хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Зек0манда

Про молодого, енергійного та його команду...

Їду у відрядження. Намагаюсь гнати з голови дурні думки, які останнім часом все частіше лізуть в голову, намагаюсь не слухати і не реагувати на політичні дебати людей в маршрутці, про зубожіння і «як можна було так довести людей», просто дивлюсь у вікно. Траса, не зважаючи на стан доріг, забита машинами, і, якось мимоволі починаю спостерігати за рухом зустрічного автотранспорту. Починаю рахувати «жигулі» (як в дитинстві, коли їздив з батьками) і за майже 40 хвилин поїздки нарахував аж п’ять «жигулів» із всього транспорту, що рухався. Всі інші - іномарки, причому непогані, недешеві, причому я їду не в мегаполісі, а з одного депресивного малого містечка до ще меншого районного центру. Одним словом – зубожіння у всій своїй красі!
Але, впевнений, що чекати кінця цього катастрофічного зубожіння лишилося не довго. Скоро все ж таки відбудеться така багатостраждальна коронація новообраного Президента. І «новоє ліцо в політікє», «молодий і енергійний лідер, який сам заробив свої мільйони» (це чув у маршрутці і не тільки), приведе нас у світле майбутнє. До речі, про молодого і енергійного я вже десь чув, мабуть із новин із Запорєбріка, де «молодого і енергійного, який інколи, у вільний від роботи час, розсікає на медведі по тайзі, скоро будуть по під руки водить (ботокс ботоксом, але еліксир молодості все-таки ще не винайшли).
Та у нас тепер є свій молодий і енергійний! Так сказать, і на нашій вулиці празднік! Система міняється, «кортежі нах..., пільги нах..., щоб простий Президент жив як.....» - ну і так далі і по тексту із передвиборної програми новообраного. Відос за відосом, і молодий кудись все біжить, і енергійний на бігу встигає дать чортів і президентам, і депутатам, і іншим чиновникам. Фотки із «качалки» взагалі рвуть мережу! Ну хто ще з політиків може похвалитися біцаками і регулярними тренуваннями (Кличко не рахується – все ж таки професійний спортсмен)? Не Президент, заглядєніє просто!!! Прям згадується шедевр із фільму «Кавказька полонянка» - «комсомолка, спортсмєнка....»! І все ж встигає! І команду підбирає на ходу, і конкурс об’явив на голову адміністрації, і депутатів, отих, що нероби і зажралися, і взагалі хто їх тільки понавибирав, розпустить хоче. І Парубія ультиматумами навіть встиг налякать! КРА-СА-ВЧІК!
Якщо, ще й команда буде нова, молода та енергійна – «трєпєщі враг», бійся корупціонер!
Але про команду, ну принаймні ту, про яку ми знаємо, яка показала себе під час виборчої гонки, хотілося б написати детальніше.
Президенту без команди, без соратників, союзників, без більшості у ВР (хоч і ситуативній), у ПАРЛАМЕНТСЬКО-ПРЕЗИДЕНТСЬКІЙ республіці, з тими невеликими повноваженями, які залишилися, буде вкрай важко підняти зарплату вчителям до 4-х кусків зелених, зупинити війну чи дати населенню ну дуже дешевий газ (майже безкоштовний). Може я ще що забув із обіцянок Зеленського, згадаю – доповню.
Так от. Команда!
Ігорьвалєріча представлять не потрібно. Тут взагалі, як кажуть без коментарів. Як казав один із видатних українських політиків: «Я не перша особа в державі, але й не друга»! Це точно про нього. Може вже не такий молодий, але точно енергійний. Правда не новий політик, навіть на «баригу» Порошенка працював, керував однією з найбільших обладміністрацій.
Дмитро Разумков – ще один молодий і енергійний. Так енергійно ходить за кандидата ЗЕ по всім політичним ток шоу і дебатам мало хто зможе! Правда був у Партії Регіонів, активно боровся з «режимом Ющенка», але то було давно. Не дуже нове лице, правда?
Ще один молодий і енергійний – екс-міністр фінансів уряду Гройсмана О.Данилюк! Головний фінансист країни, правда - «режиму» Порошенка-Гройсмана!, з яким боровся простий народний хлопець із народу і поборов. Так сказать теж не новий, але енергійний! Енергійність його призвела до завалення реформ і звільнення з уряду.
Шабуніна, Лещенка та інших антикорупціонерів-грандистів можна взагалі юними назвати, а не молодими. Правда встигли своєю діяльністю і гранди профукати і «влізти» у вибори Президента США, ускладнивши відносини України з найнадійнішим і найпослідовнішим нашим союзником останніх п’яти років. Хоча від Лещенка команда ЗЕ вже відхрещується.
Айварас Абрамавічюс – це той що в уряді Яценюка (отого що в Чечні руським голови у ІІ-гу чеченську різав) півтора року розвивав економіку і торгівлю нашої країни. Розвивав, розвивав, та й не розвинув. Реформа завалена, час втрачено, почали з нуля. Але таки да, молодий, ще й високий і стрункий.
Є ще Рябошапка (екс замміністра юстиції), Харєбін (партнер по бізнесу С.Курченка), Шульмейстер (екс замміністра інфрраструктури), продовжувати можна ще, та чи потрібно.
Більшість команди – це регіонали та ті «реформатори», які так нічого і не зреформували!
Де дійсно нові обличчя? Де анонсовані професіонали: юристи, економісти, банкіри, які знищать «гнилу систему»? Адже Зеленський на цьому будував свій шлях на посаду гаранта? На нових обличчях, нових стратегіях, реформах і перспективах! На нових підходах до всього!!! Виборці знову обмануті?
І, так, ледве не забув. Майже ні в кого не виникає сумніву, що міністром МВС стане А.Аваков, старий-добрий теперешній міністр МВС! Як не мене, то якщо аналізувати помилки Порошенка-Яценюка-Гройсмана, вони безперечно є (адже не помиляється той, хто нічого не робить), то найбільш завалена реформа – це реформування органів поліції в Україні (виняток – патрульна служба, але то більше не пана міністра заслуга). Коли міліцію переназвали в поліцію і перший рік вони всі їздили з українськими прапорцями в авто (вже зняли) – то це не реформа. Але міністр Аваков, як молодий і енергійний, хоч і не новоє ліцо – на своєму місці. Принаймні так вважає пан Узеленського!
В цікавий час ми живемо, шановні!
І якщо команда нового Президента, чесно кажучи, не дуже нова, я б сказав – взагалі не нова, то страшно подумать, із кого ж буде складатися партія «Слуга народу», яку вже деякі експерти бачать в новому парламенті як одну з найбільших.
Можливо час голосування «по-приколу» треба закінчувати, може час включати мізки і ретельно вивчати усі списки усіх партій, що підуть на вибори? Так, по-приколу можна завести у парламент і корову, і бика і кривого мясніка. Бо, чомусь мені здається, що парламентські обіцянки в цьому році перевершать всі разом узяті за останні десятиріччя!
12

Коментарі

115.05.19, 20:50

багато букв - не читала, але з усім погоджуюсь....

    215.05.19, 20:55Відповідь на 1 від Недурка

    багато букв - не читала, але з усім погоджуюсь....Завжди треба читати все. Особливо, дрібний шрифт

      315.05.19, 20:56Відповідь на 2 від Дождь!

      я вже з першого речення розумію про що написано....

        415.05.19, 21:51

          516.05.19, 01:24

            616.05.19, 09:40