Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Пригоріло

11

Коментарі

15.03.20, 22:22

хай би згорів "гдєтапасєрєдінє"

    27.03.20, 01:31

    Гончаренко красава,-змусив цього чудака на букву "му" бігати по залу виправдовуватись.ЧМО воно і в президентському кріслі ЧМО!

      37.03.20, 05:52Відповідь на 2 від Davigadoff

      Гончаренко красава,-змусив цього чудака на букву "му" бігати по залу виправдовуватись.ЧМО воно і в президентському кріслі ЧМО!Згоден 100%!

        47.03.20, 15:19Відповідь на 2 від Davigadoff

        Гончаренко красава,-змусив цього чудака на букву "му" бігати по залу виправдовуватись.ЧМО воно і в президентському кріслі ЧМО!Зе йому пред'яву кидати бігав. Що неправильно критикує

          57.03.20, 16:11Відповідь на 4 від Дождь!

          Гончаренко красава,-змусив цього чудака на букву "му" бігати по залу виправдовуватись.ЧМО воно і в президентському кріслі ЧМО!Зе йому пред'яву кидати бігав. Що неправильно критикує"Не переходь на особистості",-хіба це пред'ява?Це сцикливий жест захисту!Мені більше всього сподобалось,як цей припиздент пробирався крізь зал.Жоден із стоячих в проході навіть не намагався розступитись,щоб дати йому дорогу.Це свідчить про "повагу" до цього чувака.

            67.03.20, 17:25Відповідь на 5 від Davigadoff

            Гончаренко красава,-змусив цього чудака на букву "му" бігати по залу виправдовуватись.ЧМО воно і в президентському кріслі ЧМО!Зе йому пред'яву кидати бігав. Що неправильно критикує"Не переходь на особистості",-хіба це пред'ява?Це сцикливий жест захисту!Ну а що ж це, як не пред'ява? Такий собі захист у вигляді такого собі нападу.
            Мені більше всього сподобалось,як цей припиздент пробирався крізь зал.Жоден із стоячих в проході навіть не намагався розступитись,щоб дати йому дорогу.Це свідчить про "повагу" до цього чувака.У натовпі шкета не помітили. Ніхто ж не чекав, що воно кинеться за Гончаренко