хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Люті новини

  • 28.02.20, 08:02
1. Смертельний номер.

Справа MH17: прокуратура Нідерландів засекретила 13 свідків через загрозу їхнім життям.

З цього приводу на Захарову вже напала трясця, назвавши це балаганом. Ні Маша, це не балаган. В слідства по справі МН17 є 4 обвинувачуваних і 13 свідків, 1 з котрих бачив пуск ракети. 9 березня починається суд. І справа навіть не у літаку. Справа в тому, що зараз офіційно доведуть, що на сході України воюють їхтамнєти.

2. Турки розчохлили ятаган.

В Сирії, м. Саракіб перейшло під контроль ЗС Турції і антиасадівської опозиції.  Декілька опорників ЗС Турції деблоковані. В супротивника захоплено багато танків та іншої техніки. Втрати Турцїі - 2 солдата. У Асада та попочленців рф і Ірана - місиво. Турецькі офіцери змогли прорахувати головний удар і передбачити хід російських військових, які розробляли план контрнаступу. Повний провал генштабу рф на фоні професіоналізму офіцерського складу Турції.

Президент Турції Ердоган: "На даний момент найбільша проблема для дій ЗС Турції в Сирії - неможливість використання повітряного простору. Сподіваємось, що в найближчому майбутньому вирішимо це питання" (прим. Дождь! - кацапи, запасайтесь свіжими помідорками, поки є, бо санкції раскафєдєраски найболючіші саме для вас)

3. Не кличте вовка з лісу - вин може прийти!

Федеральний суд США прийняв на розгляд позов Алекса Ровта до нардепа А. Дубинського, автора програми "Грошi" і телеканалу "1+1" через розповсюдження
завідомо неправдивої інформації по відношенню до нього. З метою забезпечення позову громадянин США Алекс Ровт  просить накласти арешт на все майно відповідачів. Також позивач просить Федеральний суд США витребувати і взяти до розгляду справу, відкриту 20.10.2019 судом штату Делавер(№2019-0377) з відмивання на території США коштів, отриманих злочинним шляхом, кінцевим бенефіціаром яких є власник "1+1" Ігор Коломойський. Кошти в розмірі $607 млн. США перераховувались через "Приватбанк", а $46 млн. з них належали "Кварталу-95". Також Алекс Ровт подав аналогічні позови до тих самих відповідачів ще й в Солом'янський і Подільський районі суди Києва.

Можна вже робити ставки на то, які суди швидше розглянуть справи  - українські чи американський?

4. Паралельна реальність.

Китай знизив ПДВ для малого бізнесу с 3% до 1%, щоб підтримати їх роботу під час епідемії вірусу COVID-19.

Виявляється, було 3%! І ріст економіки по 6-7% на рік. Доречі, з зарплат до 5000 юанів (приблизно 700$не платять податок на прибуток. Ось як можна було, а "наші" чуваки винайшли свій велосипед. Х*ярять по 40% з зарплати і спускають податкових церберів,  які 5 років сиділи на короткому повідку. І тепер дивуються, чому другий місяць недовиконаний бюджет.

5. На вихідних випала можливість побувати на шашликах. 9 людей. Після шостої півлітри почалось: "Мы ему поверили, а он - п*дарас нас на*бал.....и вообще не было за кого голосовать".
Запитую: " А чим Порох не догодив?"
Пояснити аргументовано так і не змогли, пішли затаскані ярлики: "мародер, барыга, бизнес на крови" тощо.

Собака Павлова теж не могла пояснити, чому в неї після  визначеного сигналу виробляється шлунковий сік, хоч їжу їй не давали. Це все на рефлекторному рівні.  Якщо людині на тарілці подати порізаний лимон(навіть якщо просто написати про це, так? ;) ), в нього мимоволі почне виділятися слина.
Те саме, якщо постійно показувати і розповідати про негатив в країні і пов'язувати це з особою Пороха, тоді сам Порох стане подразнювачем і в підсвідомості буде асоціюватись з цим негативом.

Пояснюю ще раз: Цілий рік лояльні Зеленському СБУ, прокуратура, НАБУ, ДБР, НПУ шукали компромат на Порошенко. Результат - син Порошенко був на концерті правильного репера. Все. Реально, візьми Порох хоч копійку з бюджету за свій строк - знайшли б. Значить не взяі ані копійчини.

6. Підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі в період с 19-го по 25-е лютого  склали 9 осіб. Плюс вчора заптурили УАЗ, два тіла запаяли в метал.

P.S. Вірте в наших військових. Все буде Україна! Я взнавав...
Слава Україні!
— разом із Иван Лютый.
12

Коментарі

128.02.20, 08:23

Слава Україні!

    228.02.20, 08:37

      328.02.20, 09:07

      5-й суб'єктивний пункт. Але розчаровані в Зелі і його команді є.

        428.02.20, 09:08

        І ще... Як це Туреччина насмілилась перечити Росії?! Вони ж друзі.

          528.02.20, 09:19Відповідь на 4 від Makcімаліст

          І ще... Як це Туреччина насмілилась перечити Росії?! Вони ж друзі.Друзі то друзі, але "табачок врозь", та і путлер вже плакав, що "Турция нам засаділа нож в спину", хоча це був не ніж, то була не спина

            628.02.20, 09:23Відповідь на 5 від Тарас Музичук

            І ще... Як це Туреччина насмілилась перечити Росії?! Вони ж друзі.Друзі то друзі, але "табачок врозь", та і путлер вже плакав, що "Турция нам засаділа нож в спину", хоча це був не ніж, то була не спинаПісля того, як збили російський винищувач замирилися. Та й на озброєнні російські ракетні комплекси.

              728.02.20, 09:28Відповідь на 6 від Makcімаліст

              І ще... Як це Туреччина насмілилась перечити Росії?! Вони ж друзі.Друзі то друзі, але "табачок врозь", та і путлер вже плакав, що "Турция нам засаділа нож в спину", хоча це був не ніж, то була не спинаПісля того, як збили російський винищувач замирилися. Та й на озброєнні російські ракетні комплекси.Рашкиною ракетою збили рашкин літак Турецький потік рулить, за це можна все пробачити, та щось і там не слава Богу

                828.02.20, 10:07

                  928.02.20, 10:21

                  Героям слава!

                    1028.02.20, 10:45Відповідь на 4 від Makcімаліст

                    І ще... Як це Туреччина насмілилась перечити Росії?! Вони ж друзі.Спитай у Пєшкова

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна