хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Чому про відпочинок та оздоровлення у Трускавці найкраще подума

Готуймо сани влітку!Або чому про відпочинок та оздоровлення у Трускавцінайкраще подумати саме зараз

Друзі, ситуація з пандемією коронавірусу у світі поставила наше життя на паузу, однак цей  період можна використати з максимальною користю.  Зокрема, ознайомитися із тим, які недуги лікують в Трускавці, вивчити санаторії та вілли курорту, а також види розваг та послуг, які тут пропонують. А коли настане той омріяний мільйонами землян час життя без вірусу, ви вже будете знати де і як відпочити  та оздоровлюватися в Трускавці. Всю інформацію без поспіху можна отримати на нашому сайті, а також не забувайте і про наш  блог.

відпочинок та оздоровлення у Трускавці  01Хочемо зазначити, що життя в Трускавці не зупинилося. Санаторії та пансіонати, в яких уже немає відпочивальників, проводять засоби дезінфекції та генеральні прибирання, щоб до відкриття сезону бути на 100 відсотків готовими до  приймання гостей.  Однак, є й санаторії, де подовжують оздоровлюватися люди, які приїхали сюди раніше. В таких закладах особливо дбають про безпеку,  регулярно проводять дезінфекцію дезрозчинами та опромінення кварцовими лампами. На даний період часу в Трускавці та сусідніх містах не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірусну інфекцію.

Пам’ятаймо – вірус паніки страшніший за коронавірус! Менше негативних новин – краще думайте, яким чудовим буде наше життя, коли все закінчиться. Воно буде іншим, кращим, наповненим справжніми смислами і правдивими цінностями. Ми будемо безмежно цінувати дружній потиск долоні близьких нам людей. Зустріч із друзями набуде особливих барв. Ми радітимемо подуву вітру, що лагідно торкатиметься обличчя, на якому не буде маски. Наш слух радітиме навіть звичайному міському галасу, коли закінчаться регулярні радіосповіщення надзвичайних служб.

відпочинок та оздоровлення у Трускавці 02Буденна прогулянка у курортному парку даруватиме емоційне піднесення. Ми будемо цінувати справжнє життя, відчуватимемо його нові грані, тони і напівтони, які раніше,  в шаленому ритмі життя, просто не помічали. Ми трохи зменшимо оберти споживання  і повернемося обличчям до природи. А найкраще це можна буде реалізувати у Трускавці – сімейний відпочинок на лоні затишної природи із широким спектром якісних медичних послуг в поєднанні із цілющими мінеральними водами – оптимальний варіант, щоб життя заграло новими барвами.

А зараз,  поки карантин триває, хочемо нагадати вам превентивні заходи, як вберегти себе та своїх рідних. Наразі немає вакцини для захисту від SARS-CoV-2. Найкращий спосіб запобігти зараженню – уникнути впливу цього вірусу.

– уникайте близького контакту з тими, хто має гарячку або кашель;

– не торкайтеся обличчя немитими руками;

– часто мийте руки з милом чи обробляйте дезінфекційними засобами;

– ретельно готуйте їжу, зокрема м’ясо і яйця;

Запобігти поширенню інфекції можна наступним чином:

– якщо ви все ж відчули симптоми респіраторного захворювання, обмежте контакти з іншими людьми і використовуйте захисну маску для обличчя (її слід регулярно заміняти/знезаражувати);

– якщо ви відвідували країни, де зафіксовано випадки COVID-19, і протягом 2 тижнів після цього у вас виникли симптоми респіраторного захворювання, негайно зверніться по медичну допомогу;

– під час кашлю та чхання прикрийте рот і ніс зігнутим ліктем чи одноразовою серветкою, після чого викиньте серветку та вимийте руки;

– необхідно дезінфікувати поверхні, яких торкалася інфікована людина.

Нагадуємо, що до групи ризику відносять людей похилого віку, з хронічними хворобами та слабким імунітетом;  медиків та  людей, що контактували із хворими.

Після карантину виникне необхідність  у відновленні  сил організму. Коли ми вдома в самоізоляції проводимо малорухомий спосіб життя, це негативно виплине на імунітет, появляються зайві кілограми, упадок сил, апатія і навіть депресія. Курорт Трускавець відмінно справиться із подоланням цих негативних наслідків. особливо показаним буде відпочинок у Трускавця для тих, хто все ж перехворіє на Covid-19.

Будьте здорові, не хворійте і чекаємо вас у Трускавці!

2

Коментарі

128.03.20, 04:26

Двічи мені пощастило лікуватись у Трускавці - я в захваті!
Але сучасні ціни розраховані на американські гаманці