взагалі окрема річ... 

Підсумовуючи можна сказати так. Я проти смертної кари взагалі через її незворотність і неможливість виправити помилки, які 100% будуть мати місце просто через людську природу. Насправді в мене ще є купа аргументів. Стосовно катів наприклад - окрема велика тема. Ще багато чого можна сказати, але нмд і сказаного досить.

Я категорично проти смертної кари конкретно в нас, окрім сказаного вище, ще й через небажання давати цій владі ще й такі екстремальні повноваження.

Здається, все сказав. 


43%, 16 голосів

41%, 15 голосів

16%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Подарунок для справжніх меломанів

  • 15.05.13, 11:50

Alex Chadwick грає 100 знаменитих гітарних рифів.

Хто цей Алекс не знаю, буду вдячний, якщо розкажете. Але на гітарі грати трохи вміє lol

Насолоджуйтесь!