хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

На злодієві шапка горить?

  • 02.12.16, 23:10
Погорів по-Фрейду.


https://www.youtube.com/watch?v=Nvz_poAWFLQ

Сьогодні на "Інтері" був зірваний прямий ефір передачі "Черное зеркало". Екс-регіонал, лідер АППА-блоку О.Вілкул, котрий ЯВНО за вказівкою політ-технологів кремля, що з далекої мааааацкви вгледіли пилинку в оці Міністра Культури України Євгена Нищука, а саме те, на що не звернули уваги мільйони глядачів і десятки учасників якогось там ток-шоу, - у фразі:"Немає там ніякої генетики" (мова йшла про Донбас і Євген Нищук за свою обмовку ПУБЛІЧНО ВИБАЧИВСЯ, а московити перекрутили ось в що:
"22 ноября 2016 года Нищук заявил, что население юго-востока Украины из-за недостаточной генетической чистоты не может воспринимать украинскую культуру"), приписали чи не першому на цій посаді етнічному українцеві "шовінізм", "нацизм" і "СРЄДНЄВЄКОВУЮ ДІКОСТЬ", про що безконечно в новинах сповіщав все на тому ж "Інтері", все той же Вілкул, ВИМАГАЮЧИ ВІДСТАВКИ Міністра. Так ось, сам звинувачувач назвав Революцію Гідності "ГОСУДАРСТВЄННИМ ПЄРЄВЄРОТОМ". Коли один із учасників передачі Юрій Левченко спробував змусити Вілкула ПОПРОСИТИ ПРОБАЧЕННЯ у всіх учасників і родичів загиблих в Другому Майдані, а аппаZiціанєр це зробити відмовився, всі присутні ВСТАЛИ І ВИЙШЛИ ІЗ СТУДІЇ.
І як ви думаєте на це прореагував "ІнтЁр"? А НІЯК! Хоч в заставці каналу ще з півгодини числилось все те ж ток шоу "Чьорноє зєркало",- тишком-нишком руССкоізичниє вєщатєлі увімкнули совкове "Міміно".
То ХТО тепер перед ким буде ВИБАЧАТИСЬ?


у

16

Коментарі

13.12.16, 08:08

Серед юдеїв різні позиції і релігійні течії. Є порядні і розумні.

    23.12.16, 09:40Відповідь на 1 від tallmud

    Серед юдеїв різні позиції і релігійні течії. Є порядні і розумні.А можна уточнити, ЯКІ САМЕ є порядні і розумні?

    Духовник Императора Николая II, святитель Феофан Полтавский (Быстров) был "совестью Царя",
    гласом и хранителем православных заповедей и традиций.
    Из его письма:
    "Многоуважаемая А. Н-на!
    Постараюсь ответить на Ваши вопросы.
    Бывают и среди ЕВРЕЕВ хорошие люди.
    Но и ХОРОШИЕ, и ДУРНЫЕ из них – суть ВСЕ ОНИ ВРАГИ Христовы, одни сознательно, другие – безсознательно.
    Поэтому молиться о них, как о ХРИСТИАНАХ, нельзя! Но можно молиться о ПРОСВЕЩЕНИИ их светом евангельской благодати, и о даровании достойным из них физического благополучия.
    Житейское общение с ними – иметь возможно, НО ОСТОРОЖНО!
    \Духовник Николая-2, архиепископ Феофан. 1929\
    *** А він НЕ послухав

      33.12.16, 10:30Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      Ахеджаковаа, Макаревич, Єфремов ....

        43.12.16, 11:02Відповідь на 3 від tallmud

        Ахеджаковаа, Макаревич, Єфремов ....Да-а-а... Вибачайте...
        Це дійсно ПРАВИЛЬНІ ЄВРЕЇ!
        Жаль, що їх так мало...

          53.12.16, 11:46

          "інтером" керують з кремля. І тільки там підняли істерію про Нищукову обмовку. І цілеспрямовано накручували ситуацію. Звичайно, кремлю важко визнавати, що так званий "народ", який кремлівські посіпаки завезли в хати і обійстя знищених українців на територію Донбасу, не може бути зарахований до генофонду української нації. Правда очі вже не те, що коле, ця правда їм очі вже виймає.

            63.12.16, 14:28

            Савіка закривають, а до Інтера, цього кремлівського кубла - питань нема. Все зазвичай починається з утисків преси, а закінчується в Ростові. Хоча, Петі і Ростов не світить

              73.12.16, 15:21

              хто перед кем извинятся будет? шо не ясно - вилкул перед кадыровым

                83.12.16, 19:37Відповідь на 1 від tallmud

                Серед юдеїв різні позиції і релігійні течії. Є порядні і розумні.Можливо ви маєте рацію? Можливо ні. Мені, на відміну від деяких присутніх, ще ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ, що саме так є. Але серед дорвавшихся до влади хто з них? Невже такі є?

                  93.12.16, 19:40Відповідь на 3 від tallmud

                  Ахеджаковаа, Макаревич, Єфремов .... Це артисти! Лицедії! Визнаю, з присутністю душі, честі, сумління та інших чеснот.
                  Але їх на 1/4 суші надто мало.

                    103.12.16, 19:47Відповідь на 5 від Ми Ла

                    "інтером" керують з кремля. І тільки там підняли істерію про Нищукову обмовку. І цілеспрямовано накручували ситуацію. Звичайно, кремлю важко визнавати, що так званий "народ", який кремлівські посіпаки завезли в хати і обійстя знищених українців на територію Донбасу, не може бути зарахований до генофонду української нації. Правда очі вже не те, що коле, ця правда їм очі вже виймає.Дякую, Мілочка, за чудовий комент. Погоджуюсь з ним на всі 100%.Я тридцять років прожила серед них, тому достеменно знаю, як вони сердиті на ПОВНОЦІННИХ громадян України бо вони ж ДАВНО бачать, що НЕ ПОТРІБНІ тій, етнічній малій батьківщині, яка їх ВИКОРИСТАЛА, в якості НАВОЗУ, як би не боляче було це зізнавати. Коли я їх запитувала:"Хто ви? З ким себе самоідентифікуєте?" Відповідь шокуюча:"Мы местные"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна