Голуб - це не прізвище, а скорочено про сексуальну орієнтацію.

Вам теж здалася кругленьке (без натяку на волосяний покрив на обличчі), червонощоке, пикатеньке створіннячко більш схоже на РУССКУЮ МАТРЬОШКУ,  аніж на нормального Українського козака?

Так воно ж і не дивно... Голуб (голубок, голубчик, голубенький) це ж зовсім не прізвище комуніста, а його вічний "стан душі", його пожиттєва сексуальна орієнтація. 

Але комуністи, як справжні послідовники СєСєСєРа досі незнають про існування СЕКСу..., а коли Пєтя, Адамчик, чи Шурік(голубочок) щось дивне чудять у "партійних відпочивальнях" із "саратніками та саратніцамі", то все це має конкретне пояснення «Дело Ленина живёт!»

У Верховній Раді зареєстровано проект закону №3530 «Про заборону комуністичної ідеології в Україні». Законопроект був зареєстрований у понеділок, 4 листопада, повідомляє прес-служба парламенту.

Авторами проекту закону є голова фракції «Свобода» Олег Тягнибок та народний депутат («Свобода») Андрій Мохник.

В даний час текст законопроекту і пояснювальна записка до нього на сайті Ради відсутні. Вказано лише, що проект закону був переданий на розгляд керівництву Ради.

«Лакмусовий» округ у Києві

Виборчий округ № 223 географічно знаходиться у Шевченківському районі Києва.

Політично ж він уже незабаром опиниться в центрі уваги багатьох політиків, журналістів та західних дипломатів. Серед п’яти округів, на котрих 15 грудня відбудуться перевибори депутатів до Верховної Ради, лише 223 округ знаходиться в столиці, що спрощує доступ до нього для ЗМІ та спостерігачів, у тому числі – міжнародних.

Відтак округ може стати «лакмусовим папірцем» чистоти та законності перевиборів. А це, своєю чергою, підвищує спокусу для влади добитися виграшу тут відносно чистими методами.

Реально Свобода цілком могла мати в парламенті двох представників від Києва: Андрія Іллєнка, котрий змагавася з нинішнім секретарем Київради Галиною Герегою, та Юрія Левченка, якому опонував екс-голова Шевченківського райну Віктор Пилипишин. Але якщо результат Іллєнка захистити вдалося, то на 223 окрузі не склалося.

Округ потрапив до числа тих, де ЦВК «не змогла встановити результати».

Зараз Левченко знову висунутий кандидатом. При цьому всебічну підтримку йому гарантує ВО «Батьківщина» (Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок домовились навіть про створення спільного кординаційного штабу з перевиборів на всіх п’яти округах). Крім того, підтримати єдиних кандидатів опозиції офіційно пообіцяв і Віталій Кличко.

На 223 окрузі дотримання обіцянки Кличком особливо важливе. Торік представник УДАРу Руслан Брицький обійняв тут третє місце, зібравши трохи менше 16 % голосів – і це попри те, що був для мешканців Шевченківського райну «варягом» (перед цим він працював депутатом Васильківської райради, а походить взагалі зі Львівщини). Звісно, не факт, що виборці УДАРу масово проголосують за націоналіста – та все ж таки, якби не висунення Брицького, Левченко уже майже рік був би депутатом.

Водночас перед «узгодженим» Левченком постає ще більший виклик у особі екс-депутата ВР Юрія Гримчака. Соратник Юрія Луценка по нині неіснуючій «Народній самообороні», Гримчак перед минулими парламентськими виборами отримав у списку «Батьківщини» лише 91 місце, хоча за нього з-за грат просив сам екс-голова МВС. В результаті політик опинився поза парламентом і з тих часів, за його власним зізнанням, не спілкується з керівництвом «Батьківщини» (втім, у розмові з Тиждень.ua Гримчак стверджував, що причина тодішніх розходжень – не його непрохідне місце, а спроба включити в список потенційних «тушок», зокрема, Катерину Лук’янову).

Злі язики подейкують, що Гримчак свідомо йде на розпорошення опозиційного електорату в інтересах Банкової. Мовляв, екс-депутата шантажують кримінальною справою, порушеною ще за фактом безладу в сесійній залі ВР 27 квітня 2010 року, під час ратифікації «Харківських угод» з Росією. Сам же кандидат запевняє, що готовий знятися, якщо під час кампанії не побачить підтримки з боку виборців – але водночас говорить, що єдиний кандидат від опозиції в особі Левченка «вибори вже програв».

Взагалі, скандалістів на окрузі вистачатиме. Висуває свого кандидата Радикальна партія Олега Ляшка. 

«Братство» Дмитра Корчинського висуває на окрузі широко відомого у вузьких колах Аттилу Селлеї-Довженка, активіста з умовним терміном за плечима, що «уславився» участю в штурмі Київміськадміністрації (2005 р.) та влучним метанням презерватива з майонезом у мільярдера Джорджа Сороса під час візиту останнього до України.

Між тим, інтрига з кандидатом від влади на окрузі зберігається. Складно сказати, чи це буде знову Пилипишин, котрий пару тижнів тому загадково сказав журналістам, що дивиться на нинішню кампанію «як піддослідний кролик», і відтоді нічого на цю тему не коментував.

З чуток, балотування на окрузі розглядав голова спостережної ради «Київенерго» Іван Плачков. Крім того, як стало відомо Тиждень.ua, одна з соцілогічних фірм нещодавно досліджувала популярність на окрузі, серед інших потенційних кандидатів, колишнього першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна (нещодавно переведеного «в опалу» - до Ради нацбезпеки й оборони).

Водночас цим двом та іншим подібним кандидатам нелегко буде менше ніж за два місяці «окучити» округ, в цілому налаштований проти регіоналів та всього, що з ними пов’язано. Тому ймовірною лишається поява «темної» конячки, котра не буде асціюватися з владою, а то й практикуватиме помірковано опозиційну риторику. Втім, якщо такий кандидат почне масово тішити електорат «хлібом» у вигляді якої-небудь соціальної допомоги та масштабними видовищами, з його політичною орієнтацією все буде ясно.

НА 223_МУ БУДЕ ДУЖЕ СПЕКОТНО! zlo

Скелети в комітетах

Цікава публікація в УП

Сергій Андрушко, для УП _ П'ятниця, 18 жовтня 2013, 14:18

Це ті, кого ми обираємо. Ось так вони ПРАЦЮЮТЬ. Так само вони дотримуються законів. Я знаю, що наші з Вами проблеми, крім нас самих ніякі ЧУДО-депутати вирішувати не будуть. У них з їх баблом СВОЇХ власних проблем вистачає, а ви зі своїми "дрібничками" розбирайтеся як вмієте.

Саме тому, я не обираю того, хто обіцяє "народу" золоті гори і "счастлівоє свЄтлоє будущЄЄ". Цього ми вже колись і наїлися і напилися. Тому за неокомуністів (ПРіБЮТ) я не голосуватиму навіть під дулом гармати. Гроші я зароблю сама, комфортні умови життя створюватиму спільно з моїми близькими, позитивне мислення отримаю завдяки спілкуванню зі своїми Друзями. А від ПОЛІТИКІВ мені потрібно лише одне: СТВОРІТЬ  Українцям Незалежну Українську Державу!!! 


З якою політичною силою ми зможемо цього досягти??? Висновки робіть самі!

І це хтось називає "братніми народами"???

КИЇВ 14.10.2013_________Покрова Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії

Свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається заступницею і покровителькою українських козаків.

День українського козацтва . День створення УПА




МОСКВА. 15.10.2013 _______________Курбан-байрам

Свято жертвоприношення, або Курбан-байрам, - головне свято в ісламі. Цього року  припадає на 15-17 жовтня. 

У Москві масові заворушення

У четвер 10 жовтня мешканець москові, Єгор Щербаков, повертався додому пізно ввечері разом з дівчиною. У нього виник конфлікт з невідомим ,під час бійки йому завдали удару ножем у серце. Молодий чоловік помрі.

Близько четвертої години 13 жовтня місцеві мешканціі стали збиратися на місці загибелі Єгора Щербакова, вимагаючи знайти і покарати вбивцю. Через годину агресивно налаштований натовп розгромив торговий центр " Бірюза" на Булатниківській вулиці.  ОМОН затримав найбільш активних учасників заворушень. Між бійцями ОМОНу і націоналістами почалася бійка , один із співробітників ОМОНу був легко поранений. Поліція закликала присутніх до порядку, але це не допомогло. Близько 18.30 на шляху до овочебази люди перекрили вулицю Подільських Курсантів . До будівлі бази був стягнутий ОМОН і посилені наряди поліції. Через півгодини натовпу вдалося потрапити в будівлю овочевої бази .

Весь особовий склад московської поліці їбув піднятий по тривозі за планом " Вулкан " за розпорядженням самого міністра внутрішніх справ РФ Володимира Колокольцева .

Слідчий комітет тримає справу на особливому контролі та проводить масштабні розшукові заходи. Столична поліція пообіцяла виплатити мільйон рублів за допомогу в затриманні вбивці .

До мітингувальників в Браїлів звернулися член Громадської палати Дмитро Галочкин і член Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини Володимир Шапошніков . Вони поспілкувалися з місцевими жителями , щоб з'ясувати серйозність їхніх вимог , і побоюються , щоб події в Браїліві не переросли в міжнаціональний конфлікт , передає  ІТАР - ТАСС




А от тепер виникає питання, а чи не дуже "ВЧАСНО" виник цей конфлікт між кацапами і кавказцями. Тепер кацапам не потрібна ні свобода слова, а ні перевибори пуЦькіна-перепуЦькіна, а ні мітинги на Болотній... Створений масовий образ зовнішнього ворога. Це може бути КАВКАЗЕЦЬ, або УКРАЇНЕЦЬ... Це вже не важливо. Основне, це агресія масового незадоволення спрямована на владу (пуЦькіна) "Льоґкім двіжЄнієм пуЦькіной рукі" перетворюється у аґресію, спрямовану проти мігрантів та заробітчан!!!

Початок КІНЦЯ Арсенізації Батьківщини???

Мала баЦьківщина "Батьківщини" (Дніпропетровські депутати) відтушкувалась...

Сєня - безцінний "ЛІДЕР"! Сам натушкував "Батьківщину", сам же тушок виключив... Табалові, Павелко, Сергієнко..... 

Арсеній Яценюк і його протеже Андрій Павелко.

А це цЬОця тимошенки і.........її улюбленець  Андрій Павелко.

 


А раніше були: 


Олександр і Андрій Табалови пройшли до парламенту завдяки квоті «Фронту Змін»


Віталій Немилостивий став народним депутатом завдяки грошам, а також протекції своїх бізнес-партнерів Давида Жванії та Миколи Мартиненка

Ігор Скосар. Проходження в Раду за списком пов'язують з персональною квотою Арсенія Яценюка

Роман Стаднійчук. Адвокат. До виборів був керівним партнером юридичної фірми «Немесида», Квота «Батьківщини»

Олег Канівець пройшов до парламенту за квотою Анатолія Гриценка.

Володимир Купчак квота «Батьківщини»

Василь Кравчук. Квота «Батьківщини»


Василь Кравчук. Нардеп попереднього скликання і голова Хмельницького осередку «Батьківщини»

Кембридж відкрив безкоштовні курси української

У рамках програми україністики, яка була створена в 2008 році на основі кафедри славістики Університету Кембриджу, в нинішньому навчальному році були запущені безкоштовні курси української для всіх студентів закладу.

Як повідомляється на сторінці навчального закладу, викладання української на різних рівнях складності почалося зі стартом осіннього триместру (Michaelmas Term).

Водночас на сайті кафедри вказано, що програма російської мови більше не пропонується.

Програма україністики пропонує студентам Кембриджа безкоштовно оволодіти українською мовою на трьох рівнях - початковому, середньому і просунутому.

Після проходження всіх рівнів слухачі курсів повинні глибоко розуміти українську лексику та граматику, точно використовувати слова, читати оригінальну літературу, а також розбиратися в культурі України.

У кінці року слухачі повинні скласти тест на вміння розпізнавати на слух українську мову, а також здати письмову роботу, яка перевіряє знання граматики і навички висловлювання українською.

Якщо ще хтось не знає, то ідея запровадити новий курс належала громадянину України Дмитру Фірташу. Тривалий час меценат вів переговори з керівництвом Кембриджського університету, — аби українську мову та культуру почали вивчати в одному з найпрестижніших ВИШів світу.

