Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Інфекція "Абинеюлька".

          Хвороба така. Інфекційно-психічно-ватна. "Абинеюлька".
          Під час цієї хвороби відмовляє нюх, слух реагує тільки на "підбори", "хіхікала", "на пенсію", "вона вже була", "ашовоназробила?", "газпо450" та решта кліше, на очах справа і зліва з'являються шори, очне яблуко реагує тільки на присутність телевізора, куди одразу спрямовується зір.
          Наслідок цієї хвороби, це обрання в 2010 році Президентом України, Януковича. 
          Абинеюлька.
          Результат відомий.
          Але хвороба не зникла.
          В 2014 році українці обирають щось таке, схоже на купку гівна шоколадного кольору. В цій купці стирчав плакат, на якому було написано - Порошенко.
          Абинеюлька.
          В тому ж, 2014 році відбулися парламентські вибори.
          Купка гівна з назвою Порошенко виросла завбільшки з будинок АП на Банковій. І народила дві великих купи гівна з назвою Бляді Петра Порошенка і Антинародний фронт та дві купки поменше, Садонеміч і РадиКальна партія.
          Більшість українців проголосували за них.
          Абинеюлька.
          В Раді ці чотири купи гівна створили одну величезну купу гівна під назвою "уряд камікадзе Яценюка". Який цілком і повністю підпорядковувався купі гівна Порошенко, яка вже виросла до гігантських розмірів.
          З поваги до українців, які за версією телевізійних навіювань, дуже мудрі та ніколи не помиляються, до цих чотирьох куп приєдналася фракція Батьківщини. Хоча насправді не мала ніякого впливу на рішення, які приймалися цими чотирма купами гівна. Цей квартет просто намагався Батьківщиною нейтралізувати смердючий запах, яким війнуло від нього.
          Але Батьківщина не повелася на це. Більше того, зробила все, щоб показати українцям, що вони насправді обрали і які наслідки цього вибору.
          Ця демонстрація дала результат. Нюх у українців почав загострюватися, шори на очах зникати, слух вже реагує на "однотур", "сліпотраст", "ліпецк", "наснаіпалі" та на решту безлічі смороду. яким почало тхнути від всіх цих куп гівна.
          Тим часом, купа гівна Порошенко, яка вже набула розмірів Евересту, бачачи такий розвиток подій, вирішила здійснити відволікаючий маневр, - перемішати ці чотири купи гівна та створити замість купи гівна "уряд камікадзе Яценюка", іншу купу, з іншою назвою, але з тих самих інгредієнтів, що і перша купа. Бо йти на вибори з інфекцією "абинеюлька" вже нема сенсу. Ця хвороба вже майже дезінфікована. 
          Ось таке, стисле викладення, максимально доступною та зрозумілою мовою, новітньої історії країни Україна. 
          Яку парадигму обере Україна, "абинеюлька" чи "цивілізація", покаже найближчий час.
6

Коментарі

122.03.16, 20:12

    222.03.16, 20:54

    ***відволікаючий маневр - перемішати ці 4 купи гівна та створити замість купи гівна "уряд камікадзе Яценюка", іншу купу, з іншою назвою, але з тих самих інгредієнтів***
    ПОЛІТИКИ і ПІДГУЗНИКИ схожі тим,
    що і тих і інших треба РЕГУЛЯРНО МІНЯТИ.
    Причому, завжди з ОДНІЄЇ ПРИЧИНИ...
    *** ПОВНІСТЮ МІНЯТИ! – А НЕ ЗАСТІРУВАТЬ ЛАЙНО!

    Складається враження, що сидить десь Дуже Туботливий Пейсатий Ляльковод – і коли один "Підер Нації" ОБСЕРЕТЬСЯ – бистренько замінює його, як ПАМПЕРС – на когось "свіженького", АЛЕ ОБОВ'ЯЗКОВО З ТОЇ Ж "КОМАНДИ ПАМПЕРСІВ"!
    А ми ж всі такі довольні = "УРРЯ-а-а! РЕВОЛЮЦІЯ! СЛАВА ГЕРОЯМ!!!".

    Горіховий наш Український Інтелект...
    Вибираємо тих самих, і З ТИХ САМИХ..–
    а потім самі собі жахаємось:
    ЩО ЦЕ ЗА ЧУДОВИСЬКА У НАС ПРИ ВЛАДІ ?
    \Ліна Костенко\

      323.03.16, 13:04

      У мене купа адекватних по життю подруг. Але коли називають ім'я Тимошенко, з ними починає щось коїтися. Летить піна і матюки, не реагують на аргументи при тому, що своїх жодних не наводять. Ну що це таке? Щоправда, одна навіть просила у мене вибачання за те, що голосувала за Баригу. Мровляв, він пообіцяв за тиждень припинити війну. На моє запитання "Ти дурна чи наївна?" сказала: "Мабуть, таки дурна"

        423.03.16, 15:21Відповідь на 3 від ab absurdo

        не везе юльці. для мужиків шо шило в жопі. під бабою? = та ніколи хай найсмердючіше гівно, аби не вона. для баб. не дурна,не уродка = дружимо проти неї. точніше рулить синдром бабок на лавочці якщо сказати про неї нічого не можуть = проститутка. ну й воровка звичайно.

          523.03.16, 19:18Відповідь на 4 від vilga