хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про бариг

Саме Апаршин несе відповідальність за знищення системи ППО і скорочення частин на сході України – Бірюков

Ініціативи члена команди Володимира Зеленського Івана Апаршина щодо продажу надлишкового майна Міністерства оборони спрямовані на розвал української армії, оскільки саме такі дії призвели до різкої втрати ЗСУ боєздатності у 2014 році.

Про це заявив радник президента України Юрій Бірюков у ток-шоу "Прямий ефір" на телеканалі "Прямий".

"Тут потрібно просто згадати, ким був Іван Апаршин під час міністра оборони Анатолія Гриценка. Він був директором департаменту стратегічного планування. Це той департамент, який визначав, що у нас загроз з повітря немає, тому давайте скоротимо всі частини ППО. У нас немає загроз з боку сходу, тому давайте скорочувати військові частини, розташовані на сході України. У нас, в принципі, армія дуже велика, тому давайте її різати. А відповідно, нам не потрібні такі великі полігони.

І коли в 2014 році потрібно було відновлювати з нуля армію, ми раптом з'ясували про те, що військові полігони вже опинилися в приватній власності. І потрібно було через суди висмикувати ці землі для того, щоб розгортати, наприклад, на півдні Одеської області ракетний полігон. Саме той полігон, з якого проводилися недавно пуски ракет "Вільха" і "Нептун".

Тому що це - унікальне місце, що дозволяє як раз проводити подібний випробування. Там дуже багато брехні. Там дуже багато того, що він показує, не відповідає взагалі дійсності. Навіть продавати якесь надлишкове майно, ці гроші не надходять до загального бюджету Міністерства оборони, і, відповідно, за рахунок них не можна платити заробітну плату військовослужбовцям. Ці гроші надходять на спецрахунок і розподіляються в загальний бюджет країни. Тобто, все те, що ми побачили і почули вчора-позавчора - це ласкаво просимо в 2005 рік.

Ми знову повертаємося до того, що ми починаємо вирішувати, яке майно надмірне, а яке - ні. Яка військова частина потрібна, а яка, можливо, вже і немає. Який військове містечко потрібно скоротити і законсервувати", - зазначив Бірюков.


8

Коментарі

Гість: сонный

126.04.19, 16:07

    226.04.19, 16:08

      Гість: Nahibator

      326.04.19, 16:32

        426.04.19, 16:53

        Ну настаящій палковнік(с)