хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Чи є життя після......пологів? ??=)))

Розмова немовлят в утробі матері. Один з них – віруючий, інший – невіруючий.  
 Невіруючий: Ти віриш в життя після пологів?  
 Віруючий: Так, звичайно. Всім зрозуміло, що життя після пологів існує. Ми тут для того, щоб стати досить сильними і готовими до того, що нас чекає потім.
  Невіруюче немовля: Це дурість! Ніякому життю після пологів бути не може! Ти можеш собі уявити, як таке життя могло б виглядати?
  Віруючий: Я не знаю всіх деталей, але я вірю, що там буде більше світла, і що ми, можливо, будемо самі ходити і є своїм ротом.
  Невіруючий: Яка нісенітниця! Неможливо ж самим ходити і їсти ротом! Це взагалі смішно! У нас є пуповина, яка нас живить. Знаєш, я хочу сказати тобі: неможливо, щоб існувало життя після пологів, тому що наше життя – пуповина – і та вже дуже коротка.  
  Віруючий: Я упевнений, що це можливо. Все буде просто трохи по-іншому. Це можна собі представити. 
  Невіруючий: Але ж звідти ще ніхто ніколи не повертався! Життя просто закінчується пологами. І взагалі, життя – це одне велике страждання в темноті.  
  Віруючий: Ні, ні! Я точно не знаю, як виглядатиме наше життя після пологів, але у будь-якому випадку, ми побачимо маму, і вона поклопочеться про нас.
  Невіруючий: Маму? Ти віриш в маму? І де ж вона знаходиться?
  Віруючий: Вона скрізь навколо нас, ми в ній перебуваємо і завдяки ній рухаємося і живемо, без неї ми просто не можемо існувати.
  Невіруючий: Повна нісенітниця! Я не бачив ніякої мами, і тому очевидно, що її просто немає.
  Віруючий: Не можу з тобою погодитися. Адже іноді, коли все навколо затихає, можна почути, як вона співає, і відчути, як вона гладить наш світ .
2

Коментарі

125.08.10, 21:48

Клас! Давно цю річ шукала. З відки це?

    225.08.10, 22:03Відповідь на 1 від konfetti-s

    діалог справді позитивний і філософський.першо джерела не знаю, сам отримав від знайомої