хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про дещо і не тільки...

  • 19.10.15, 01:57
Ще навчаючись в універі,подружкам анекдот розповідала(не пам'ятаю,звідки його знаю).

Приїхали Іван з Василем в Київ,йдуть вулицею,а назустріч їм турист.Підійшов до них,питає англійською,як пройти на Хрещатик.Іван з Василем переглянулись,мовчать.Турист питає уже німецькою,де Хрещатик.Іван з Василем дивляться,мовчать.Турист не здається,питає французькою,де ж той Хрещатик знаходиться.Іван з Василем мовчать.Турист махнув рукою і роздратований пішов геть.І тут Іван каже до Василя:"Василю,дивисі,який розумний чоловік,кілько мов знає!".А Василь відповідає:"І шо йому то дало?"

А зараз про інше або не дуже...

Американські психологи для досягнення мети радять формувати цілі.Планувати на роки.Конкретизувати в завданнях на місяці.Потім на тижні,дні. Я,як багато українців(впевнена!),це читаю.Ну розумна порада.Спробуємо...

Мрія з 7-го класу:стати вчителькою.Поетапно реалізовувала:школа,ЗНО,інститут,бакалавр,магістр.Закінчила інститут,отримала диплом.Пише на нім,що з відзнакою:).Оббила пороги відділів освіти,нема зв'язків-нема місця.

Як би цю ситуацію мені американські психологи пояснили?Не для українців пишуть?

А поки я тут пишу про психологів,про себе,про Івана з Василем,якась знайома багата двійочниця викладає в коледжі.І я на її місці подумала б про мене:"І що її то дало?"...
6

Останні статті

Коментарі

119.10.15, 04:55

Я в последнее время часто к этой фразе возвращаюсь:"Все книги по самосовершенствованию, GTD, мотивации, тайм-менеджменту и прочему сводятся к тому, что человек из Беверли-Хиллз советует человеку в Магадане выйти из зоны комфорта."
Таковы реалии. Как не выкручивайся, но надо попасть "на волну", и желательно, с хорошими знакомствами, хотя бы что бы понимать что к чему.

    219.10.15, 05:19

    детка, надо искать связи, значит. жизнь такая. и еще я бы взяла благословение на работу у священника. тогда и место найдется и все будет как надо.

      319.10.15, 07:39

      так, з місцями у школі важко без кількасот долярів. Але якщо це справді Ваша мрія, то йдіть хоч у сільську школу (там місця точно є) і робіть кар*єру, наші батьки так і робили. А мій дід взагалі вчителював за 20 км від місця проживання і як розумієте, у післявоєнні роки ходив туди пішки.

        419.10.15, 08:05

        так и есть. стране спецы не нужны. только кум, брат, сват

          анонім

          519.10.15, 08:40Відповідь на 4 від Vlаdиmиr

          так и есть. стране спецы не нужны. только кум, брат, сват
          Спецы нужны... но там где они нужны туда идти работать не хочецца...

          Ну хочу быть я космонавтом И? мне всем рассказывать что стране специалисты не нужны?

            619.10.15, 08:50

            нуну.
            з нинішньою ситуацією наплануєш тут.

              719.10.15, 09:31Відповідь на 6 від Апрель_ка

              нуну.
              з нинішньою ситуацією наплануєш тут.
              та наплануєш)але безрезультатно

                819.10.15, 09:34

                Що дало? Тільки те, що якщо і у Вас будуть впливові знайомі, то диплом з відзнакою дозволить отримати переваги якраз Вам.
                Взагалі є такі місця, до потрібно виконувати кваліфіковану роботу, яка не під силу неукам, а результат вкрай потрібен позитивний. Там кумовство не працює. І це добре.

                  919.10.15, 09:35Відповідь на 7 від Zzoryanka

                  нуну.
                  з нинішньою ситуацією наплануєш тут.
                  та наплануєш)але безрезультатно
                  я без плану жити не можу. план в мене є, але корективи вже задовбали

                    1019.10.15, 09:36

                    Моя мама вчитель їй подобається робота..але от тобі ще одна думка врахуй робота вчителя мало оплачувана,забирає багато часу.Щоб працювати вчителем потрібен чоловік, що буде забезпечувати сімю, А + то завжди літня планована відпустка,вихідні усі свята і можливість мати під постійним доглядом своїх дітей.То слова мами...а що вона вчила мене і говорить дітям у школі перше питання перед вступом має бути куди я піду працювати після отримання диплома...Тому я не поступала в педагогічний, медичний,і юридичний.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна