хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Карт-бланш Тимошенко



          Давайте так. Є два полюси.
          На одному Порошенко з юрбою холуїв та лізоблюдів, з усім мафіозно-олігархічним інструментарієм для видобутку грошей з кишень українців та захисту видобутого.
          На другому, одна Тимошенко, яка поклала на вівтар боротьби з мафією олігархів велику частину свого життя.
          І коли з різних боків лунають "а чому вона так зробила", "а чому вона так проголосувала", "а чому вона не проголосувала", я хочу сказати наступне.
          Юлія Тимошенко має карт-бланш. 
          Який не впав їй з неба. Вона отримала його завдяки своєю послідовній позицією щодо протидії зграї олігархів. Вона його отримали, коли ці олігархи кидали її у в'язниці, коли ментовські мордовороти били її, коли вони тягли її, загорнуту в ковдру, коли всі телевізійні канали працювали на одну мету, - знищити її авторитет, виваляти у багнюці, принизити, оббрехати.
          Але вона вистояла, не зламалася.
          Вийшовши в черговий раз з в'язниці, де її незаконно тримала мафія, вона отримала від народу "подарунок" у вигляді цькування, образ, глумління над собою.
          Як наслідок, до влади прийшов черговий представник мафіозної Системи, Порошенко, а Рада опинилася під повним контролем мафії.
          Це фото можна сміливо екстраполювати на теперішній склад Ради. Юлія Тимошенко там одна. Є ще 24 патріота, але вони скоріше надають їй моральну підтримку, ніж реально допомагають протистояти навалі реваншистів, корупціонерів та олігархів.
          Це все було вибором народу. Свідомим вибором. Навіть якщо цей народ захотів бути обдуреним, то які претензії до Тимошенко? 
          Але своїм принципам вона не зрадила. Так само, Юлія Тимошенко не втратила гідність. Не дивлячись на те, що наша політика скоріше нагадує смердюче пекло ніж цивілізоване середовище. 
          Враховуючи все це, Юлія Тимошенко має повний карт-бланш на будь-які дії в Раді, повне право на будь-які голосування, не пояснюючи їх мету. Бо головна мета давно вже відома. Це знищення злодійського прошарку олігархів в нашій країні та перетворення України на квітучу країну.Ця стратегічна мета стала сенсом її життя. А яку тактику вона обере для її досягнення, це вже не справа народу, якій її зрадив. І тим більше не справа різних ляшків, сюмарш, мусей, сірьож, порохоботів та ватників
          В решті-решт, коли вона каже, що підтримує Президента, то як це суперечить вибору того самого народу, який і обрав його?
          Тому, пропоную всім критиканам, всім обуреним, всім обдуреним заткнутися та тихенько сопіти у дві дірочки. Або, як мінімум помовчати в ганчірку.
6

Коментарі

12.07.15, 21:35

    22.07.15, 22:29

    Ну, не хочемо ми до світла і квітів!
    Ми до болота звикли...
    А більшість з тих, хто все ж до світла хоче, мовчить, бо звик боятись...

      32.07.15, 23:31

      ох, я так хочу много написать, но приходится заниматься проблемами.... нереально зол, особенно после сегодняшнего принятия законов Радой, в том числе закона на угоду валютным хапугам

        42.07.15, 23:50Відповідь на 3 від _A-S_

        ох, я так хочу много написать, но приходится заниматься проблемами.... нереально зол, особенно после сегодняшнего принятия законов Радой, в том числе закона на угоду валютным хапугамЕгеж, валютний закон, це жах....

          53.07.15, 03:14Відповідь на 4 від бандерівець

          http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/3/7073240/

            630.07.15, 13:57Відповідь на 3 від _A-S_

            ох, я так хочу много написать, но приходится заниматься проблемами.... нереально зол, особенно после сегодняшнего принятия законов Радой, в том числе закона на угоду валютным хапугамЯ так хочу займатися вирішенням проблем, які злодійська влада висипає на голови обдуреного "лохторату",
            але приходиться писати і проясняти ситуацію КГБешної корпорації олігархату, яку створили паразити на тілі України.
            Реально злий, коли почув інформацію, що більше двухсот самогубств валютних кредиторів, у яких почали забирати
            квартири. Не їх вина, що паскудні чиновники не мали права видавати пільгові кредити у іноземній валюті. Звичайно,
            є серед них і мафіозі, які скористалися валютною оборудкою для збагачення (під них і задумали аферу), але їх меншість.
            Ресурс "Укр. правда" - Льовочкіна.

              730.07.15, 14:01

              А за нотатку

                830.07.15, 14:28Відповідь на 6 від utenok12

                кредитная квартира, а с депозитной квартирой тогда что? кто нам помножит обесценившие гривны в стоимость квартиры? а это еще гораздо большие потери людей (чем у валютных) и еще больше вкладчиков... была, скажем, у меня сумма «в полквартиры», а сейчас это 10я часть только, т.е. фактически я не получил не только проценты, но и УЖЕ забрали полквартиры, а если учесть, что и еще и банк закрыли, то вообще кирдык..... поэтому ничего не вижу по крайней мере в уравняловке.. забирать так у всех, умножать, значит и вкладщикам верните их вклады и потери, чтоб хотябы полквартиры и осталось своей полквартирой... во всей этой переделке у валютщиков хоть сейчас есть эта квартира и они там жили и живут пока, а мы вообще в опе, без квартиры без дома.... снимать надо или в каком-нибудь селе задрыпаном жить

                  930.07.15, 14:29Відповідь на 6 від utenok12

                  в общем очевидная несправедливость на лицо, заемщик жил и живет за счет других, а депозитчик помогал и его выгнали из дома

                    1030.07.15, 17:06Відповідь на 8 від _A-S_

                    Виявляється ви зовсім не розумієте пробламу, а висказуєте думку олігархічних ЗМІ.
                    " кто нам помножит обесценившие гривны в стоимость квартиры?" - про це я казав у коменті 6, читайте ще раз.
                    Порошенко помножив ваші гривни до долара, якого ви обирали чи не ходили на вибори, що одне і те саме.
                    Я маю на увазі не вас, а весь "лохторат".
                    Ви говорите, що треба віддавати валюту банкам, то треба її купити за гривни помножені на три. А зарплату вам помножили на три? Так де ваша справедливість? Зразу видно, що ви позику валютою не брали.
                    Разом з олігархами і банкирами кричите "тримайте злодія". Ці ж приватні банки набрали позики у Нацбанку більше ніж
                    на 100 мільярдів грн, а це більше ніж винні позичальники і віддавати не збираються (вкрали у народу).
                    І де ваше "нереально зол"?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна