Відпочинок в Трускавці за зниженими цінами!

Скористайтеся унікальною нагодоювідпочинку в Трускавці за зниженими цінами!

Світова пандемія коронавірусу заставляє людство поставити життя на паузу. Однак, кожен може використати цю паузу по-своєму. Як кажуть, коли життя піднесло вам лимони – зробіть із них лимонад.  Так і в ситуації із пандемією – використовуйте карантин із максимально користю для себе та сім’ї. Проводьте час з родиною, спілкуйтеся з друзями, виконуйте фізичні вправи, займіться творчістю, багато читайте та гуляйте на свіжому повітрі.

лікування та відпочинок у Трускавці А ще в період, коли кордони на замку,  варто зосередитися на внутрішньому туризмі, щоб краще пізнати свою країну. Найкраще рішення – релакс  у спокійному курортному Трускавці, де одночасно поєднано комфорт, лікування та  відпочинок.

Медики наголошують, що саме зараз, як ніколи, потрібно зміцнювати свій імунітет, адже це найкращий спосіб вберегтися від коронавірусу. На допомогу на курорті вам прийде трускавецька «Нафтуся» та цілюще, кришталево чисте гірське повітря, мальовничі краєвиди і спокійний ритм життя курорту. Прогулянки у весняному курортному парку піднімуть вам настрій та подарують відчуття гармонії із навколишнім світом. Тут ви віднайдете умиротворення та забудете про всі проблеми сучасного світу.

А ще, що дуже важливо, що в цей період різко знизилися ціни на проживання в Трускавці, ряд готелів заявили про знижки до 20%, але є й такі, які знизили ціну удвічі. Медичні заклади працюють у звичайному режимі, однак засоби безпеки посилено, при вході перевіряють температуру тіла. Міський транспорт теж курсує.

А також працює бювет мінеральних вод,  проводяться концерти у Палаці культури ім.Т.Шевченка і дискотеки у клубі “Шайба”. Людям, які приїхали на відпочинок у Трускавець, пропонують на вибір одно або кількаденні екскурсії Західною Україною.

Комунальні служби регулярно проводять дезінфекційні засоби на вулицях міста, поручнів та крісел і лавок у громадських місцях, автобусних зупинках тощо. Проводять ретельну дезінфекцію і в громадському транспорті.  В санаторіях, лікарнях, готелях, пансіонатах, закладах громадського харчування та центральному бюветі мінеральних вод – всюди вдаються до суворих протиепідемічних засобів. Про безпеку перебування гостей у Трускавці дбають посилено. Водночас, ці заходи не створюють дискомфорту для відпочивальників.

Тож, не баріться і замовляйте відпочинок у Трускавці уже сьогодні, адже така можливість буває раз на десятки років!

Обрати оптимальне рішення «ціна-якість» –  як завжди, допоможуть наші менеджери.

Приїжджайте у Трускавець і нехай весь світ зачекає! 

Трускавець як порятунок від коронавірусу

Єдиний спосіб боротьби організму із коронавірусом – міцний імунітет.Зміцнення імунітету в Трускавці

Зміцнення імунітету та лікування в ТрускавціСпалах невідомої досі хвороби коронавірусу в Китаї, та оголошена ВООЗ пандемія привертає увагу до теми імунітету організму. І виникає багато цікавих запитань. Чому одні люди більш схильні до захворювань на грип, ГРВІ, вірусні та бактеріальні захворювання, а інші ні? Чому в одних імунітет сильніший, хоча вони не виглядають на суперменів-силачів, а інші підхоплюють всілякі інфекції, лиш вийшовши за поріг? І найголовніше – як зміцнити свій імунітет?

