хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

У Москві масові заворушення

У четвер 10 жовтня мешканець москові, Єгор Щербаков, повертався додому пізно ввечері разом з дівчиною. У нього виник конфлікт з невідомим ,під час бійки йому завдали удару ножем у серце. Молодий чоловік помрі.

Близько четвертої години 13 жовтня місцеві мешканціі стали збиратися на місці загибелі Єгора Щербакова, вимагаючи знайти і покарати вбивцю. Через годину агресивно налаштований натовп розгромив торговий центр " Бірюза" на Булатниківській вулиці.  ОМОН затримав найбільш активних учасників заворушень. Між бійцями ОМОНу і націоналістами почалася бійка , один із співробітників ОМОНу був легко поранений. Поліція закликала присутніх до порядку, але це не допомогло. Близько 18.30 на шляху до овочебази люди перекрили вулицю Подільських Курсантів . До будівлі бази був стягнутий ОМОН і посилені наряди поліції. Через півгодини натовпу вдалося потрапити в будівлю овочевої бази .

Весь особовий склад московської поліці їбув піднятий по тривозі за планом " Вулкан " за розпорядженням самого міністра внутрішніх справ РФ Володимира Колокольцева .

Слідчий комітет тримає справу на особливому контролі та проводить масштабні розшукові заходи. Столична поліція пообіцяла виплатити мільйон рублів за допомогу в затриманні вбивці .

До мітингувальників в Браїлів звернулися член Громадської палати Дмитро Галочкин і член Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини Володимир Шапошніков . Вони поспілкувалися з місцевими жителями , щоб з'ясувати серйозність їхніх вимог , і побоюються , щоб події в Браїліві не переросли в міжнаціональний конфлікт , передає  ІТАР - ТАСС




А от тепер виникає питання, а чи не дуже "ВЧАСНО" виник цей конфлікт між кацапами і кавказцями. Тепер кацапам не потрібна ні свобода слова, а ні перевибори пуЦькіна-перепуЦькіна, а ні мітинги на Болотній... Створений масовий образ зовнішнього ворога. Це може бути КАВКАЗЕЦЬ, або УКРАЇНЕЦЬ... Це вже не важливо. Основне, це агресія масового незадоволення спрямована на владу (пуЦькіна) "Льоґкім двіжЄнієм пуЦькіной рукі" перетворюється у аґресію, спрямовану проти мігрантів та заробітчан!!!

25

Коментарі

анонім

113.10.13, 23:42

російських націоналістів не буває

    213.10.13, 23:42

    100%!!!
    Тим більше це корелюється з тим форматом мґаПафосу, з яким було організовано вихід Повєткіна на ринг в останньому його виступі.

      313.10.13, 23:43Відповідь на 1 від анонім

      російських націоналістів не буваєБувають, тільки називаються вони шовіністами.

        анонім

        413.10.13, 23:45Відповідь на 3 від Perovdupu

        тобто не буває

          анонім

          513.10.13, 23:50Відповідь на 3 від Perovdupu

          В них російський опозиційний фашизм називається націоналізмом, російський провладний фашизм - патріотизмом, а неросійський патріотизм - націоналізмом.

            613.10.13, 23:56Відповідь на 5 від анонім

            В них російський опозиційний фашизм називається націоналізмом, російський провладний фашизм - патріотизмом, а неросійський патріотизм - націоналізмом.Тобто, нормальних людей дуже мало...

              анонім

              713.10.13, 23:59

              ФСБ має великий досвід форматування суспільних настроїв.

                814.10.13, 00:05Відповідь на 3 від Perovdupu

                російських націоналістів не буваєБувають, тільки називаються вони шовіністами.це два протилежних полюса....

                  914.10.13, 00:25Відповідь на 8 від Francisk02

                  російських націоналістів не буваєБувають, тільки називаються вони шовіністами.це два протилежних полюса....
                  В нормальних країнах - так. А в рашці все не як у людей, бо характер у них цілком загадковий

                    1014.10.13, 00:42Відповідь на 9 від Perovdupu

                    російських націоналістів не буваєБувають, тільки називаються вони шовіністами.це два протилежних полюса....В нормальних країнах - так. А в рашці все не як у людей, бо характер у них цілком загадковий еніґма...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна