хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Знайомство через Інтернет

Багато віртуальних друзів  в Інтернеті є у мене, як у багатьох із вас.

Це цікава і нова форма спілкування. Особливо в соціальних мережах.

Для більшої довіри і спрощення контактів люди залишають на своїх сторінках телефони, адреси проживання, скайп…

Минулого місяця до мене зателефонувала  жіночка з приємним голосом і повідомила, що вона у Трускавці.  А оскільки мої друзі в інтернетпросторі, то вона хоче ближче познайомитись. Якщо у мене є бажання та змога, то можемо випити кави у Трускавці.

Вгадайте за три рази що я зробив? Спочатку зайшов в Інтернет  і вичитав про неї все, що тільки знайшов. Це ще більше підсилило бажання зустрітись. Тоді ще телефонував і домовився про зустріч.

Вікторія виявилась набагато приємнішою співрозмовницею, ніж через мережу. А ще ми вирішити розпочати спільний бізнес проект в мережі.

Через кілька днів після наших зустрічей на курорті Вікторія поїхала додому, а мені зателефонував мій віртуальний бізнес-партнер із Кривого Рогу. Віталій з дружиною приїхав у Східницю на відпочинок. Звичайно, я скористався нагодою і побував у них в гостях. 

Потім ми спільно  з’їздили в Львів на бізнес зустріч, де були люди з шести міст України.

З Віталієм зустрічались часто і кожен раз робили наступний крок до створення і розкрути мого та його бізнесу в Інтернеті. 

Я в основному вчився теорії і практики. За кілька наших зустрічей навчився більше, ніж за місяці самостійного навчання в мережі. Кому цікаво, можете глянути, що з цього вийшло:http://vasylmirchuk.com/

Варто взяти на озброєння: якщо їдеш в інший край, подивись, хто із твоїх віртуальних друзів там проживає. Ї нагода зустрітись із ними і перевести знайомство і дружбу на вищий рівень.

6

Коментарі

130.09.10, 11:22

Ідея цікава, але ж не кожне знайомство... Близьке, я маю на увазі... Може виявитися приємним.

    230.09.10, 11:55Відповідь на 1 від N 47-ий

    Згоден. Але і не потрібно, щоби кожне. Варто мати кілька друзів. Для бізнесу в інтернеті по цій програмі достатньо мати 5 активних партнерів. І допомогти кожному з них знайти і навчити також 5 партнерів.