Наші предки не знали слів «імунітет», «вірус», «профілактика». Але вони знали, що є певні цілющі джерела, які не просто лікують різні хвороби, а й запобігають їм. Одна з таких лікувальних вод, яку ще називають «королевою мінеральних вод», є трускавецька «Нафтуся». Окрім її сечогінної та протизапальної дії науковці дослідили імуномоделюючу, імунопротекторну та імунотропну властивості цієї цілющої води. Особливість «Нафтусі» в тому, що вона не звичайна мінеральна вода (насправді мінералів у ній не так багато), а біоактивна вода з вмістом органічних речовин, поєднання яких є унікальним, тобто більше ніде в світі не зустрічається. Хто п`є «Нафтусю», той менше хворіє, а хто регулярно вживає цю чудодійну воду, тому ніякий коронавірус не страшний.

Але все ж багато людей, котрі приїжджають до Трускавця вперше, вже мають на своєму «балансі» різні хвороби, а то й цілі «букети» захворювань. Як розібратися з тим що саме лікують у Трускавці і якими методами? В цьому допоможе гід – сайт Gloria-tour.com 

Наші менеджери не тільки допоможуть вибрати кращий санаторій чи готель за категорією «ціна-якість», але й детально розкажуть про лікування печінки (дивись тут), підшлункової залози (знову стаття від «Глорії-Тур»), ожиріння (розповідь про популярні методики лікування) та інші захворювання.

Також Gloria-Tour розповість про те, як вода «Броніслава» лікує захворювання верхніх дихальних шляхів, як здійснити профілактику чи лікування цукрового діабету (І-ІІ ст.) та запропонує широкий вибір вілл, готелів, санаторіїв та апартаментів у приватному секторі.

Зміцнення імунітету та відпочинок в ТрускавціТрускавець – унікальний курорт, який прекрасний у всі пори року, тут сезон не закінчується ніколи. Казкова феєрія бойківського Різдва, весняні великодні дзвони, гаївки та маївки, літні фестивалі та вуличні розваги, і просто заворожуюча золота осінь – кожна пора вносить свій неповторний штрих у багату палітру розваг на курорті.

Але при цьому всьому слід пам’ятати, що розваги, відпочинок – це супутнє, додаткове. Найголовніше ж у Трускавці – це здоров`я. Недарма Трускавець ще називають «містом здоров`я». А Gloria-Tour стане Вашим гідом у цьому місті здоров`я.

Ми  підкажемо Вам місця, де Ви залишите назавжди свої хвороби та набудете міцного імунітету. І тоді ніякі коронавіруси не страшні…

А на завершення кінець  даємо  кілька корисних порад, що реально можна зробити для зміцнення імунної системи уже сьогодні. 

Найпершим і найважливішим кроком до підвищення імунітету є здоровий спосіб життя. Кожна частина вашого тіла, зокрема імунна система, працюватиме краще, коли ви підтримаєте її здоровими звичками:

  • не паліть;
  • регулярно вживайте фрукти й овочі;
  • більше рухайтесь;
  • частіше бувайте на свіжому повітрі;
  • підтримуйте здорову масу тіла;
  • не зловживайте алкогольними напоями;
  • достатньо спіть;
  • уникайте стресів.

 

Санаторії та готелі Трускавця із SPA та басейнами

Санаторії та готелі Трускавця із SPA-комплексами або басейнами

Ось і настала довгоочікувана весна! Приємно і корисно розслабитися після трудових буднів  та сірої зими на курорті можна як в шикарних SPA-центрах, так і в звичайних, але комфортних басейнах із сауною – все на Ваш смак, бажання та гаманець.  SPA-процедури чудово відновлюють сили, повертають енергію, дарують здоров’я та красу Вашому тілу. Навіть звичайне плавання у басейні піде на користь.

Нас часто запитують: В яких санаторіях та готелях є басейн і SPA?

Ми  підібрали для Вас перелік санаторіїв та готелів, на території яких діють SPA-комплекси або басейни.

Варто зазначити, що є SPA, куди може вільно потрапити будь-хто, придбавши абонемент,  однак в деяких санаторіях відвідувати SPA-зону можуть виключно гості.

