хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

против нас борются профи

  • 07.04.19, 21:20
Андрій Боднарчук

В принципі дурниця, але напишу.

Оцей модний міф зрадофілів про те, що Порошенко п'яний типу мало не щодня.

На днях мені знайомий з дуже патріотичної партії скинув відео, де Порох виступає, і говорить наче як нетверезий. Відео було скадроване так, що не видно, який канал знімав, і не видно плашок з датою і часом, місцем зйомки. Це лайно ширить звісно анонімний акаунт з дуже патріотичною аватаркою - намальований воїн в шоломі з тризубом.

Короче, я, як звукорежисер по роботі - слухаю і дивуюся. Дійсно це схоже на голос Пороха, це не імітація. Дійсно, наче "п'яна мова". Або... сповільнена.

Взяв аудіодоріжку, пришвидшив звучання в аудіоредакторі десь на 20% - і отримав звичайний голос Порошенка. Це робиться просто і швидко.

Далі захотів знайти підтвердження своїй здогадці. У тій промові в Пороха була оговорка в тексті. По цій ознаці я і знайшов оригінал відео, бо цю обмовку роздувала "чесна преса". Це виступ на Закарпатті. В оригіналі відео - вуаля! - ніякої нечіткої "п'яної" мови немає, все ок. (оригінал тут - https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/327761054596213/ десь по часу 15:30)

Висновки, УВАГА! 
Спеціально вирізали фрагмент промови, сповільнили голос, щоб подати це як "п'яний Порошенко виговорив свою таємницю". Нормальна людина зрозуміє, що навіть якби президент випив - то йому б його команда не дозволила вийти на люди в такому стані. На те є штат людей, котрі за це відповідають. Але дурні - вірять, що це могло статися. На ютюбі подібні ролики можна знайти в значній кількості, і всі вони ширяться від відверто ворожих акаунтів та "інформ агенцій".

Все це так тупо і банально, що я б і не писав про це все - якби не десятки тисяч репостів цього відео. Мало не до сотні тисяч, можете уявити? Навіть якщо Тіна Кароль викладе домашнє порно - воно не матиме стільки репостів, повірте. 
Читачі також підказали - кількість поширень в багато разів перевищує кількість вподобань, що є одною із ознак "розкрутки ботами".

Просто щоб ми розуміли, наскільки багато є:
- ворожих ботів
- прихованих ворогів України
- просто тупих українців

P.S. Так, може хтось скаже - не можна говорити, що "тупі українці". Але послухайте, якщо люди всерйоз, з плюванням на монітор, доводять, що обмовка в промові президента - це насправді він дійсно хотів сказати, що "Закарпаття волонтери і воїни захищали ворога", а не "від ворога"... ну як можна цих людей називати ще?

P.P.S. За репости - плюси в карму. Той, хто читає і думає - то зрозуміє.

P.P.P.S. NOTE! Якщо кожен зайде на фейкову сторінку "Алексей Дворецков" і поскаржиться - фейсбук може видалити публікацію, або і всю сторінку.

13

Останні статті

Коментарі

17.04.19, 21:35


Хто би сумнівався?
Хіба в кожного з нас є фото з п'яною рожою?
Як викладають фарбовані фото Порошенка.

    27.04.19, 21:37

    А ще не писали, що посивів він від п'янки? Ну то скоро напишуть.

      37.04.19, 21:41

      год-два назад наш хозя заметку выкладывал. к ним в часть приезжал порох. всё время был был стёкл как трезвышко. по самые ризы. хозе я куда быстрее поверю чем этому вашему бондарчуку.

        47.04.19, 21:50

        По телевізору показували виступленіє Порошенко на откритії дороги в Одесе. Так перше відчуття від перегляду було, що Порошенко під мухой. Під такой хорошой мухой.

          57.04.19, 21:51

          О, десь читав, що промови єльцина теж завжди сповільнювали. Ну дуже сильно так сповільнювали. А якщо був прямий ефір, його просили говорити повільно, щоб не палити телевізійників.

            67.04.19, 23:43

            Навіть кращій "друг" Пороха Саакашвілі сказав, що він хто завгодно, але не алкоголік.

              анонім

              78.04.19, 03:28

              Ко бы сомневался

                анонім

                88.04.19, 03:28Відповідь на 4 від Kanivskyi

                По телевізору показували виступленіє Порошенко на откритії дороги в Одесе. Так перше відчуття від перегляду було, що Порошенко під мухой. Під такой хорошой мухой.А ты под кадом

                  98.04.19, 14:00