хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Обломили зуби шатуну!!!

  • 30.01.15, 02:30
Битий ведмідь 
Спроби оточити українські війська під Дебальцевим завершилися для окупантів розгромом

Наші вояки зупинили широкомасштабний наступ ворога і розгромили окремі угруповання окупантів.
Деескалація конфлікту на Донбасі має передбачати відведення військ і техніки від лінії розмежування, яка закріплена Мінським меморандумом від 19 вересня 2014 року. На цьому зійшлися лідери України, Німеччини та Франції — Петро Порошенко, Ангела Меркель і Франсуа Олланд під час телефонної розмови. Тим самим химерні пропозиції президента РФ Путіна, за якими відведення важкої техніки мало б проводитися, виходячи з фактичного проходження лінії зіткнення (не на користь України), відкинуто як недоречні. Тим більше що й наступ російсько-терористичних військ фактично «захлинувся». Тоді як саме відчутні перемоги над українським військом, за планами Кремля, мали б забезпечити для ВВП вигідні переговорні позиції.

Але швидких перемог у Москви та її шісток на Донбасі немає, тим більше що зруйнований ущент новий термінал аеропорту Донецька та кілька захоплених дрібних сіл (не важливих у стратегічному плані) аж ніяк не додають окупантам відчуття хоч якогось тріумфу. На стратегічних напрямках — у районі Дебальцевого на Донеччині та в районі Бахмутки на Луганщині — ворог добряче отримав по зубах. Значно знизили активність бойовики і на Маріупольському напрямку. За таких умов російському агресору лишається тільки одне — брехати. Кремлівська пропаганда вже кілька днів розповідає, що ось-ось, ледь не з хвилини на хвилину утвориться такий собі «дебальцевський котел», і українські вояки ще можуть встигнути вийти з оточення, що бойовики вже вийшли на околиці міста тощо.

Утім наші бійці насправді лишилися на позиціях і дали доброго прочухана брехливим окупантам. Можливістю вигаданого «виходу з оточення», тобто втечею з поля бою, не скористався ніхто. Відтак у штабі АТО спростовують інформацію про нібито утворення «дебальцевського котла», а також про пернможне просування бойовиків. «Жодного «котла» немає. Це фантазії. Скажіть тим, хто передає такі новини, щоб вони перестали курити те, що курять», — висміює російські та окремі українські ЗМІ прес-офіцер АТО Леонід Матюхін.

Те, що бойовикам не вдалося взяти в оточення Дебальцеве, підтверджують і в групі «Інформаційний спротив». Адже, за даними розвідки, завдяки ефективним діям української артилерії до Росії з Горлівки вже повезли «двохсотих» у вантажівках «Урал». Більше двохсот поранених окупантів доставили із зони боїв у госпіталі Красного Луча, Сніжного та Шахтарська. Відсіч бойовики отримали і в районі Малоорловки.

«У результаті масованих дій української артилерії у відповідь зазнали серйозних втрат як передові підрозділи супротивника, так і «другі ешелони», зосереджені в даному районі для «широкомасштабного наступу», — зазначає організатор групи «ІС», нардеп Дмитро Тимчук. — У цей час серед бойовиків ширяться панічні чутки, що з Дебальцевського плацдарму й одночасно з боку Авдїївки українські війська проводитимуть контрнаступ, щоб «відрізати Горлівку». Тому на другорядних напрямках Горлівки противник уже покинув низку позицій і блокпостів».

Розгром ворога під Дебальцевим підтверджує і речник АТО Андрій Лисенко. «Тривожна інформація про те, що начебто Дебальцеве можуть узяти в котел, не відповідає дійсності, — каже пан полковник. — Фронт урегульований, ті частини, які вирушали з боку терористів, були просто розбиті. Терористи зазнали значних втрат. Ми зараз поки що не називаємо остаточну кількість військової техніки, яку вони втратили, але це десятки одиниць і сотні бійців».

Але ворог не вгамовується: учора вранці ворожі танки та піхота атакували Вуглегірськ. На момент здачі цього номера «УМ» у місті тривав бій. Водночас підрозділи оперативного командування «Північ» заявляють, що позаминулої доби ними знищено в районі «Бахмутського шляху» 22 бойовики, ще понад 30 поранено. А поблизу окупованого села Жолобок українська артилерія підбила десяток ворожих танків. Бойовикам також не вдалося відтіснити сили АТО від Нікішиного, попри спроби зайти з флангу.

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявляє про достатню кількість сил і засобів для того, щоб завдати остаточної поразки бойовикам на Донбасі. За його словами, на даний момент українська армія веде бойові дії з сепаратистами і окремими російськими військовими.

Загалом, за даними штабу АТО, позаминулої доби в запеклих боях загинуло 5 українських воїнів, ще 29 — поранено. Портал «Слово і діло», посилаючись на інформацію з відкритих джерел, вказує, що з початку антитерористичної операції загинуло щонайменше 1422 бійцi антитерору.

19

Коментарі

130.01.15, 03:12

*rose *

    230.01.15, 06:38

    Я такой мелкий текст читать не могу!

      330.01.15, 09:33Відповідь на 2 від kuziok

      Я такой мелкий текст читать не могу!Зажимаете клавишу "Ctrl" - и вращаете "колесико" мышки = уваличиваете или уменьшаете размер щрифта!
      ---
      Проблема еще одна - вот ПЕРВЫЙ абзац ЧИТАБЕЛЬНЫЙ!
      А дальше идут СЕРЫЕ буковки на БЕЛОМ фоне = напряг для глаз!
      Их проще читать "в инверсии" - т.е. когда ВЫДЕЛИТЬ ТХТ...

        430.01.15, 09:59Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        Докладніше "ВЫДЕЛИТЬ ТХТ..." - будь ласка!

          530.01.15, 12:49

          Cлава героям!

            630.01.15, 14:13Відповідь на 4 від tallmud

            Докладніше "ВЫДЕЛИТЬ ТХТ..." - будь ласка!Якщо на сторінці нажать "Ctrl" і "A"(там де "Ф" - то ВЕСЬ ТХТ стане інверсним - тобто БІЛІ букви на СИНЬОМУ фоні.
            А якщо МИШКОЮ стати на ТХТ, і зажавши ЛІВУ кнопку, ПРОТЯГНУТИ вниз (чи вверх) - то буде інверсним тільки ТХТ замітки.

              730.01.15, 18:49

                830.01.15, 18:59Відповідь на 2 від kuziok

                Я такой мелкий текст читать не могу!Я тоже така ж "зряча".
                Я нажимаю плюсик, щоб збільшить текст. Або мінус, якщо текст не вміщається в поле.

                  930.01.15, 19:22

                  Господи, дай нам силы все пережить!

                    1031.01.15, 13:12

                    Дуже шкода українців
                    Але, коли не чинити спротив, буде в рази більше
                    Слава переможцям

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна