Вілла Жасмин у Трускавці

Жасмин

Вілла “Жасмин” була заснована в 2007 році – це триповерхова будівля, яка налічує 24 місця.

На віллі “Жасмин” 13 номерів різних категорій: 2 номера категорії “люкс”, 1 номер – “напівлюкс”, 8 номерів категорії “стандарт”, 2 номера “одномісних”. Вілла “Жасмин” розташована за 300 метрів від центрального бювету.

Додаткові послуги:

  • Російська лазня
  • Автостоянка
  • Більярд, настільний теніс
  • Медичний центр (6 кабінетів)
  • Сауна з басейном і кімнати відпочинку
  • Кухня для самостійного приготування їжі
  • Пральня.

Розрахунковий час – 0:00-24:00.

Лікування: медичний пакет 230 грн в день.

Вілла Шоколад у Трускавці

Вілла Шоколад
номери від 200 грн.
Villa_Chocolate_Truskavets
prev
next

Вілла Шоколад відкрила свої двері для відвідувачів в березні 2009 року. Усього 100 метрів від нижнього бювету, в самому центрі курорту Трускавець.

Вілла Шоколад налічує 10 номерів: 6 номерів категорії «напівлюкс», 2 номери категорії «стандарт», 2 номери категорії «економ». Затишні номери облаштовані новими авторськими меблями. Кімнати та коридори прикрашені картинами відомих художників нашого регіону.

Додаткові послуги:

– Салон краси “Краля Studio”

– Фітнес-центр

– Паркування для автомобілів

– Сауна з басейном

– WiFi

Санаторій "Шале Грааль" Трускавець

Санаторій "Шале Грааль"
номери від 1950 грн.
Трускавець Санаторій
Трускавець Санаторій
Truskavetsʹ Sanatoriy
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 2
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 3
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 4
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 5
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 6
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 7
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
prev
next

Санаторій налічує 63 номери класу преміум. До кожного номера окремо доторкнулась рука дизайнера. У кожному номері є супутникове телебачення, а також інтернет і багато іншого. З вікон можна спостерігати за красивим видом гір.

У санаторії Шале Грааль ціни порівняно не високі. Все зроблено для того, щоб відпочинок був доступний кожному охочому. З детальною вартістю номерів можете ознайомитися на сайті.
Шале Грааль на курорті Трускавець наповнить Вас позитивними емоціями, які залишатимуться з Вами тривалий час.

Додаткові послуги:

автостоянка
Wi-Fi Інтернет
камера зберігання
екскурсійне бюро
оренда велосипедів
дитяча кімната та дитячий майданчик
басейн, тренажерний зал, фінська сауна, римська парна, турецька баня, інфрачервона сауна, джакузі,
більярд
бювет мінеральних вод
ресторан з літньою терасою,
конференц-зал,

Всі тарифи включають:

  • проживання в апартаменті на основних місцях (кількість основних місць залежить від категорії апартаменту);
  • користування SPA-центром (фінська та інфрачервона сауни з дощовим душем, російська баня з душ-відром, римська парна та хамам, басейн з джакузі, підводною течією та міні- водоспадом, контрастні ванни для ніг по Кнейпу, тренажерний зал);
  • первинну та остаточний консультації лікаря-терапевта в Медичному центрі;
  • Wi-Fi доступ до Інтернету в апартаменті, лобі, ресторані та SPA-центрі готелю;
  • користування дитячим майданчиком; користування бюветом з мінеральними водами «Нафтуся», «Содова» та «Моршинська»;
  • послуги дитячої кімнати з 9:00 до 17:00, щоденно.

Пакет B&B включає сніданок (шведська лінія) в ресторані «Теodora».

Пакет ALL включає сніданок, обід та вечерю (шведська лінія) в ресторані «Теodora».

ALL VIP включає сніданок, обід та вечерю (шведська лінія) та комплекс додаткових медичних процедур (по рекомендації лікаря).
Мінімальний термін проживання по пакету ALL VIP – 7 діб.
Для дітей до 16 років лікування по пакету ALL VIP не передбачено.

Для дітей віком до 6 років проживання в одному апартаменті з батьками, без надання додаткового місця – безкоштовне, базове курортне лікування не передбачається.
Харчування дітей до 6 років одночасно з харчуванням батьків у ресторані “Теodora” («шведська лінія») – безкоштовно.
Діти від 3 до 12 років приймаються до дитячої кімнати при наданні медичної довідки.

Паркінг – 25 грн./доба

Час заїзду – 14:00.

Розрахункова година – 12:00.

Ранній заїзд до 14:00 та пізній виїзд після 12:00 можливі за попереднім узгодженням та оплачуються в розмірі половини тарифу проживання за одну добу.

З кожного гостя додатково справляється туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання без урахування ПДВ.

 

Доступні номери у “Шале Грааль”
STANDART DOUBLE - ціна 1950 грн.

Standart double (16,7 м): двоспальне ліжко, приліжкові тумби, трюмо, стіл, крісла, телефон, фен, сейф, TV, шафа-купе, холодильник, переносна конструкція для сушіння речей прасувальна дошка, праска, балкон.

Оснащення: інтернет, телефонний зв’язок (міський, міжміський, міжнародний), кабельне телебачення, система обігріву та охолодження повітря.
Санвузол: душова кабіна та інші сантехнічні приналежності.

Фото номеру Standart double - Санаторій "Шале Грааль"
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
STANDART TWIN - ціна 2250 грн.

Standart twin (24,2м): два півтораспальні ліжка, приліжкові тумби, трюмо, стіл, 3 крісла, телефон, фен, сейф, TV, шафа-купе, холодильник, переносна конструкція для сушіння речей, прасувальна дошка, праска, балкон.

Оснащення: інтернет, телефонний зв’язок (міський, міжміський, міжнародний), кабельне телебачення, система обігріву та охолодження повітря.
Санвузол: душова кабіна та інші сантехнічні приналежності.

Фото номеру Standart twin - Санаторій "Шале Грааль"
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8

12 причин, чому ви ніколи не повинні здаватися!!!

12 причин, чому ви ніколи не повинні здаватися!!!


12 причин, чому ви ніколи не повинні здаватися!!! Руки опускаються, бажання зникає, а розум наповнюється безнадією. Знайомі відчуття? Кожен з нас переживав щось подібне, і напевно неодноразово у своєму житті. 12 універсальних порад для тих, хто стомився досягати своїх цілей – у вас все вийде. Треба лише трішки попрацювати. 1. Поки Ви живі, все можливо Єдиною поважною причиною, через яку ви можете здатися, є ваша смерть. Доки Ви живі (здорові й вільні), у Вас є вибір, щоб здійснювати спроби та досягати остаточного успіху. 2. Будьте реалістами Ймовірність освоєння чогось з першого разу дуже мала. Все вимагає часу, щоб цьому навчитися, і Ви будете робити помилки. Вчіться на них. 3. Ви сильні Ви сильніші, ніж ви думаєте. Однієї маленької невдачі недостатньо, щоб зупинити Вас в процесі досягнення своєї МЕТИ! Недостатньо буде також і 10 , і 100, і 1000 невдач. 4. Заявіть про себе Якщо Ви не хочете бути відомим, як хтось інший, то це слабкість, яка говорить про те, що Ви здаєтеся. Виходьте і показуйте себе решті світу, а також самому собі. Ви можете і досягнете того, що мали намір зробити. Ви зазнаєте невдачі тільки тоді, коли здастеся. 5. Чи хтось це вже робив раніше? Якщо хтось інший зміг зробити це, то зможете і Ви. Навіть якщо тільки одна людина в світі зуміла досягти того, чого бажаєте Ви. Це має стати достатньою причиною для Вас, щоб ніколи не здаватися. 6. Вірте в свої мрії Не зрадьте самого себе. У житті буває багато людей, які кажуть Вам, що Ви хочете досягти неможливого. Не дозволяйте нікому руйнувати свої мрії. 7. Опирайтесь на сім’ю і друзів Дозвольте людям, яких Ви любите, стати вашими натхненниками на те, щоб продовжувати наполегливо рухатися далі. Можливо, Вам потрібно буде спробувати подивитися на все з іншої точки зору, більше вчитися, більше практикуватися, але ніколи не здавайтеся . 8. Є люди в гіршому становищі, ніж Ви На світі є багато людей, які перебувають у гіршій ситуації і в гірших умовах навколишнього середовища, ніж Ви зараз. Хотіли б Ви відмовитися від пробіжки в 5 кілометрів? Подумайте про людей, які не в змозі навіть ходити, і як багато вони були б готові віддати за можливість пробігати по 5 кілометрів щодня. 9. Покращуйте наш світ Коли Ви досягнете всього, чого мали намір досягти, Ви можете використовувати свій успіх, щоб здійснювати зміни у світі або в житті окремих людей. 10. Ви заслуговуєте щастя Ніколи не дозволяйте нікому говорити Вам протилежне. Ви заслуговуєте щастя і заслуговуєте успіху. Зберігайте цей настрій і ніколи не здавайтеся, поки не досягнете свого пункту призначення. 11. Надихайте інших Служіть джерелом натхнення для інших, відмовляючись здаватися. Хтозна, що зможе зробити інша людина завдяки тому, що саме Ви ніколи не здавалися, і своїм прикладом надихнули інших не здаватися. 12. Ви вже близько Найчастіше, коли Ви відчуваєте, що хочете здатися, Ви знаходитесь так близько до того, щоб зробити величезний прорив. У будь-який момент свого часу Ви завжди перебуваєте лише на мить від успіху.

По всьому світу стала новина

По всьому світу стала новина:

Діва Марія Сина родила.

Сіном притрусила,

 В яслах положила Господнього Сина. 



У Трускавці поставили унікальний “Різдвяний вертеп” та дідуха

У Трускавці поставили унікальний “Різдвяний вертеп” та дідуха

Vertep ta didukh u Truskavtsi

12 об’ємно-просторових біблійних фігур і дідуха прикрашатимуть Трускавець в період Різдвяних свят.
Фігури заввишки у людський зріст – три царі, ангел, Ірод, звіздар та інші персонажі вертепу вирізьблені із фанери та розфарбовані. Їх встановили у курортному парку Трускавця перед бюветом мінеральних вод.
Всередині фігур встановлено ілюмінацію. Тож «Різдвяний вертеп» сяятиме трускавчанам та гостям курорту весь період свят.

 

У Трускавці поставили унікальний "Різдвяний вертеп" та дідуха Над композицією, як повідомляє сайт Трускавецької міськради, працювали графічний дизайнер, викладач кафедри графічного дизайну Львівської Національної Академії мистецтв Юрій Крукевич та скульптори Орест Дзиндра, Олег Ляхович. Декоративний дідух, який встановили всередині бювету, виконала відома мисткиня Ірина Світ.

Цілісна композиція зроблена з молодих колосків пшениці, а стовбур – з каліброваної житньої соломи. Подбали в Трускавці і про пішохідні вулиці - зокрема ліхтарі прикрасили зірницями-витинанками.

Різдвяна атмосфера у Трускавці стає з кожним роком все більш вишуканою і унікальною. Вся ця краса створена для естетичної насолоди гостей курорту.

Це продовження теми Нового року та Різдва у Трускавці.

Завітайте на свята у Трускавець та відчуйте сповна дух українського Різдва!

Новий рік та Різдво у Трускавці

Друзі, щиро вітаємо всіх із Новим 2020 роком!!!
Бажаємо міцного здоров’я, радості, добра, достатку та злагоди у Ваших домівках, мирного неба і багато світлих сонячних днів.

Замовляйте найвишуканіші страви, запрошуйте найкращих друзів і в у колі найрідніших людей із найоптимістичнішими очікуваннями у чудовому настрої зустрічайте Новий 2020 рік!
Нехай у 2020 році збуваються всі Ваші мрії, надії та сподівання!
Щиро дякуємо, що читаєте наш Блог, ну, а ми, й надалі старатимемося, щоб наша інформація була корисною та цікавою для Вас! І уже сьогодні пропонуємо ознайомитися із Програмою святкових заходів, які підготували у Відділі культури Трускавецької міської ради.

12 правил життя за версією Джордана Пітерсона

  • 23.12.19, 22:56
12 правил життя за версією Джордана Пітерсона


Готель “У Олега” – Трускавець

Готель У Олега знаходиться біля залізничного вокзалу, за 7 хв ходьби до центрального бювету курорту Трускавець.

 

У готелі “У Олега” є 10 сучасних номерів різних категорій, які розраховані на проживання 25 осіб. Відпочинок та сучасне лікування всім гостям готелю забезпечено!

Додаткові послуги:

– Екскурсійне бюро,
– Прокат гірськолижного спорядження
– Доставка їжі в номер
– Сауна з міні басейном
– Масаж в номері
– Власна лікувальна база
– Автостоянка для машин

У вартість входить:

Проживання
Стоянка для машин
Прибирання кімнат
Заміна постелі кожні 5 днів, рушників кожних 3 дні
wi fi

На першому поверсі у власному кафе Віра можна замовити комплексне 3-ох разове харчування -140 грн, або харчуватися згідно з меню

На територію готелю є власна лікувальна база.