хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Відпочинок в Трускавці за зниженими цінами!

Скористайтеся унікальною нагодоювідпочинку в Трускавці за зниженими цінами!

Світова пандемія коронавірусу заставляє людство поставити життя на паузу. Однак, кожен може використати цю паузу по-своєму. Як кажуть, коли життя піднесло вам лимони – зробіть із них лимонад.  Так і в ситуації із пандемією – використовуйте карантин із максимально користю для себе та сім’ї. Проводьте час з родиною, спілкуйтеся з друзями, виконуйте фізичні вправи, займіться творчістю, багато читайте та гуляйте на свіжому повітрі.

лікування та відпочинок у Трускавці А ще в період, коли кордони на замку,  варто зосередитися на внутрішньому туризмі, щоб краще пізнати свою країну. Найкраще рішення – релакс  у спокійному курортному Трускавці, де одночасно поєднано комфорт, лікування та  відпочинок.

Медики наголошують, що саме зараз, як ніколи, потрібно зміцнювати свій імунітет, адже це найкращий спосіб вберегтися від коронавірусу. На допомогу на курорті вам прийде трускавецька «Нафтуся» та цілюще, кришталево чисте гірське повітря, мальовничі краєвиди і спокійний ритм життя курорту. Прогулянки у весняному курортному парку піднімуть вам настрій та подарують відчуття гармонії із навколишнім світом. Тут ви віднайдете умиротворення та забудете про всі проблеми сучасного світу.

А ще, що дуже важливо, що в цей період різко знизилися ціни на проживання в Трускавці, ряд готелів заявили про знижки до 20%, але є й такі, які знизили ціну удвічі. Медичні заклади працюють у звичайному режимі, однак засоби безпеки посилено, при вході перевіряють температуру тіла. Міський транспорт теж курсує.

А також працює бювет мінеральних вод,  проводяться концерти у Палаці культури ім.Т.Шевченка і дискотеки у клубі “Шайба”. Людям, які приїхали на відпочинок у Трускавець, пропонують на вибір одно або кількаденні екскурсії Західною Україною.

Комунальні служби регулярно проводять дезінфекційні засоби на вулицях міста, поручнів та крісел і лавок у громадських місцях, автобусних зупинках тощо. Проводять ретельну дезінфекцію і в громадському транспорті.  В санаторіях, лікарнях, готелях, пансіонатах, закладах громадського харчування та центральному бюветі мінеральних вод – всюди вдаються до суворих протиепідемічних засобів. Про безпеку перебування гостей у Трускавці дбають посилено. Водночас, ці заходи не створюють дискомфорту для відпочивальників.

Тож, не баріться і замовляйте відпочинок у Трускавці уже сьогодні, адже така можливість буває раз на десятки років!

Обрати оптимальне рішення «ціна-якість» –  як завжди, допоможуть наші менеджери.

Приїжджайте у Трускавець і нехай весь світ зачекає! 
0

Коментарі