Комплекс “Luxury Resort Женева”

басейни та СПА Трускавця 03«Royal SPA & Wellness Center» – один з найбільших СПА-комплексів Західної України.  Тут є 11 басейнів. Спортивний басейн 25х10 м, глибина 140 см. Температура води 25-27°C. Зовнішній відкритий басейн з гідромасажем та 2 гейзерами. Глибина басейну 150 см. Також  2 басейни з водою Мертвого моря і дитячий басейн. Крім цього,є 20 видів парних і саун. Є аква-бар та комфортна відпочинкова зона. Послугами СПА-центру користуються відпочиваючі готельного комплексу Luxury Resort Geneva (корпуси “Royal Grand”, “Променад”, “Цезар” та “Женева”), а також всі охочі, придбавши абонемент.

Санаторій «Молдова»

Спортивно-оздоровчий центр «MOLDOVA Wellness&SPA» має велswimming pools and SPA Truskavets 01икий плавальний басейн (20х10 м, глибина 1,3-1,6 м) дитячий (глибина 0,6 м) та  контрастний з солями Мертвого моря (темп. 42°C), джакузі на 7 місць, 3 види гідромасажу. Банний комплекс  – російська баня, альпійська лазня “Краксен”, фінська сауна, аромо-сауни, турецької лазні “Хамам”, інфрачервоної сауни, контрастні душі. Широкий вибір масажних і  косметологічних процедур. При басейні функціонують  бари. Варто зазначити, що вирізняється СПА «Молдова» наявністю проєктора, який транслює фільми на гігантську стіну-екран. Перебування, окрім гостей санаторію, можливе всім охочим за абонементом.

Готель “Mirotel Resort&Spa”

swimming pools and SPA Truskavets 02На території СПА-центру  знаходиться спортивний басейн – 25 м в довжину і глибиною від 160 до 240 см з температурою води 25-27°C. Також є 2 басейни довжиною 9 і 12 м з температурою води близько 27-29°C і 4 ванни джакузі з температурою води 27°C і 34°C. Діє 4 види саун: інфрачервона та фінська сауни, римська парна, російська лазня. Дитячий басейн з водоспадом, гіркою та аксесуарами для розваг. Фіто-бар з широким асортиментом соків-фреш, розслаблюючого чаю, кисневих пінок і коктейлів.

 

 СПА-центр «Мед-Палас».

басейни та СПА Трускавця 01Діють  2 басейни, ванни-джакузі, 4 види саун(фінська. римська, російська, інфрачервона), тренажерний зал та солярій, а також фіто-бар. Є  косметологічні процедури  ( понад 40 видів для шкіри обличчя та понад 30 для тіла), а також тайський масаж. Перевагою «Мед-Паласу» є зручне розташування в центральній частині курорту Трускавець. Відвідувати СПА можна за абонементом.

 

Санаторій “Ріксос Прикарпаття”

swimming pools and SPA Truskavets 2Басейн у “Ріксос Прикарпаття” загальною площею 500 кв.м., глибина від 140 до 170 см. Температура води 27-30°C. Це не просто басейн – це цілий комплекс з штучними водоспадами, джакузі та саунами. Літні місяці тут працює відкрита аквазона з доріжками для плавання (довжина доріжок 25 метрів) і гірками. Глибина басейна від 135 до 150 см. Температура води 27-30°C. Також є басейн для дітей. Тут вас чекають: російська лазня, фінська сауна і східний хамам.  Відвідування можливе тільки для гостей готелю.

 

Лікувально-оздоровчий комплекс «Шале-Грааль». Гордість СПА-комплексу – Центр банних культур. Тут діє басейн шириною 20 м, глибина 150 см, особливість – потрійна система очищення води, яка проводиться цілодобово. Є джакузі, турецька та римська лазні, фінська сауна , інфрачервона сауна та російська лазня, весь комплекс спортивно-оздоровчих процедур, включаючи масажі і косметологічний догляд за обличчям і тілом. У фітобарі пропонують широкий вибір кисневих коктейлів, фіточаїв та  кисневу терапію.

«Green Park Hotel» – найновіший з готелів, повністю відповідає європейським стандартам. У  круговому басейні з водоспадом проводяться заняття з аквааеробіки. У вартість проживання включено відвідування саун. СПА -центр пропонує понад 30 видів процедур, а саме: гідромасажні ванни, трав’яні і молочні ванни, лікувальні масажі, дитячі масажі, обгортання, озокерит, магнітотерапія, послуги  косметолога.

Санаторій “Карпати”

Спортивний басейн в готельно-курортному комплексі “Карпати” має 3 доріжки довжиною 25 м. Глибина від 160 до 240 см. Температура води 25-27°C. Також є маленький басейн для дітей та фінська і турецькі сауни.

Готель “Лісова пісня”

СПА-центр курортного готелю “Лісова пісня” пропонує своїм відпочивальникам басейн довжиною 14 м  з потужним потоком води, глибина 150 см. Температура води 25-27°C. Також є контрастний басейн, сауни і релакс-кімната.

Санаторій “Шахтар”

Басейн в санаторії “Шахтар” має довжину 18 метрів, глибина 150 см. Температура води 25-27°C. За додаткову плату є можливість відвідувати сауни.

Готель “Свитязь”

СПА-центр готелю пропонує басейн 10х5 метрів, глибина 140 см. Температура води 25-27°С. Також є джакузі на 6 персон, фінська сауна і римська парна.

Санаторій «Кришталевий палац»

Басейн і сауна.

Санаторій “Вернигора”

Санаторій “Вернигора”, який знаходиться всього в 5-ти км. від Трускавця має великий басейн 20х8 метрів, глибина 150 см. Басейн з підігрівом і сучасною системою очищення. Для дітей є маленький басейн розміром 3х3 метри, глибина 50 см.

Санаторій «Віктор»

Пропонує своїм гостям невеликий аква-комплекс: басейн із сауною для релаксу.

Ось ви дізнались яких санаторіях та готелях є басейн і SPA. якщо ви побували в цих санаторіях і готелях, то поділіться своїми враженнями. Щоб допомогти іншим дізнатись де краще відвідати басейн чи СПА.

Ресторан «Старий Дуб»

Готельно-ресторанний комплекс «Старий Дуб» пропонує комфортний та смачний  відпочинок у Трускавці. До Ваших послуг ресторан «Старий Дуб», пропонує широкий вибір страв карпатської та європейської кухні, а також Лоббі-Бар, де Ви зможете покуштувати смачні десерти, випити запашної кави, карпатського чаю та скуштувати страви з меню A La Carte. Також  для максимального комфорту до Ваших послуг  служба обслуговування ROOM SERVISE - доставка їжі та напоїв в номер.

Харчування для дітей від 4-ох до 7-ми років 

  • Сніданок - 80 грн
  • Обід - 100 грн
  • Вечеря - 100 грн

Харчування дітей від 7-ми до 12-років

  • Сніданок - 120 грн
  • Обід - 150 грн
  • Вечеря - 150 грн

Харчування для дорослих та дітей від 12-ти років

  • Сніданок - 150 грн
  • Обід - 200 грн
  • Вечеря - 200 грн

Діти до 4-ох років харчуються безкоштовно при умові придбання харчування дорослими.

Dsc 00786

Ресторан Старий Дуб у Трускавці

Готельно-ресторанний комплекс «Старий Дуб» пропонує комфортний та смачний  відпочинок у Трускавці. До Ваших послуг ресторан «Старий Дуб», пропонує широкий вибір страв карпатської та європейської кухні, а також Лоббі-Бар, де Ви зможете покуштувати смачні десерти, випити запашної кави, карпатського чаю та скуштувати страви з меню A La Carte. Також  для максимального комфорту до Ваших послуг  служба обслуговування ROOM SERVISE - доставка їжі та напоїв в номер.

Харчування для дітей від 4-ох до 7-ми років 

  • Сніданок - 80 грн
  • Обід - 100 грн
  • Вечеря - 100 грн

Харчування дітей від 7-ми до 12-років

  • Сніданок - 120 грн
  • Обід - 150 грн
  • Вечеря - 150 грн

Харчування для дорослих та дітей від 12-ти років

  • Сніданок - 150 грн
  • Обід - 200 грн
  • Вечеря - 200 грн

Діти до 4-ох років харчуються безкоштовно при умові придбання харчування дорослими

Dsc 00786

.



Лікування і відпочинок в Трускавці

ПОПУЛЯРНІ ГОТЕЛІ, САНАТОРІЇ, ВІЛЛИ ТРУСКАВЦЯ
Готелі Трускавця
Готель «Сані» розташований на відстані 150 метрів від бювету мінеральних вод курорту Трускавець. У готелі 13 ...
санаторій Карпати Трускавець 1
Санаторії
Санаторій «Карпати» (Трускавець) по праву вважається одним з кращих. Факторів, які цьому сприяють, маса: ландшафтний парк, ...
vidpochynok ta likuvannya u Truskavtsi
Блог про Трускавець
Трускавецька сіль «Барбара» - одна з найкращих лікувальних солей Європи! А ще вона допоможе подолати наслідки ...
ВІЛЛИ
Вілла «Вікторія» - це справжній пам'ятник архітектури 19 століття, будівля була побудована в 1843р. Вілла знаходиться ...
Вілла "Жасмин" була заснована в 2007 році - це триповерхова будівля, яка налічує 24 місця. На віллі ...
вілла Роксолана Трускавець
Вілла "Роксолана" розташована в центральній частині курорту Трускавець, в 10 хвилинах від верхнього бювету мінеральних вод, поруч ...

Готель Маріот Медікал Центр у Трускавці

Готель Маріот Медікал Центр
номери від 630 грн.

prev
next

“Маріот Медікал Центр” – це затишний готель, розташований в центрі Трускавця. Розташований на відстані 1,5 км від автовокзалу; 1 км від залізничного вокзалу – ; до центрального бювету № 1 курорту Трускавець – 200 м.

У готелі є 30 комфортабельних номерів різної категорії: одно- та двомісних номерів категорії стандарт, 9 номерів категорії “напівлюкс” та 2 номери категорії “люкс

Додаткові послуги:

– автомобільна стоянка
– конференц зал
– ресторан «Централь»
– сауна та косметологічний кабінет
– дитячий майданчик
– WiFi

У вартість входить:

Проживання
Консультація лікаря
WiFi на всій території готелю

При заїзді також оплачується курортний збір в розмірі 1% від проживання – згідно Податкового Кодексу України

Готель Набі у Трускавці

Готель Набі
номери від 450 грн.

prev
next

Готель «Набі» розташований в 150 метрах від центрального бювету мінеральних вод – «Нафтуся», «Маруся» і «Софія».

У готелі 13 комфортабельних номерів вісім з яких –стандарт, три –напів-люкса та два люкса.

На території готелю передбачена автостоянка.

Проживання дітей до 6-ти років безкоштовно.

Додаткове місце– 80 грн. на добу.

У тариф розміщення харчування не входить

Готель Сенатор у Трускавці

Готель Сенатор
номери від 795 грн.
prev
next

Готель «Сенатор» розташований в самому центрі міста Трускавець, всього у 250 м від бювету мінеральних вод. Цей сучасний готель має дуже вдале розміщення в курортному місті.

Готель Сенатор ідеально підійде для тих, хто запланував лікування та відпочинок у Трускавці.

Додаткові послуги:

– ресторан;
– прання та прасування;
– доступ до мережі Інтернет;
– обслуговування в номерах;
– сейфи;
– піднесення багажу при поселенні та виселенні;
– доставлення повідомлень та іншої кореспонденції.
– паркова для машин.

Розрахунковий час – 12:00.