Готельно-Оздоровчий комплекс «Старий Дуб»

Готель Старий дуб

Лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб» розташований у лісопарковій зоні курортного Трускавця, із двох сторін оточений дубовим мішаним лісом.
Безпосередньо із території можна потрапити в чарівний світ карпатської природи, де із-за кожного дерева за Вами може спостерігати пара чиїхось допитливих оченят: чи то білка шукала минулорічні горішки, чи заєць поспішав кудись у своїх справах, а, може, й їжак. А тепер вони причаїлися і уважно стежать за гостями їхніх володінь.

Очевидці розповідають, що кілька десятиліть тому сюди часто навідувалася дика свиня із малими дитинчатами, щоб поласувати жолудями. Так-так, відразу за огорожею «Старого дуба» починається справжнісінький ліс! Мелодійні трелі лісового птаства тут стартують, ледь сонце торкнеться верховіття старих дубів, (а літом - ще до його сходу!) і не вщухають аж до пізнього вечора.

Але не тільки природа приваблює сюди відпочивальників. У лікувально-оздоровчому комплексі «Старий дуб» створені всі умови для найкомфортнішого відпочинку із широким спектром медичних послуг.

Капітально відремонтований та оснащений новим обладнанням сучасний заклад має вже й чималу історію. Він побудований ще далекого 1974 року на місці однойменної колиби спеціально для візиту в Трускавець генсека колишнього СРСР Леоніда Брєжнєва. Пізніше довгий час пансіонат «Старий дуб» служив навчальною базою для працівників харчової промисловості.

Теперішній, відреставрований та добудований, Лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб» відновив свою діяльність у 2019 році. Дотримано стиль добудови, збережена назва колишнього пансіонату. А ще назву креативно показано у брендингу - зображення крислатого старого дуба гармонійно вписалося у найрізноманітніші місця інтер’єру.

Родзинкою готелю є його оригінальний номерний фонд. Він налічує 84 комфортабельні номери, і, що цікаво - у цілому закладі Ви не знайдете двох однакових! Кожен номер виконаний у різному дизайні - тут Вам Париж із Ейфелевою вежею, тут бароко та хайтек. До послуг наших гостей: 1-, та 2-місні номери, 2 номери класу «люкс», решту - стандарт.

Медичний центр оснащений новим, сучасним обладнанням та укомплектований кваліфікованим персоналом. До Ваших послуг також власний бювет мінеральних вод, тренажерний зал, конференц-зал, дитячий майданчик, паркінг.

Їдальня та вишуканий ресторан, інтер’єри яких виконані в класичному стилі, пропонують відвідувачам широкий асортимент європейської кухні - від перших страв до оригінальних десертів. Також в теплу пору року трапезу можна проводити на свіжому повітрі - на території комплексу є альтанки.

У ресторані Ви можете спробувати всі види м’яса, риби, приготовлених у різний спосіб, з найніжнішими соусами, а також українські борщі, угорський бограч, випічку від шефа та ще багато смаколиків. Золотиста хрумка скоринка, соковите смачненьке м’ясо під апетитними соусами у поєднанні із різноманітними гарнірами, салатами, не залишать байдужими навіть вимогливих гурманів.

Мальовничі краєвиди, кришталево-чисте повітря, мінеральні води, пташиний щебет, у поєднанні із комфортом, якісними медичними послугами, доглянутою територією, розвинутою інфраструктурою - все це про лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб». В партнерстві із природою ми створили привабливі умови для всіх категорій наших гостей - чи то відпочинок із сім’ю, чи оздоровлення, а чи просто ділове відрядження.

Медичний центр лікувально-оздоровчого комплексу «Старий дуб» надає медичні послуги широкого спектра. Окрім цілодобового нагляду медичних сестер тут є кабінети вузькопрофільних спеціалістів:

- терапевт;

- гастроентеролог;

- педіатр;

- гінеколог;

- УЗД-кабінет.

У медичному центрі функціонує бювет із 3-разовим постачанням мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія».

- Гідропатія: усі види мінеральних ванн, гідромасаж, душ (висхідний, циркулярний, душ Шарко).

- Кабінети: озокеритотерапії, процедурний, масажний, фізпроцедурний.

- Одна з найкращих у регіоні соляна кімната; аромокімнати.

 

Мальовничі краєвиди, кришталево-чисте повітря, щебетання птахів у поєднанні із комфортом, медичними послугами - все це - Готельно-Оздоровчий комплекс «Старий Дуб».

Запрошуємо на лікування та відпочинок!

Готель «Старий Дуб» у Трускавці, двомісний номер в готелі Стари

Однокімнатний світлий  номер зі всіма зручностями передбачений на розміщення однієї або двох осіб. Кожен номер категорії стандарт оформлений у різній кольоровій гамі- тут присутня мебель   від світло-бежевих тонів  до чорно-білих. Також  номери категорії стандарт DOUBLE  передбачають просторі балкони та одне велике ліжко.Середня площа номеру складає 20м.кв.

DOUBLE BG

Трускавець знову оживає!

Трускавець: бювет та садочки відчинити,громадські перевезення відновити !

санаторий карпаты, санатории трускавца, отдых в трускавце, риксос прикарпатье, риксос трускавец, миротель трускавец, санаторий карпаты трускавец, женева трускавец, санаторії в трускавці, відпочинок трускавець, готелі в трускавці, квартири в трускавці, санаторій Карпати Трускавець, відпочинок та лікування в ТрускавціУ Трускавці відновили повноцінну роботу бювету мінеральних вод, дошкільних закладів та відновили громадські перевезення.

Таке рішення ухвалили на засіданні міської комісії ТЕБ та НС. Комісія затвердила чергові послаблення карантину для курортного міста – повідомили у Трускавецькій міській раді.

Комісія дозволила:

– з 1 серпня 2020 року відновити діяльність бювету мінеральних вод з дотримання всіх протиепідемічних вимог до відповідної діяльності, встановлених МОЗ України та Головним державним санітарним лікарем України.

– з 3 серпня 2020 року відновити роботу закладів дошкільної освіти міста та інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ) за умови дотримання тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного Державного санітарного лікаря України за № 25 від 21.05.2020 року.

– з 4 серпня 2020 року відновити здійснення спеціальних регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах за умови дотримання тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного Державного санітарного лікаря України за № 23 від 21.05.2020 року.

– скасувати заборону на роботу після 23-ї та до 7-ї години для суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів,  їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) крім діяльності з надання послуг громадського харчування та адресні доставляння замовлень і замовлень на винос.

Разом із послабленнями комісія продовжила заборону на:

– перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

– перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус, без посвідчення про взяття на облік бездомної особи;

– самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;

– проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі);

– діяльність кінотеатрів та закладів культури з наповненістю кінозалів або залів понад   50 відсотків місць у кожному окремому кінозалі або залі. Організатор заходу є відповідальним за дотримання між учасниками фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра у разі проведення заходу із розміщенням учасників стоячи;

– здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

Як намалювати красивого равлика просто, малюємо равлика, #YouTub

Як намалювати красивого равлика просто, малюємо равлика, #YouTubeKids

оп 7 готелів Трускавця для відпочинку з дітьми


відпочинок з дітьми у ТрускавціПлануєте відпочинок  з дітьми? Шукаєте санаторії чи готель, який буде відповідати потребам малюків. Ми підібрали 5 санаторіїв і готелів Трускавця, які неодмінно сподобаються, як дорослим так і дітям.

[ Читати далі ]

Санаторії Трускавця – як правильно вибрати

  • 08.07.20, 08:18
Санаторії Трускавця – як правильно вибрати

Вибираючи путівку в санаторій або готель Трускавця, варто врахувати всі фактори. Найперше – ваш діагноз, рекомендації лікаря або особисті вподобання.

Кожен заклад має свою специфіку. Одні, наприклад, орієнтуються на хвороби серця або органів травлення. Обираючи відпочинок і лікування в Трускавці, зверніть увагу на наступне:

  • Який перелік послуг пропонує заклад, який у нього рейтинг;
  • Якщо їдете з дитиною, краще вибрати санаторій або готель Трускавця, який має базу для дозвілля маленького гостя;
  • Якщо у вас проблеми із ходою або ви плануєте поїздку взимку, можна вибрати оздоровницю ближче до бювету;
  • Наявність басейну в санаторії Трускавця – важливий фактор при виборі для тих, хто любить плавати, або кому рекомендують лікарі. Найбільш популярні – «Віктор», «Молдова», «Міротель»;
  • Чи є знижки для осіб пільгових категорій, або для дітей;
  • Відгуки реальних відвідувачів про якість відпочинку;
  • Вартість у порівнянну з аналогічними пропозиціями інших готелів та санаторіїв.

Якщо потрібна допомога у виборі санаторію, готелю чи апартаментів, звертайтесь. Ми з радістю допоможемо. У нас ви зможете отримати вичерпну консультацію та купити путівку за ціною санаторію. Ми зустрінемо вас при приїзді і проведемо після закінчення відпочинку.

Багаторічний досвід дає змогу відповісти на найбільш поширені запитання:

  1. Які санаторії та готелі Трускавця мають басейн?

Басейни є в санаторіях та готелях Трускавця: КарпатиШахтарМолдова, Кришталевий Палац, ЖеневаВікторШале ГраальРіксос ПрикарпаттяМіротель, Лісова Пісня, Дніпро-Бескид.

  1. Які санаторії економкласу у Трускавці підходять для бюджетного відпочинку?

Санаторії економкласу: Кристал, Алмаз, Трускавецький (Військовий), Арніка, Дніпро-Бескид.

  1. Які санаторії та готелі Трускавця найбільш популярні?

Відгуки гостей говорять про те, що найбільшою популярністю користуються: Карпати, Шахтар, Молдова, Арніка, Еліт Дніпро, Весна.

  1. Які санаторії та готелі розташовані біля центрального бювету?

Дуже близько до центрального бювету розташовані санаторії: Кришталевий Палац, Весна, Віктор, Женева, Трускавець СБУ, Арніка, Аркада.

Курорт Трускавець – невеличке містечко. Це дає змогу менше ніж за пів години дійти пішки із санаторію, готелю чи апартаментів до центрального бювету.