Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Сила думки..

Все частіше помічаю, як люди реагують на мою думку про них...

Я часто думаю про різних людей. І, здається, вони це відчувають... Бо на протязі 1-3 діб після того, як я про них згадаю, вони намагаються вийти на зв'язок зі мною... Хтось телефонує, хтось в аську стукає, хтось в місті вхитряється зустріти, коли я там десь по своїх справах мотаюсь. 

Іноді мені це навіть природним здається, і я цим бавлюсь. Згадаю когось, хто мені дорогий, подумаю про нього щось тепле та приємне, і потім тільки чекаю, скільки часу пройде, доки ця людина не об'явиться, щоб зі мною поспілкуватись не в думках та уявленні, а якимось матеріальним чином - чи голосом, чи повідомленням... 

Практично завжди цей термін складає не більше трьох діб.

А іноді я просто подумаю про людину, і забуду про це... А потім дивуюсь, коли людина з'являється "неочикуванно та несподівано" (хоча, все-одно приємно... адже так з'являються тільки ті люди, про яких я думаю добре, для яких я бережу в душі своє тепло, і їм в думках надсилаю)

Буває таке, що я і сам відчуваю чиюсь думку про мене.. Часто навіть точно можу визначити, хто саме про мене думав... Тоді беру телефон і набираю номер тієї людини... або не відразу телефон, а зпочатку так само в думках вітаюсь, кажу що я почув її (або його... але частіше - її... хлопці не так часто думають про мене, як дівчата).

І все це відбувається досить часто, і практично із 100% віроємністю.. навіть якщо я з цією людиною взагалі ніяких контактів та стосунків не мав декілька місяців, або років.. Не може бути таких співпадінь так багато і так часто...

Містика? Не знаю... може і містика... Знаю точно, що це не трапляється "на замовлення"... Тільки коли є тепле та щире ставлення до людини, тоді можна надіслати його іншій людині (можливо, так само і з поганими думками, але хочеться сподіватись, що це не так, або, хоча б, що таких у мене не багато до інших, і що я ними не розкидуюсь безконтрольно).

Практично завжди в таких випадках мені кажуть "О! А ми щойно про тебе згадували!", а іноді кажуть "я якраз думала про тебе"...і мені стає тепло та приємно. Люблю такі моменти.

... Ось, хотів запитатись, а чи часто таке буває у інших? Може, хтось може пояснити це явище якось не так езотерично і не так містично та загадково, як виходить у мене.  Мені не хочеться, щоб це явище було чимось надзвичайним. Хочеться, щоб було навпаки - щоб такі здібності були у кожної людини, і щоб всі вільно ними користувались... Це ж набагато краще, ніж мобільний телефон, або інтернет... і приємніше в багато разів...

Буду радий побачити ваші коментари

Ваш тепло-думковатий Микола Калакуцький


P.S. забув додати, мене ця тема схвилювала саме зараз.. бо раніше це стосувалось тільки добре знайомих мені людей... а тепер таким чином до мене "притягуються"  і незнайомі люди... і навіть цілі події... Раніше все здавалось мені простим і  навіть звичним та звичайним... а тепер, коли "дія почала посилюватись", то трішки хвилююсь...

10

Коментарі

122.06.09, 19:08

трудна для меня укр мова
пы.ся. прочитала

    222.06.09, 19:10Відповідь на 1 від SvoloчЬ

    ну прастітє, я ж нє спєциально. мнє так удобнєє і больше нравітся

      322.06.09, 19:11Відповідь на 2 від Ханік

      ну прастітє, я ж нє спєциально. мнє так удобнєє і больше нравітся нічого не маю проти

        Гість: kattybat

        422.06.09, 19:27

        Навіть і не знаю чим це можна пояснити.
        В мене теж іноді буває, іноді я відчуваю, що хтось мене згадує, але я не вмію впізнавати.
        А іноді в голові крутиться якась пісня, не улюблена, а просто якась пісня. А потім вмикаю радіо, чи заходжу у маршрутку і вона там починає грати.

          522.06.09, 19:38Відповідь на 4 від Гість: kattybat

          про музику я теж раніше помічав, але потім помітив, що я просто десь чув її "краєм вуха". Коли почув - то про себе її мотив тримав, підспівував, а коли знов десь вона лунала, то відчуття загострювалось, і я помічав, що знову грає та сама пісня.
          таке часто трапляється з піснями популярними... їх хто наспівує, хто насвистує... вони постійно грають то там то тут.
          ефект цікавий, але містичного я в ньому вже нічого такого не бачу. все логічно і досить зрозуміло...
          хоча, і передчуття теж грають свою роль - якби її не наспівували та не повторювали одні люди, то і інші б не стали... і не стала б пісня популярною та відомою...
          все працює як в прямому так і в зворотньому напрямку (-:

          Мені приємно було почитати твій коментар, дякую тобі (-:

            Гість: kattybat

            622.06.09, 19:48Відповідь на 5 від Ханік

            А мені було приємно тебе читати. Знаєш, останнім часом люди сюди пишуть якусь біліберду - нікому нецікаві опити, як, наприклад, "я люблю морозиво, а ви?" чи тільки жаліються - то телефон загубився, то з коханим розійшлися, то палець порізав.
            Щось довше двох абзаців не пишуть і не читають - ліньки.
            Тож, щось, що несе в собі якусь інформацію чи цікаву історію - рідкість.
            Короче кажучи, мені було приємно тебе читати.

            п.с. Коли дзвонить домашній телефон, я, іноді, кажу хто це перед тим, як взяти трубку і дуже рідко помиляюся.

              722.06.09, 19:52Відповідь на 6 від Гість: kattybat

              дякую за комплімент.
              мій блог - весь в твоєму розпорядженні... можливо, ще щось таке цікаве для себе знайдеш, що я вже давно писав... або ще напишу.

              а стосовно твого (та і мого теж) "пост скріптуму", я всеж хочу розібратись та внести якусь ясність цьому явищу, тому що із ним ще багато чого пов'язано такого, що б я хотів освітити в найближчому майбутньому

                822.06.09, 19:59

                Якщо так само і з поганими думками, то не треба щоб такі здібності були у більшості... А взагалі слова і думки мають велику силу і треба з ними бути обережним.

                  922.06.09, 20:01

                  Цікаво пишите.

                    1022.06.09, 20:04Відповідь на 8 від Ліззі

                    а може, і краще, щоб у кожного були такі здібності свідомі, навіть з поганими думками ( мені здається, що і так є , тільки не свідомі)...
                    а якби кожний почав замислюватись, чим є його думки для інших, і для нього самого, то може стали б краще контролювати себе, більш осмисленими стали б їх дії і справи, і користі було б більше, а шкоди менше?
                    Хто ж за доброю волею своєму рідному дому захоче шкодити?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна