Хто боїться тіні?







Сьогодні в Дрогобичі впало старе дерево. Був досить сильний вітер. Старе дерево не витримало та й упало. А, може, воно змучилось бути німим свідком всього, що зараз у світі відбувається? 
Слава Богу, що нікого не вбило. Дві машини постраждали. Здається, одна була застрахована.
Колись, радянські часи першим секретарем Житомирського обкому партії призначили чоловіка на прізвище Кавун. Одним з перших його кроків була вирізка старих і насадження молодих дерев у Житомирі. Для краси та безпеки жителів цього гарного міста.
А народ придумав: "Кавун боїться тіні. Тому дерева вирізує!"
Може варто пошукати того, хто боїться тіні, щоби він навів порядок зі старими деревами і висадив молоді?

Удар об землю розуму не додає

Кілька слів про справжнього полковника знайшли багато прихильників та відгуків. Тому продовжу розповідь про його приколи.
Якось запитав я у полковника:-У тебе більше 200 стрибків з парашутом. Скажи, як воно - стрибати з літака?
- Пишній удар об землі розуму не додає!- відповів полковник.
Сьогодні переглянув курс для тих, хто прагне створити власний сайт. Добре, що є такі курси. Адже  зайві безрезультатні методи наукового тику в самостійному вивченні сайтобудування розуму додають мало, а часу забирають багато.
Дізнався сам - ділюся з усіма:http://info-dvd.ru/bbm/go/mirdvd/p/webmaster

«Специальная новогодняя акция к курсу «Киберсант-Финансист»»

Уважаемые коллеги!

С 1 по 30 декабря проходит специальная промо-акция для курса «Киберсант-Финансист»

«Киберсант-Финансист» — это лучший обучающий курс для тех, кого не привлекает перспектива на старости лет оказаться в полной зависимости от пенсии и государства и кто всерьез задумывается о своем финансовом благополучии, а также благополучии своих детей и близких.

Автор курса — известный бизнес-тренер и консультант по личным финансам Александр Евстегнеев (Москва). Через курсы, тренинги, семинары, вебинары и консультации Александра прошло более 5,000 человек.

Курс «Киберсант-Финансист» вобрал в себя все лучшее и самое результативное из бизнес-практики Александра, а издательство Инфо-ДВД упаковало эти бесценные знания в формат пошагового обучающего пособия, снабдив удобными сопроводительными материалами, рабочими тетрадями, дополнительными бонусами и подарками.

http://info-dvd.ru/bbm/go/mirdvd/p/finance

В рамках специальной акции все клиенты, оплатившие диск в декабре, получают в подарок 2 тренинга Александра (аудиозаписи).

Дівчата зі зручностями!

На дереві біля факкультету української філології зустрів цікаве оголощення:
Прийму на квартиру двох дівчат з удобствами.
Тел. 2-04-13

У Дрогобичі мітинги протесту проти нового податкового кодексу

Дрогобич разом з Україною проти подлаткового кодексу!
Одні поїхали в Київ, інші приходить на площу Ринок.
Ми можемо змінити своє життя! Варто захотіти!
Фото Ігоря Фецяка.

Добився сам - добий товариша!


Є у мене знайомий покловник десантних військ. Один з його постійних жартів звучить: "добився сам - добий товариша!"
Дотримуючись цього принципу, розповідаю своїм друзям, що вивчаю курси видавництва "Інфо-ДВД". Дізнався багато цікавого і корисного. Частину вже використовую на практиці. Є добрі результати.
 Викладаю адресу. http://info-dvd.ru/bbm/go/mirdvd/a
Тільбки від ВІас залеждить, чяи Ви скористаєтесь, чи залишитесь у зоні комфорту.
Щоби щось змінилось треба самому змінитись.

Віталій Кличко у Трускавці











На передодні виборів до місцевих рад Віталй Кличко побував у Трускавці і представив команду партії "Удар".
Говорив щиро і народ вірив йому.

У Дрогобичі, як і по Україні, мітинги проти Податкового кодексу

Підприємці з всієї України 4-5 листопада вийшли з пікетами під стіни ВР  та обласних і місцевих адміністрацій.   Вимога  одна -  накласти мораторій на розгляд урядового проекту Податкового кодексу, який загрожує знищити малий і середній бізнес.

