Підтримати Майдан заради майбутнього наших дітей!

Я не за політиків.Це не вони нас вивели на цей Майдан. Вони, як завжди, вдало долучилися, повилазили на трибуни з промовами і...,аля-очолили подію!

Але Мені вони на Майдані не заважають. Хай піаряться (це їх робота). 

А нам він потрібен заради майбутнього наших дітей. Кілька днів заради цілого  життя у європейській Державі - це невелика ціна!!! Ми повинні дати Європі сигнал: ви підписуєте угоду не з Януковичем, а з мільйонами європейців українського походження!

Виходьте на Євромайдани по всій Україні без політичних гасел і політичної символіки не за пєтю, васю, юлю, А заради власних дітей!  

Майдан народився 22.11.2004. А що у нас 22.11.2013???

У ці хвилини на Головному Майдані країни!!!


Біля двору адміністрації президента


Майдан нарощує  потенціал  акцій на підтримку підписання асоціації між Україною та ЄС


Віра Казмірчук: Моє інтерв’ю «Експресу» - це фальшивка

У своєму бажанні спаплюжити і оббрехати відомих українських політиків та партії газета «Експрес» не гребує жодними методами. Замовні і брехливі статті - ще не весь арсенал, який використовує ця газета. Новим витком у моральному падінні «Експресу» стали підтасовані факти і навіть вигадані інтерв’ю.

Зокрема, після публікації інтерв’ю в газеті «Експрес» від 14 листопада 2013 року «Тягнибок і «ліки проти раку». Експерименти на дітях» до редакції Вголосу звернулася професор Казмірчук Віра Євстахіївна – директор Інституту імунології і алергології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця з проханням опублікувати правдиву інформацію щодо використання її імені в фальшивому інтерв’ю газеті «Експрес» та її ставлення до препарату «Україн».

Віро Євстахіївно, прошу, представтесь будь ласка і розкажіть, що Ви говорили насправді під час інтерв’ю, яке у Вас брала журналістка газети «Експрес» Світлана Мартинець.

Казмірчук Віра Євстахіївна. У 1968 році я закінчила Київський медичний університет за спеціальністю педіатрія. Зараз я працюю директором інституту імунології і алергології, який був створений в 2008 році при Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця.

У четвер 7 листопада о 17:00 до мене в кабінет увійшла журналістка Світлана Мартинець із твердженням про те, що моє чесне ім’я паплюжать в Інтернеті в контексті того, що я рекламувала препарат «Україн». Ця жінка поводила себе абсолютно некоректно, навіть брутально і висловлювала абсолютну ненависть до партії «Свобода», Олега Тягнибока та препарату «Україн».

 Я відповідала тільки на її запитання щодо препарату «Україн» як фаховий спеціаліст інституту імунології та алергології, не ганивши його. Однак, у середу, Світлана Мартинець надіслала мені текст інтерв’ю і коли я його перечитала, то жахнулася - вирвані слова з контексту і перекручена інформація. Я одразу надіслала їй лист-відповідь, що ця стаття паплюжить моє ім’я і журналістка не мала ні морального, ні юридичного права так писати. Більше того, зазначу, те, що написано в статті газети «Експрес» і надруковано як інтерв’ю зі мною, не відповідає дійсності і я буду подавати до суду за розміщення неправдивої інформації.

P.S. Після публікації в газеті Віра Казмірчук звернулась до головного редактора «Експресу» Ігоря Починка з вимогою спростувати брехливу та абсурдну інформацію та розмістити правдиве інтерв’ю. Інакше – пообіцяла подати до суду.


Ваша ХВИЛИНА МОВЧАННЯ (без слів)

The famine-genocide of Ukraine, 1932-1933.



Звільнення Тимошенко стане ганьбою для України

Звільнення Тимошенко стане ганьбою для України -Organized Crime Observatory
Виїзд Тимошенко за кордон провалить Україну в рейтингах боротьби з корупцією
Міжнародні експерти попереджають Україну про те, що звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко може стати ганьбою для країни, особливо на фоні свідчень про її причетність до міжнародних схем відмивання грошей. Президент ОСО, міжнародної неурядової організації по боротьбі з організованою злочинністю зі штаб-квартирою у Женеві Ніколас Гіаннакопулос (Nicolas Giannakopoulos):

“Ukraine should be ashamed if it releases Tymoshenko as democracies should not bow to pressure in relation to crime. Evidence from the United States points to a clear link with Pavlo Lazarenko and the laundering of money from the pockets of Ukrainians. Crime is crime and must not go unpunished.” (ТИСНУТИ)

Розкажіть про це вашим дітям!!!

В 47 державах світу відбудуться заходи з ушанування пам’яті жертв Голодомору, що засвідчить увагу міжнародної спільноти до трагічних подій 1932-1933 рр. в Україні. Зокрема, заходи пройдуть у Вашингтоні, Берліні, Москві, Оттаві та інших світових столицях.

23 листопада буде приспущено державні прапори, відбудуться жалобні заходи, в тому числі демонстрація художніх та документальних фільмів відповідної тематики, виставки архівних документів, фотоматеріалів, буде проведено круглі столи та наукові конференції.

Голодомор 1932-1933 років був геноцидом українського народу.

РОЗКАЖІТЬ ПРО ЦЕ ВАШИМ ДІТЯМ!!!

Як українців обдурюють у відділах РАГСу

ЧЕТВЕРТА ВЛАДА

17.11.2013, 22:26 tsn.ua

 Завдяки випадку вдалося отримати прецікавий папірець, яким до когось у кишеню за кожну безкоштовну довідку чи свідоцтво перетікають 10 доларів США.

Дуже неввічливим і нахабним в Україні вважається запитання до так званих олігархів та їх друзів менших – пересічних мільйонерів: "А як ви заробили стартовий капітал?" - пише у своєму блозі на tsn.ua Роман Чайка.

Колись Тетяна Чорновіл спробувала дослідити відповідь на це запитання щодо найбагатшого Ріната країни та його молодих років поневірянь і заробітчанства - то її притягли до Лондонського суду і засудили спростувати усе-усе.

Таємниці жорстоких 90-х і первинного капіталізму відійшли у секретні архіви історії разом із малиновими піджаками. Сьогодні захоплювати колишній совєтський держпром (який от уже 20 років як приватний капітал кращих людей держави) у стилі буремних 90-х може не всякий. Як мінімум на його боці має бути незалежний суд і принципова прокуратура, посильна допомога податківців, пожежників, санстанції, схвалення головного стоматолога країни, сімейне благословення і звичайно гуманітарна місія міліції із залученням добровільної дружини "тітушок" на останньому етапі перерозподілу чужого капіталу.

Традиції 90-х, які перетривали зміну тисячоліть в окремих далекосхідних заповідниках пізнього совка, завдяки ентузіастам-младореформаторам з Єнакієвської школи менеджменту знову повертаються. Але вже в масштабах усієї країни.

Стрічка щоденних новин розповідає то про успішну офензиву "тітушок" на чийсь приватний об`єкт, то гоп-стоп на дорозі серед білого дня, то про обстріл чи розстріл з автоматів тих, хто не хоче ділитися з ближнім. Рімейк "Україна-90. Перезавантаження".

Вісник державних закупівель показує, що є безпечніший шлях капіталізації – красти з бюджету через механізм без всяких тендерів.

Проста закупівля товарів і послуг в однієї "шарашкіної" контори, яка через офшор чи підставну особу приносить мільйони правильним людям. І хоча "Україна для людей", але список цих людей не гумовий. І до корита бюджету, чи "Євро-2012", чи Автодору допускають лише кращих. Тому Фортуна з мішком грошей усміхається лише винахідливим.

Ось лише одна з мільйонів схем обкрадання посполитих скромними слугами держави. Районний ЗАГС столиці. На літній спеці при вході стоять розцяцьковані авто прямо на тротуарах і газонах. Неподалік продають кавуни та дині.

Групи молоді під крики "гірко" розпивають шампанське та горілку прямо на капоті авто. Урочистості під Мендельсона конвеєром плинуть у залі на першому поверсі. А далі по коридору - задушливий зал очікувань. На десяти квадратних метрах зо два десятки спітнілих людей визначають чергу в кабінети № 2, 3 і 5.

На дверях першого феєричне оголошення: "відпустка".

У маленькій кімнаті з двома столами, двома кріслами і шафою, але без кондиціонера, скромна й непривітна жіночка – гвинтик державної машини надає держпослуги: виписує свідоцтва про народження.

Черга пітніє та нервує. Люди по черзі зникають за дверима на пів години, а потім з листочком вибігають, щоб згодом повернутись вже банківськими квитанціями. Черга повільно просувається.

Молодий тато з черги цікавиться у чергового відвідувача кабінету №3 куди саме той поспішає, за що саме сплачує і що за квитанції заносить у кабінет.

Виявилося - це 85 гривень за видачу свідоцтва про народження дитини. Черга загомоніла – більшість були саме новоспеченими батьками. Молодик взагалі обурився, бо десь прочитав, що видача такого свідоцтва є безкоштовною.

Лише повторне виготовлення свідоцтва на взамін втраченому має коштувати якусь суму.

Старші тітоньки заголосили, що нічого тут права качати, бо лише усім гірше буде. Що з державою не сперечаються. Що працівниця ЗАГСу зараз за такі протести взагалі закриє кабінет і піде на обідню перерву завчасно.

А молодий татко тим часом видзвонив знайомого юриста і почав розпитувати про 85 гривень за свідоцтво. Опісля переляканим тіткам і дядькам пояснив: 85 гривень він має, але справа принципу.

У союзники він покликав й автора, мовляв як тільки держтітка буде вимагати з нього 85 гривень, то він мене покличе на підмогу. Так все й сталося.

Через хвилину на заклик молодого чоловіка крізь причинені двері довелося зайти в цей державний кабінет ЗАГСу. Мобільний вже був у режимі full HD – відео. Хлопака вдруге повторив запитання, чому і за що він має платити. На ввімкнену мобільну камеру тітонька раптом усміхнулася і вперше за трудовий день ввічливо відповіла: якщо бажаєте не платити, то не платіть, а напишіть, будь-ласка, заяву про відмову від платних послуг.

І молодий тато написав.

Завдяки цьому випадку вдалося отримати прецікавий папірець, яким до когось у кишеню за кожну безкоштовну довідку чи свідоцтво перетікають 10 доларів США.

Кожному відвідувачу пропонується підписом засвідчити бажання за свої гроші отримати право написати "прохання отримати свідоцтво про державну реєстрацію" і за грошенята отримати "лікбез" і почути "консультації з питань застосування сімейного та цивільного законодавства".

Кожен знервований і спітнілий відвідувач такий папірець підписує автоматично разом з усіма іншими підписами (заява, внесення даних до єдиного держреєстру і т.д.). А вже тоді державна тітонька, яка отримала письмову згоду на "додаткові платні послуги", і відправляє бідолагу до банку саме ці додаткові послуги й оплатити. Їх розмір, до речі, ніде не зазначений.

У черзі про безкоштовність таких послуг із видачі державного свідоцтва ніхто нічого не знав, не чув, не читав. З таких клієнтів знімати "державну мзду" - раз плюнути.

Строга тітка прикрикне "захадіть па аднаму" і грюкне дверима – і вже ніхто свої права "качати" не намагається.

