Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

ПІЗНО, ПЕТЯ, ПІЗНО.....



            Навіть, якщо і правда, що ти закриваєш фабрику в Липецьку, хоча я на 99,9999..% впевнений, що це черговий разводняк, але припустимо, що це перша правда від тебе за всі ці роки, то це вже -ПІЗНО!
            Пізно тому, що залишається фабрика в Калуге, залишається будівництво в інших містах Рашкі, залишаються військові заводи в Севастополі, що на порядки гірше, ніж фабрика в Липецьку.
            Пізно тому, що ти, від кучеряшек на твоїй балде до п'ят, весь в крові українськиз воїнів, яких ти вбив в Іловайському та Дебальцевському котлах, в крові генерала Кульчицького та 11 бійців. що з ним загинули, в крові 49 наших десантників, яких навмисно відправив під ворожий обстріл ти, та твій підлеглий, чию продажну шкуру ти досі захищаєш, в крові десятків тисяч Героїв, які поклали свої голови завдяки тобі, тому що ти саботував на цій війні все, що можна, починаючи від оголошення війни війною, закінчуючи забезпеченням армії зброєю, боєприпасами, одягом, взагалі, всім необхідним, що потребує армія під час війни.
           Пізно тому, що ти весь час розкрадав оборонний Бюджет, набиваючи свої бездонні кишені. І не тільки оборонний, всі Бюджети, які приймалися під час твого ублюдочно-зрадницько-проституйованого керування країною.
           Пізно тому, що ти знищив гривню на догоду своїм меркантильно-клептократичним інтересам.
           Пізно тому, що ти перетворив банковсько-фінансову систему України на філіал фінансової системи Рашкі.
           Пізно тому, що ти зробив Україну банкрутом, збільшивши ії державний борг до розміру ВВП країни.
           Пізно тому, що ти зробив жебраками мільйони українців внаслідок своїх крадижницьких схем с газом та тарифами, позбавив їх роботи, знищивши середній бізнес та малі підприємства.
           Пізно тому, що ти, злобна тварюка, забив тюрми справжніми українськими патріотами, а тих, хто обкрадав нашу країну всі ці 25 років, п'яту колону, що і принесла війну на нашу земля, ти попризначав на хлібні посади, всіх їх зібрав навколо себе та надав їм абсолютний імунутет від кримінального переслідування.
           Пізно тому, що ти довів корупцію в країні до небачених в світі масштабів.
           Пізно тому, що ти мегабрехун, другого такого не знайдеш в усьому Всесвіті.
           Пізно тому, що ти сфальшував вибори Президента та парламентські вибори. Що ти досі не звільнив неповноважну Центральну виборчу комісію з ії Головою, фальсифікатором-підрахуем Охендовським.
           Пізно тому, що ти мерзота, що ти гніда підколодна, що ти падла і покидьок, що ти виродок та погань вонюча, що ти кремлівський холуй, що ти нелюдь.
           ПІЗНО, ПЕТЯ, ПІЗНО.

     Приєднуйтеся до
          спільноти
12

Коментарі

120.01.17, 21:31

    221.01.17, 15:56

    Давно пора!
    Але з цими дрьобаними депутатами,які тільки гуляють по Америкам далеко не поїдеш.......

      Гість: Be proud

      321.01.17, 16:17

      Понимая нас колько серьёзный внешний враг и что дипломатия вещь сложная, я не хочу верить в написанное и подобное написанному ! Он имел достаточно чтобы взять миллиарды и уехать жить на острова, при этом фабрики управлялись бы на расстоянии нанятыми менаджерами выполняющими любые команды по телефону, а прибыль поступала бы на его счета и во время поедания лангустов к примеру на собственном острове в карибском бассейне. Что похоронило оранжевых? Вот именно ссора внутри при наличии внешнего врага. Кто команду оранжевых развалил? Скажите как её зовут ? Почему сейчас как и тогда идёт по любому поводу дискридитация президента ? У кого есть ещё желание пережить тоже самое только теперь не пчёлы виноваты, а шоколад? Вас что не учит жизнь и даже прошлый подобный опыт ?

