Пацан "сказав", пацан передумав!!!

Сьогодні хАрант зробив офіційну заяву, що мітингувальників не розганятимуть...

Звісно ж ми всі повірили...

І саме тому у ці хвилини у Маріїнському парку зібрано близько 2000 тітушек! 


Леніна ЗНЕСЕНО в межах ЗАКОНУ!!!

Знесення лЄніна відбулося на виконання УКАЗУ Президента (Ющенка) № 423/2009 "Про додаткові заходи щодо увічнення пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні". Документ чинний і є обов'язковим до виконання органами влади. У ньому, зокрема, місцевим державним адміністраціям доручено вжити в установленому порядку додаткових заходів щодо демонтажу пам'ятників і пам'ятних знаків, присвячених особам, причетним до організації та здійснення голодоморів і політичних репресій в Україні.

Невиконання УКАЗУ Президента місцевою владою говорить лише про її інертність , байдужість до національної історії, відвертий  саботаж, непрофесійність та некомпетентність.

Таким чином, молоді люди, які на хвилі протестів на Евромайдані, звалили пам'ятник Леніну в центрі столиці, ВИКОНУВАЛИ роботу місцевих органів влади,  діяли в рамках українського законодавства і не можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності, зазначила вона.

Леніну КАПУТ!!!

Немає більше комуняцького символу у центрі Києва!

Слава Україні!!!


Світ кольору України.

МІСТ  Peace Bridge між містом Баффало штату Нью-Йорк і містечком Форт Ері канадської провінції Онтаріо став жовто-блакитним

Варшавський Палац культури і науки


Стадіон у Вроцлаві


Париж

Прага

Берлін

Канада, м.Едмонтон

Вашингтон

Брюсель

Барселона (Іспанія)

Мілан (Італія)

Лондон

Бостон (США)

Франкфурт (Німеччина)

Відень  (Австрія)

Я переглядаю ці фото ( і ще близько 20 різних країн світу) і розумію... МИ НЕ МАЄМО ПРАВА ПРОГРАТИ ЦЮ ВІЙНУ ЗА МАЙБУТНЄ НАШИХ ДІТЕЙ!!!


Дивися, синку, на тата!!!

Антонов Євген --- антигерой Євромайдана!!! 


Щойно “тітушки” та міліція напали на активістів руху “Відсіч”

Громадянський рух «Відсіч» на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомляє, що на його активістів скоєно напад.

««Тітушки» та міліція напали на активістів громадянського руху «Відсіч» біля на вулиці Космічної, 8, 8а, 8б, 8в. Зараз активістів б’ють, бризкають їм в обличчя газом, на одного (Артура Переверзєва) вдягли наручники і тягнуть до машини», – йдеться у повідомленні.

За останніми даними, всі активісти лишилися на місці нападу, постраждалим надається медична допомога.

Міліція інцидент наразі не коментує.

Все пропало. Паніка на Банковій

Один зі співробітників АП відправив друзям наступну смс: "Тут усі в паніці. Шукають на кого все звалити. Тому що, якщо завтра на Майдан чи Європейську площу вийде мільйон, то все пропало. І ще шукають, хто підставив Папу".

(от придурки, всі українці знають хто підставив "папу", а вони в АП не знають! hammer)


Кривава ЙОЛКА 2013-2014. Кому вона потрібна???

Більш як за місяць до Нового року комунальні служби Києва розпочали встановлення конструкцій новорічної ялинки на майдані Незалежності. А сьогодні о четвертій годині ранку комунальщики НАРЕШТІ зрозуміли, що їм встановлювати ЙОЛКУ ДУЖЕ заважають учасники Євромайдану!!!

Вони "ОПЕРАТИВНО" звернулися до МЄНТІВ, а ті, за МИТЬ телепортували до Києва загони луганського та кримського "Беркуту" !

А далі було КРИВАВЕ МІСИВО!!!

Зараз: Вихід з метро на Майдан Незалежності заблокований працівниками міліції



Весь Майдан Незалежності оточений металевим парканом по периметру. Бійці "Беркуту"зайняли майже усю площу навколо стели Незалежності.


Правоохоронці пояснюють це тим, що їм треба прибрати сміття  ( у нас тепер мЄнти прибирають сміття? то хай почнуть із СЕБЕ) і поставити ковзанку з ялинкою. А тим часом комунальні служби навколо майбутньої головної ЙОЛКИ країни  ЗМИВАЮТЬ З АСФАЛЬТА КРОВ ДІТЕЙ, які просто хотіли жити у Європі!!!

Я відмовляюся від такої ЙОЛКИ!!! 

Підтримайте. Ми маємо вимагати, щоб у цьому році КРИВАВУ ЙОЛКУ прибрали з Майдану!


Не стало Лесі Гонгадзе

На 69 році життя сьогодні, 30 листопада, після 04.00 Леся Гонгадзе відійшла у вічність, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Леся Гонгадзе була надзвичайно мужньою жінкою. Донька українського патріота, яка виховала чудового сина – справжнього захисника української національної ідеї, державності та незалежності. Сім’я Гонгадзе – це сьогодні приклад для нас усіх. Приклад справжнього патріотичного виховання. Весь Львів сумує», - зазначає міський голова Львова Андрій Садовий.

Леся Гонгадзе (Корчак) була корінною львів’янкою. Її батько Теодор Корчак був першим радіотехніком у Західній Україні. Сама Леся Гонгадзе – медик за фахом.

Місце, дата та час прощання і похорону зараз уточнюється. Буде повідомлено згодом.

Єті кАзли мЄшают нам жИть.........


Брехня російських журналістів виходить за межі допустимого.

І нам ще розповідають про можливість відновлення добросусідських відносин. А вони були???