Зі Львова 3 листопада підприємці рушили на Київ, там під стінами ВР вимагали розробити новий кодекс за широкої участі фахівців, підприємців та громадськості. Своїх колег  підприємці закликали 4та 5 листопада вийти з аналогічними акціями протесту під стіни місцевих адміністрації. У  Дрогобичі, 4 листопада, кілька сотень підприємців зібрались під стінами Ратуші, здебільшого це були підприємці, що ведуть торгівлю на Дрогобицькому ринку.  Люди вимагали переглянути  проект Податкового кодексу та не заганяти їхній бізнес  у тінь. 

Основною вимогою було не змінювати нічого в оподаткуванні та регулюванні підприємницької діяльності до закінчення кризи та приймати будь-які рішення за результатами всенародного обговорення.  Акція проходила мирно. Мітингуючі  домовились об’єднатись і відправити делегації в Київ на 16 листопада до Верховної ради на момент можливого прийняття податкового кодексу.   Люди готові відстояти своє майбутнє і готові розпочати безстрокову загальноукраїнську акцію протесту. Нагадаємо,   7 жовтня Податковий кодекс   було прийнято у першому читанні. 

Знайомство через Інтернет

Багато віртуальних друзів  в Інтернеті є у мене, як у багатьох із вас.

Це цікава і нова форма спілкування. Особливо в соціальних мережах.

Для більшої довіри і спрощення контактів люди залишають на своїх сторінках телефони, адреси проживання, скайп…

Минулого місяця до мене зателефонувала  жіночка з приємним голосом і повідомила, що вона у Трускавці.  А оскільки мої друзі в інтернетпросторі, то вона хоче ближче познайомитись. Якщо у мене є бажання та змога, то можемо випити кави у Трускавці.

Вгадайте за три рази що я зробив? Спочатку зайшов в Інтернет  і вичитав про неї все, що тільки знайшов. Це ще більше підсилило бажання зустрітись. Тоді ще телефонував і домовився про зустріч.

Вікторія виявилась набагато приємнішою співрозмовницею, ніж через мережу. А ще ми вирішити розпочати спільний бізнес проект в мережі.

Через кілька днів після наших зустрічей на курорті Вікторія поїхала додому, а мені зателефонував мій віртуальний бізнес-партнер із Кривого Рогу. Віталій з дружиною приїхав у Східницю на відпочинок. Звичайно, я скористався нагодою і побував у них в гостях. 

Потім ми спільно  з’їздили в Львів на бізнес зустріч, де були люди з шести міст України.

З Віталієм зустрічались часто і кожен раз робили наступний крок до створення і розкрути мого та його бізнесу в Інтернеті. 

Я в основному вчився теорії і практики. За кілька наших зустрічей навчився більше, ніж за місяці самостійного навчання в мережі. Кому цікаво, можете глянути, що з цього вийшло:http://vasylmirchuk.com/

Варто взяти на озброєння: якщо їдеш в інший край, подивись, хто із твоїх віртуальних друзів там проживає. Ї нагода зустрітись із ними і перевести знайомство і дружбу на вищий рівень.

Цікавий бізнес!

Багато часу проводжу в Інтернеті.  Отримую досить багато пропозицій про співпрацю.Часто повторюються ті самі пропозиції від різних осіб. А не так давно – в квітні місяці Лена Ушакова з Росії запропонувала розглянути пропозицію щодо бізнесу із компанію «Манлура». Для реєстрації не треба було вкладати грошей. Тому погодився. Лена сама мене зареєструвала. Час йде невпинно. І щотижня мені приходять листи з компанії про те, як просувається мій  кар’єрний ріст.

Звітують вони переді мною скільки грошей заробила моя команда. Адже в цій компанії цікавий спосіб реєстрації. Всі люди, які реєструються після тебе, утворюють твою команду. Відповідно ти можеш отримати комісійну винагороду за роботу команди з цілого світу. Коли суми були малими, то  не звертав уваги. А коли перейшли меду п’яти тисяч вічно зелених, тоді швидко знайшов контакти до Лени.

У мене до Лени булло два запитання:

1.     Чи правда те, що пишуть мені?

2.     Якщо все так і є, то як отримати свої комісійні:

Залишаю Вам варіанти відповідей. Обговоримо версії.

Подивимось, хто і що про все це думає і хто буде правий в кінцевому результаті.

А для нетерплячих даю посилання на мій сайт в цій компанії.

http://mivasily.mandurarep.com