Душно і наближається обідня перерва у ЗАГСі… Ось така схема від районного управління юстиції у місті Києві (і не лише в Києві - ЧЕТВЕРТА ВЛАДА). З кожного по 10 доларів і все законно – адже такі додаткові платні послуги визначив постановою сам уряд і його міністерство юстиції зокрема.

За день, за найскромнішими підрахунками, не менше 30-40 чоловік проходять через цей кабінет. Щодня - не менше 300-400 доларів. За робочий тиждень вже буде десь 2000-3000 доларів з одного лише кабінету. За місяць набіжить десь під 10 тисяч зелених. І це лише одна кімнатка з двома столами і двома кріслами. А скільки таких державних жіночок у кімнатках задушних районних ЗАГСів по всій країні?!

Калькулятор змучиться рахувати цей законно-добровільний потік грошей. Колишній міністр юстиції Лавринович нам ніколи не повідомляв про такі схеми "добровільного лохотрону" від мінюсту.

Вже три роки як колишній опозиціонер Бродський розпинається про дерегуляцію, яку він творить для людей, і доступність безкоштовних "писульок" від держави для кожного.

Ото ж запитати доведеться хіба у чинного міністра регіональної юстиції товаришки Олени Лукаш: а куди йдуть ці багатотисячні потоки гривне-доларів за державні послуги і в чиї кишені капають ці окроплені потом 85 гривень з людини? Адже "Україна ж для людей", як казав колись ваш партійний патрон!

Свободівці зірвали презентацію книги? (або: БІЙТЕСЯ КРЕМЛЯДІ!)

Увечері 13 листопада представники ВО “Свобода” у київській «Книгарні Є» зірвали презентацію збірки «Український Троцький. Тексти Лева Троцького про Україну».

Співорганізатори презентації соціалістичне об’єднання «Ліва опозиція» ДЮЖЕ образилися на представників ВО "Саобода".

За їх словами, більшість провокаторів склали молоді праворадикали, деякі з яких були у традиційному для неонацистів одязі фірм Wehrwolf і Thor Steinar. Також організатори повідомляють, що від представників «Свободи» лунали заклики «поховати організаторів разом з цією книжкою», а також погрози щодо використання піротехніки і ртуті у приміщенні книгарні. Міліція прибула за 20 хвилин після початку хуліганських дій, хоча завідомо знала про подію. rofl rofl rofl "КАК СТРАШНО ЖіТЬ!"uhmylka


Увага, розшук!!! Пропав Президент!

Віктор Янукович не з'являвся у Москві і не проводив зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, незважаючи на анонс прес-служби президента України від 9 листопада.

Про це в ефірі підсумкового випуску "Вести недели" заявив ведучий Дмітрій Кісельов.

У москвинів Факел Олімпійських ігор відправили до космосу! :)

Російські космонавти Олег Котов та Сергій Рязанський винесли "символ партнерства, дружби та змагань" на космічну прогулянку у рамках підготовки до зимової Олімпіади у Сочі.

Незапалений факел винесли крізь люк Міжнародної космічної станції о 16:34 за Київським часом.

У той час МКС пролітала над територією США на висоті понад 4 тисячі кілометрів від Землі.

Історичною подією можна було спостерігати через пряму трансляцію за допомогою камер, закріплених на костюмах космонавтів та на самій станції.

Факел винесли у космос одразу по тому, як МКС вийшла з тіні.

Олімпійський символ вже двічі був у космосі: у 1996 та 2000 роках, але жодного разу його не виносили з корабля.

Як на мене, то цілком позитивна подія АЛЕ: uhmylkaпісля кількох невдалих моментів, коли Олімпійський смолоскип у московії згасав влаштовувати космічну прогулянку факелу і показувати в прямому ефірі на весь світ, це вже нагадує бій Кличка з Повєткіним... Так ПОМПЄЗНО кацапи починали...і так вкінець ОБІС----ались!

Чекаємо приколів у СОЧІ???rofl