Медицинское

  • 07.12.15, 12:25
- Что-то меня путин периодически в последнее время беспокоит...
- Прими эрдоган. Достаточно одного F16 и как рукой снимет.

Бессмысленности пост

  • 06.12.15, 18:04
Российские волонтеры.
У меня все.

Годовщина Будапештского меморандума

  • 05.12.15, 14:17


5 декабря - очередная годовщина подписания Будапештского меморандума о гарантиях безопасности Украины, по которому США, Великобритания и Россия в обмен на четвёртый в мире арсенал ядерного оружия обещали Украине целостность, неприкосновенность и защиту в случае агрессии.

Я знаю, знаю, что все очень непросто и неоднозначно, знаю. Но в рамках неоднозначности я бы подписал петицию президенту об учреждении в Украине 5 декабря нового праздника - Дня туалетной бумаги.

-- Andre Alexin

Скорочений текст Меморандуму (з вікі)

…Вітаючи приєднання України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї як держави, що не володіє ядерною зброєю, враховуючи зобов'язання України про видалення всіх ядерних озброєнь з її території у встановлені терміни, відзначаючи зміни у світі в галузі безпеки, у тому числі закінчення «холодної війни», що створили умови для глибоких скорочень ядерних сил, підтверджують наступне:

1. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки підтверджують Україні їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ поважати незалежність, суверенітет та існуючі кордони України.

2. …підтверджують їх зобов'язання утримуватися від загрози силою або її застосування проти територіальної цілісності або політичної незалежності України, і що ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України, крім цілей самооборони або яким іншим чином згідно зі Статутом Організації Об'єднаних Націй.

3. …підтверджують Україні їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ утримуватись від економічного тиску, спрямованого на те, щоб підкорити своїм власним інтересам здійснення Україною прав, притаманних її суверенітету, і таким чином забезпечити собі переваги будь-якого роду.

4. …підтверджують їх зобов'язання домагатися негайних дій Ради Безпеки ООН з надання допомоги Україні як державі-учасниці Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, що не володіє ядерною зброєю, в разі якщо Україна стане жертвою акту агресії або об'єктом погрози агресією з використанням ядерної зброї.

5. …підтверджують щодо України їх зобов'язання не застосовувати ядерну зброю проти будь-якої держави-учасника Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, що не володіє ядерною зброєю, крім випадку нападу на них, їх території або залежні території, їх збройні сили або їх союзників з боку такої держави разом з державою, яка володіє ядерною зброєю або пов'язаним з ним союзною угодою.

6. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучені Штати Америки і Україна будуть проводити консультації у випадку виникнення ситуації, внаслідок якої постає питання стосовно цих зобов'язань.

Цей Меморандум буде застосованим з моменту підписання. Підписано у чотирьох примірниках, які мають однакову силу англійською, російською та українською мовами.

м. Будапешт, 5 грудня 1994

(підписи) Л. Кучма, Б. Єльцин, Дж. Мейджор, Б. Клінтон

Ялта. Электричество.

Кум скинул фотку из Ялты.
после запуска первой нитки энергомоста город снова заиграл красками
возобновилась культурная жизнь:


Возя

  • 01.12.15, 23:30


и каментыыыы:

Andrew Yakovenko Аннексей особо прекрасен тем, что он Аня
Like · 2 · 6 hrs
Lana Sedor
Lana Sedor или Ксеня
Like · 3 · 5 hrs
Владимир Печерога
Владимир Печерога Пару лет назад придумал имя Даздрапут. Правнук Даздрапермы ))
Like · 6 · 3 hrs
Арсений Зинченко
Арсений Зинченко Возя - феерично!
Like · 1 · 2 hrs
Lana Goldina
Lana Goldina Возя- это для кота.

Не заблудись, солдат!

  • 29.11.15, 22:00


Российский самолет нарушил воздушное пространство Израиля
Конфликта удалось избежать - министр обороны Израиля сказал, что пилот допустил ошибку и радикальные действия не применялись благодаря коммуникации (с)

чуть не уписялась извините
Вольдемар, дай ты им уже, блядь, какой-нибудь компас, пусть даже ржавый изолентой перемотанный, или мох в кабине посади и дырку в потолке пробей, и хуй с ней той разгерметизацией, пусть по мхам ориентируются і звіздам, если так привычнее, чем по приборам.
без самальотов скоро останешься, поц.
ффух, пойду хохотаться

(с) Покемонова

...молчание...

…после, в реанимации, говорит врачу:
– позвоните жене, жене позвоните, врачей не надо,
позвоните Тане, жене моей, если надо, я заплачу, –
номер в трубке, трубка в куртке…

врач отвечает:
– вату!

не унимается:
– слушайте, вы идиот, вы что, идиот?
позвоните жене, в контакте ей напишите, свяжитесь по скайпу,
как угодно, болван, я вам говорю, придурок, господи, вот
придурок, вот придурок, придурок…

врач отвечает:
– скальпель!

[номер в трубке, трубка в куртке, куртка бог знает где,
куртка в автомобиле перекореженном, море крови
на шоссе, посреди осколков, в сиреневой пустоте,
телефон в распоротой куртке звонит, и мерцает номер]

рвется:
– какой, к черту, скальпель, вы что, не слышите, вы глухой?
мой телефон звонит, снимите трубку, вы слышите зуммер?
трубку снимите, господи, трубку, снимите трубку, какой покой…
господи, Таня, господи …

врач отвечает:
– умер.

Aнтон Прозоров