Далі без слів:



Про «совдепівський» мікрофон країни моксЄль - Джамала


Для виконання гімну України мені дали «совдепівський» мікрофон – Джамала


Українській співачці Джамалі дуже погано організували вихід на сцену для виконання гімну України перед боєм Володимира Кличка з Олександром Повєткіним. Про це вона розповіла в інтерв’ю Радіо Свобода, перебуваючи в Москві. Сам бій Джамала оцінює як протистояння не лише відомих спортсменів, а країн-сусідів.

– Що ви відчували, співаючи гімн України перед таким довгоочікуваним і принциповим боєм?

– Мені постійно хотілося плакати. Я на саундчек прийшла і в мене комок в горлі стояв. Це був такий якийсь стан, який важко передати словами. Ти розумієш, що це відбувається з одним з найкращих чоловіків України, нашим спортсменом, нашою гордістю, і просто бути в команді, бути на рингу – це такий стрес, від якого дух перехоплює. Я співала і одночасно боролась з почуттям, що от-от заплачу. Я намагалась всю енергію помістити в кожне слово. Звичайно, легше вийти і заспівати під фонограму, як це зробив Кобзон. При тому, що його фонограма була двадцятилітньої давності з його молодим ще голосом. Мені здається, що набагато справедливіше співати наживо. Я навіть обіграла декілька слів в гімні. Співаючи «і покажем, що ми браття», я намагалась і мімікою, і жестами закцентувати на цих словах якнайбільше уваги публіки.

– Проте за саме виконання гімну зараз Вас дещо критикують…

– Шкода, що дуже погано був організований мій вихід на сцену. Мені не пояснили, ні де камери, ні де мені стояти. Це нонсенс для заходу такого рівня. Мало того, мені ще й мікрофон тричі міняли перед виходом. Той, який мені в результаті дали, це взагалі, не побоюсь цього слова, якась совдепія. Також мені відмінили вушні монітори, бо сказали, що буде Путін.

Коли я співала, я навіть особливо ні на кого не дивилась і не бачила, хто з відомих персон був у залі. А от перед виконанням гімну до мене підійшов Віталій Кличко і дуже сильно потис руку.

– Коли після бою Володимир Кличко взяв мікрофон, щоб подякувати публіці і суперникові, публіка його освистала. Як гадаєте, чому?

– Це заздрість. Росіяни думали, що Повєткін дуже гарний боксер, і сподівались на його перемогу, тому публіка так нещиро вітала Кличка і реагувала на його слова після бою. Проте це тривало декілька хвилин. Потім усі знову говорили про Кличка як про чемпіона. Після того, як я заспівала гімн, так вийшло, що мене випадково посадили у табір Повєткіна. Там усі кричали «Повєткін» і лише я одна вболівала за Кличка. Проте неприязні я не відчувала. Більше того, десь після п’ятого раунду деякі прихильники Повєткіна казали: «Саня, здавайся. Просто лягай».

– Зараз після бою, незважаючи на програш, відбувається певна героїзація Олександра Повєткіна. Лунають репліки, що він вистояв, в той час як Кличко використовував нечесні прийоми, постійно нависав над суперником…

– Це все через постійне протистояння Росія – Україна. Газ і так далі. Звичайно, ідеальним варіантом для Росії було б, якби Повєткін переміг, але цього не відбулось, і для них це велика трагедія. Їм просто потрібно було довести, що Росія найкраща.

Попов доручив "вибити" з киян гроші на "визволителів Києва"

Цю інформацію необхідно розповсюдити негайно.

Київська влада вже дійшла краю! Головам районів було доручено ( О.Поповим) зібрати в районах грошові премії для, так званих, "визволителів Києва". Кожному ветерану у конвертах презентувати 4000 грн. А зібрати гроші з мешканців району (бюджетників). А якщо не будуть мати бажання абсолютно добровільно "ПОДЯКУВАТИ визволителям" за своє ЩАСЛИВЕ "бюджетне життя", то таких "невдячних" працівників, звісно ж можуть і звільнити...

Я прошу донести цю інформацію до журналістів. Або ми припинимо цей БЄСПРЄДЄЛ Попова, або ж нас нагинатимуть і далі.

Привітання " зиг хайль" від Януковича і реакція ФІФА

Я уважно передивилася той матч. Тепер я знаю, хто демонстрував нацистське привітання "\зиг хайль" і хто винен у рішенні ФІФА щодо України...

Нацистське привітання Віктора Хведоровича зафіксували десятки фотокамер. ( І не тільки під час футолу)І