хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

УБН

попередня
наступна

Постмайданівське мародерство.

Давно я не писав на i.ua, але останні, буквально сьогоднішні події змушують поділитися своїми побоюваннями.
Зараз без питань можна без волі виборців захоплювати владу в містах і селах. Схема проста. Мінімально необхідні передумови - депутатство в тій або іншій місцевій раді та приналежність міського (сільського) голови до ПР або до їх союзників чи прибічників. Я не вживаю слова екс, бо майже всі регіонали у нас (Київська область) наразі екс.
Шляхом тиску та погроз місцевий голова пише заяву про відставку, секретаря ради також продавлюють залишити посаду і будь-який організатор схеми, отримавши посаду секретаря ради фактично стає керівником міста. А далі як складеться.
Таку ж схему намагаються організувати у нас у Вишневому Києво-Святошинського району Київської області. Хоч останні півроку я офіційно зареєстрований у сусідньому населеному пункті (Софіївській Борщагівці), але з Вишневим мене пов'язує проживання з 1986 року (чорнобилець) та два терміни депутатства у міській раді. Друзі, знайомі, користування інфраструктурою...
Є у місті один політик-говорун. Не акцентуватимемося на його прізвищі та попередніх "подвигах", але кілька років тому він зі своїм напарником за неучасть у виборах зі сторони опозиції продалися та отримали від голови КОДА Присяжнюка "подарунки". Напарник став заступником голови Києво-Святошинської РДА, наш герой - керівником управління комунальної власності КОДА. Перший досі на посаді (бо толковий), другому минулого року облрада висловила недовіру (як говорять знаючі - за абсолютну некомпетентність, як говорить наш "герой" - "за принципову громадську позицію"). І тепер наш "герой" вважає себе "героєм Майдану". І хоче влади шляхом реалізації описаної схеми.
Сьогодні і я, і справжні Герої Майдану нашого міста роблять все можливе, щоб наш "герой" не став керівником міста. Тим більше, що контроль над міськрадою сьогодні ж спробувала взяти одна із сотень Майдану від "УДАРу". Прикро за цим спостерігати, прикро це усвідомлювати... але застерегти потрібно.
Я впевнений, що шляхом чесних та прозорих виборів громадяни України оберуть достойних. Нині ж потрібно не допустити політичного мародерства, щоб до влади на місце регіоналів не дорвалася ще гірша за них продажна наволоч.
15

Коментарі

124.02.14, 17:10

Зараз потрібно бути особливо пильними, бо, як каже приказка "в мутній воді добре рибу ловити"......Купа пристосуванців почне розповсюджуватись з геометричною прогресією......

    224.02.14, 17:15

    За шкирку і в вікно таких "героїв" ...

      324.02.14, 18:49

      Маємо слідкувати. Зараз, як ніколи, багато залежить від нас.

        424.02.14, 18:56

        Про які чесні вибори може йти мова, якщо не поміняють ЦВК? Так ПОСПІХОМ можна втратити те, що здобуто кров'ю "Небесної сотні". Ви тільки погляньте, що тут твориться: http://blog.i.ua/user/2675316/1363059/ Хоч я "тримаю хвіст трубою", та добре знаю, які тут шлакоблочні мастодонти у виборчих комісіях нині засіли!

          524.02.14, 21:26

          То спакуйте його. Якщо є докази про "подарунки"

            Гість: Man-O-War

            625.02.14, 09:16Відповідь на 5 від Дождь!

            То спакуйте його. Якщо є докази про "подарунки"

              726.02.14, 21:03Відповідь на 5 від Дождь!

              То спакуйте його. Якщо є докази про "подарунки"Його громада міста на організованих ним же вчора зборах "розкатала по асфальту". Так що з наскоку клоун владу в місті не захопив.

                827.02.14, 13:31Відповідь на 7 від УБН

                То спакуйте його. Якщо є докази про "подарунки"Його громада міста на організованих ним же вчора зборах "розкатала по асфальту". Так що з наскоку клоун владу в місті не захопив.От і добре, і ніякої бюрократії

                  917.01.15, 13:53

                  Ваше місто, Ваша і робота!