Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Майдан - законний!

  • 19.01.17, 13:31


              Ну читаємо. 
              Перше речення.
             Республіка, це коли органи влади обираються на певний період, з чітко окресленими повноваженнями, з поділом на законодавчу, виконавчу та судову влади.
             Це тільки декларація. Нічого не відповідає дійсності. Чесних виборів нема. Ніяких періодів нема, при владі весь час олігархічна мафія, повноваження замінені бандитським - беспредел, всі три гілки підпорядковані мафії.
             Те, що зараз в Україні, не має інституціонального визначення. Якійсь мікст з Сомалі, Білорусі, Куби та Зімбабве.
             Друге речення.
             Також тільки декларація. По факту народ не є джерелом влади і не здійснює ії через органи держави. Владою є Система олігархфчної мафії і вона ж здійснює владу через свої, позаконституційні важелі.
             Але тут позитив в тому, що таке речення і таке право народу присутне в Конституції.
             Трете речення.
             Також тільки декларація і також позитив в присутності його в Конституції.
             Тут треба відзначити, що держави у нас поки нема. Є фасад, який олігархічна мафія повісила на свою бандитську маліну. Тому і узурпувати нема кому. Просто територія, яка має назву "Україна", захоплена цієї мафією, яка в свою чергу є бандитським анклавом кремлівської мафії і повністю їй підпорядкована. Населення, яке мешкає на цій території, є щось середнє між рабами, полоненими та заручниками. Воно потрібне олігархічної мафії, як безкоштовна рабсила, і якій мафія виділяє мінімально необхідну продуктову пайку, щоб воно не здохло з голоду.
            Четверте речення.
            Власне воно перегукується з висновками по третьому реченню. Держави, як такої нема, тому і нема кому і що узурпувати. Порошенко, який зараз позиціонується, як глава держави, по суті є попка-дурак від Системи та Кремля. Чи то гауляйтер від Путькіна, чи то зіц-голова, чи то пахан банди. Вопчим, дерьмо собаче.
            Ну і? Кінець?
            Досить вірогідно.
            Але цей кінець може перетворитися в початок, якщо до цих чи то рабів, чи то полонених, чи то заручників дійде той позитив, що знаходиться в другому та третьому реченнях.
            Якщо ці, чи то раби, чи то полонені чи то заручники, зрозуміють, що вони не раби. не полонені, не заручники, і навіть не населення, а народ, який є хазяїном на цій землі і який має повне і абсолютне право зайти в усі СВОЇ державні будинки, де сидять смортящіє від олігархічної мафії, взяти їх за комірець і зробити з ними все що завгодно. Як мінімум, викинути їх з цих будинків, провести чесні вибори своїх представників у владу та в подальшому контролювати їхню діяльність, щоб не повторилося те, що ми спостерігаємо ось вже 25 років. 
            І це буде цілком відповідати Конституції.
            Головне. Квінтенсенція. 
            Єдиним джерелом влади є народ.
            Все. Ніякого словоблуддя, ніяких мутних інтерпретацій.
            Все, що буде робити народ, чи то Майдан, чи то самоврядування, чи то ще якась форма протидії олігархічній мафії, що захопила нашу країну, буде ЗАКОННОЮ.

6

Коментарі

119.01.17, 14:53

***Єдиним джерелом влади є народ.***
Уточнюю:
Єдиним джерелом Української влади є ЖИДІВСЬКИЙ НАРОД.
При його чисельності в МАСІ народів України всього 0,2% - в Органах ВЛАДИ, в БАНКАХ та ЗМІдіотизції його відсоток дорівнює 99,9%!
ЧУЖИХ \тобто УКРАЇНЦІВ\ туда просто НЕ ПУСКАЮТЬ...

""ВеГной доГогой идете, доГогие товаГисчі!"
\жидяра Ульянов, кликуха "чЛенін"\

    219.01.17, 18:59Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

      321.01.17, 07:13

      так разрешили, чего уж тут?