        Гість: Be proud

        421.01.17, 16:29

        К стати кто сказал, что заметка пользователя с фотографией Степана Андреевича на аватарке и ником бандерівець написанная по украински это не может быть проделками разрушения страны изнутри ? Поднимая людей против главного разрушается всё сопротивление внешнему. Это на руку только внешнему и предателям !

          521.01.17, 19:23Відповідь на 3 від Гість: Be proud

          Ії звати - Ющенко. В народі - Дрищ. Він розвалив. І не просто розвалив, а підписав Універсал з Януковичем та комуняками. Єдина, хто не підписав, це Юлія Тимошенко, вона залишилася вірною ідеалам Майдану. Потім той же Дрищ призначив свого кореша, Януковича Прем'єром, а потім все зробив, щоб він став Президентом. Потім, Янукович, Дрищ та Путькін кинули Тимошенко у в'язницю.
          То ж ми все знаємо і пам'ятаємо.

            621.01.17, 19:30Відповідь на 4 від Гість: Be proud

            К стати кто сказал, что заметка пользователя с фотографией Степана Андреевича на аватарке и ником бандерівець написанная по украински это не может быть проделками разрушения страны изнутри ? Поднимая людей против главного разрушается всё сопротивление внешнему. Это на руку только внешнему и предателям !Я руську окупаційну язику не розумію....

              Гість: Be proud

              721.01.17, 21:18Відповідь на 5 від бандерівець

              Насправді Президент Ющенко вкотре довів свою вірність Конституції України. Згідно до чинної на той момент Конституції, Президент України мав внести до Верховної Ради кандидатуру Прем’єр-міністра, запропоновану належним чином створеною коаліцією депутатських фракцій. Відмова вносити кандидатуру Януковича була б прямим порушенням Конституції з боку Президента Ющенка. А зробив Януковича Прем’єром народ України, обравши до Верховної Ради кількість депутатів від Партії Регіонів, Комуністичної партії та Соціалістичної партії, достатню для створення коаліції депутатських фракцій.

                Гість: Be proud

                821.01.17, 22:32Відповідь на 6 від бандерівець

                К стати кто сказал, что заметка пользователя с фотографией Степана Андреевича на аватарке и ником бандерівець написанная по украински это не может быть проделками разрушения страны изнутри ? Поднимая людей против главного разрушается всё сопротивление внешнему. Это на руку только внешнему и предателям !Я руську окупаційну язику не розумію....
                А я по вимушеним причинам розумію як і всі народжені в тій великій країні про яку згадувати не хочеться, але так само і рідну знаю і міжнародну англійську, як і історію знаходжу час дізнатися і закони, щоб не повторювати що говорить телевізор, а розуміти самому, та порівнювати є з чим, бував у багатьох країнах і не однократно.

                  921.01.17, 23:10Відповідь на 7 від Гість: Be proud

                  Про підписання Дрищом Універсалу з ригами та комуняками а ні слова...))) І про те, що Дрищ зробив Овоща Президентом, також ні гу-гу...Та зрозуміло....)) Про вірність Конституції дуже смішно... Якби відхилив, то ніякого порушення Конституції не було би. Овоща зробив Прем'єром не народ, а зрадник Мороз, Дрищ і Потрох, який хотів стати Головою Ради. Якби не Потрох, то тоді би Мороз був головою Ради. а коаліція складалася би з БЮТ, Нашої України та Соцпартії. А Прем'єром була би Юлія Тимошенко. А цього вже не хотів Дрищ. Морозу набридла ця муть і він перебіг до Овоща. А ось проти Януковича, Дрищ вже був не проти.
                  Так шо не треба тут пургу гнати...)))

                    1021.01.17, 23:11Відповідь на 8 від Гість: Be proud

                    Так валіте в ту "велику" країну, яку зараз намагається поновити ваш Хуйло.....(((

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна