хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Vir_GO

попередня
наступна

Що вам потрібно для щастя?

Хтось каже, що щастя - ...
...це здоров’я, своє та близьких, та можливість давати і дбати про когось. Але ж багато хворих, які самі можливо без чиєїсь допомоги не можуть зробити багато речей , скажуть, що вони щасливі і вчать радіти життю інших. В чому їх щастя ?
...можливо відчутті, що є хтось хто тебе любить і піклується.»Найбільше щастя в світі – впевненість в тому, що Тебе люблять. В. Гюго» Проте є люди у яких нема рідних та близьких, і вони не можуть впевнено сказати, що мають справжнього друга. Та й серед цих людей є щасливі. Вони також знаходять щастя.
...це гроші. Але хіба бідні – не щасливі? Вони звичайно не можуть собі дозволити багато того, що дозволяє собі багатий. Не пам’ятаю де почув таку фразу, що щастя не втому , щоб отримати того чого не маєш, а радіти з того що маєш. «Щастя не в тому, щоб робити завжди, що хочеш, а в тому, щоб завжди хотіти те, що робиш. Л. Толстой». 
Можна перелічити ще багато визначень, кожен щось би добавив своє, і за цитувати когось з філософів чи просто відомих особистостей. Та ця різноманітність визначення щастя показує, що ми не знаємо що це і воно нам не знайоме. Знайдуться ті хто заперечить... і правильно, ми ж щось відчуваємо, напевне не одноразово переживали ту мить радості і піднесення, яка є одиницею виміру щастя.
Щастя – це стан душі. Щастя - це коли виходиш на вулицю і не залежно від пори року і погоди для тебе весна, сонце... і в середині немов літають метелики. 
Якщо ви чуєте себе щасливим, не аналізуйте свого щастя. Це все одно, що обскубти пелюстки квітки, щоб краще бачити її красу. Хочеш бути щасливим, будь ним.
4

Коментарі

118.06.10, 20:10

"Якщо ви чуєте себе щасливим, не аналізуйте свого щастя. Це все одно, що обскубти пелюстки квітки, щоб краще бачити її красу". - Ці слова дуже гарні. Справді потрібно так мало для щастя.. та більше потрібно сил, щоб переконати себе, - що ти щаслива людина!!!!

    221.06.10, 12:48Відповідь на 1 від svetokkkk

    Дякую.Погоджуюсь з останнім твердженням, людина яка одного разу вітаючи мене побажала "Хочеш бути щасливим, будь ним." для себе не може це застосувати , і часто доводиться вказувати їй на дрібниці в її ж житі яким варто радіти.

      321.06.10, 13:21Відповідь на 2 від Vir_GO

      Мабуть, щоб збагнути своє щастя - потрібно його спочатку втратити. А в пошуках за ним, - навіть надія стане перемогою.....

        417.09.10, 20:39

        Самі пишите?

          520.09.10, 12:45Відповідь на 4 від N 47-ий

          була розмова з друзями на цю тему після чого друзі черговий сказали що мені варто писати от і написав

            Гість: lelitka

            624.09.10, 00:42

              анонім

              718.10.10, 23:07

                Гість: Таша *

                86.11.10, 13:57



                счастлив тот, кто всем доволен.
                кто умеет любить, видеть прекрасное, кто добр...
                тот, у кого в сердце живет Бог!

                  96.11.10, 14:10Відповідь на 8 від Гість: Таша *

                  хорошые слова, полностью согласен